Osta erikoispakkaus - voit voittaa paljun!

Osta erikoispakkaus - voit voittaa paljun!

Osallistu arvontaan - voit voittaa upean kylpypaljun! Ostamalla kampanjatuotteen K-Marketista 4.10.-4.11.2018 välisenä aikana ja käyttämällä Plussa-korttia oston yhteydessä, olet mukana upean kylpypaljun arvonnassa. Arvomme myös 50 kappaletta Spotify-lahjakortteja!

K-Market-logo-680x50

Hyödynnä erikoispakkaukset - voit voittaa upean kylpypaljun

Olisiko aika täyttää kylpyhuoneen tai siivouskomeron tyhjentyneet varastot? Nyt kannattaa hyödyntää mainiot Colgaten, Palmoliven ja Ajaxin erikoispakkaukset! Näistä riittää pidemmäksikin aikaa. Kun ostat kampanjatuotteen K-Marketista 4.10.-4.11.2018 välisenä aikana ja käyttämällä Plussa-korttia oston yhteydessä, olet mukana upean kylpypaljun arvonnassa. Arvomme myös 50 kappaletta Spotify-lahjakortteja!

Kampanjassa mukana olevat tuotteet:

Colgate hammastahna 75 ml 5-pack 5,90 € (15,73/l)

Innovatiivisia, raikastavia kiteitä sisältävä Colgate Max Fresh Cooling Crystals hammastahna antaa suullesi täysin uuden raikkauden ulottuvuuden. Colgate Triple Action on kolmivaikutteinen perhehammastahna. Se suojaa hampaita reikiintymiseltä, raikastaa hengityksen ja valkaisee hellävaraisesti.

Palmolive Gourmet suihkusaippua 250 ml 3-pack 5,90 € (7,87/l)

Ylellinen suihkuelämys. Palmolive Gourmet suihkusaippuasarjan kolme herkullista tuoksua; vanilija, mansikka ja kookos. Täyteläinen koostumus kosteuttaa ihoasi ja antaa sille pehmeän tunteen.

Ajax puhdistusspray 500 ml 3-pack 5,90 € (3,93/l)

Kaikki mitä tarvitset kodin puhdistukseen! Pakkaus sisältää innovatiiviset, tehokkaat puhdistussuihkeet keittiön, kylpyhuoneen ja lasin puhdistukseen.

Colgate-Palmolive-erikoispakkaukset

Osallistu arvontaan - voit voittaa kylpypaljun!

Ostamalla kampanjatuotteen K-Marketista 4.10.-4.11.2018 välisenä aikana ja käyttämällä Plussa-korttia oston yhteydessä, olet mukana upean kylpypaljun arvonnassa. Arvomme osallistuneiden kesken kylpypaljun (arvo 1980 €) sekä 50 kappaletta 30 euron arvoisia Spotify-lahjakortteja. Arvonta suoritetaan 12.11.2018 ja ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti.

km colgatepalmolive 680x400

Tiesitkö tämän suunterveydestä?

Suunterveys on merkittävä osa hyvinvointiamme ja siksi suun ja hampaiden säännöllinen itsehoito, sekä hammaslääkärin tekemät tarkastukset ovat tärkeitä. Harjaa hampaasi fluorihammastahnalla kaksi kertaa päivässä kahden minuutin ajan. Hammasvälien päivittäinen puhdistaminen hammaslangan avulla, sekä suun puhdistuksen tehostaminen suuvedellä on myös suositeltavaa. Muista vaihtaa hammasharjasi 3 kuukauden välein.

Aikuisille ja 6-vuoden iästä ylöspäin oleville lapsille suositellaan hammastahnaa, jonka fluoridipitoisuus on 1 450 ppm. Fluori suojaa hampaita reikiintymiseltä, pitäen ne vahvoina ja terveinä läpi elämän. Aikuisille on tarjolla erilaisia hammastahnoja, kuten hengitystä raikastavia, valkaisevia, sekä vihlontaa lievittäviä tahnoja.

Lue arvonnan säännöt >>

Tutustu rekisteriselosteeseen >>

Sinua saattaisi kiinnostaa