Kilpailut
Keksi kesäksi tekemistä – Voita palju tai mökki viikonlopuksi käyttöön!

Keksi kesäksi tekemistä – Voita palju tai mökki viikonlopuksi käyttöön!

Crunchify your summer -kesäkampanja sopii sinulle, joka arvostat leikillisyyttä ja kesäpelejä. Bongaa kampanja ja kesän herkullisimmat keksit TUC-luottobrändin johdolla K-kaupoista.

Osta 2 keksipakettia K-Citymarketista, voita vuokrapalju ja kesän keksit

K-Citymarketin asiakkaana sinulla on mahdollisuus osallistua noin 250 €:n arvoisen vuokrapaljun arvontaan: Voittaja kylpee ylellisesti koko viikonlopun. Lisäksi voittajalle toimitetaan myös herkullinen lajitelma TUC-, Oreo-, Marabou- ja belVita-keksejä (arvo noin 55 €). Suolaista ja makeaa siis yllin kyllin!

Näin yksinkertaista osallistuminen on:

Osta 2 kpl TUC-, Oreo-, Marabou-, Digestive-, belVita-, Bastogne-, Cracotte- tai Ritz-keksipakettia K-Citymarketista 26.4.–30.5.2021 välisenä aikana, näytä Plussa-korttia kassalla ja olet automaattisesti mukana arvonnassa!

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan kolme palkintoa. Arvonnan säännöt löydät alta.

Kesko diginosto paljukisa kesä2021 680x1080px

Pelaa ja voita kesämökki käyttöösi!

Crunchify your summer -kesäkampanjan upeana pääpalkintona voit voittaa kesämökin käyttöösi viikonlopun ajaksi. Kutsu myös kaverit tai perhe mukaan viettämään laatuaikaa!

Pelaamalla koukuttavaa TUC-peliä puhelimella tai tietokoneella voit voittaa luksusluokan mökin viikonloppukäyttöön (arvo noin 1090 €). Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi mökkipalkinto.

Pelaa, osallistu ja voita kesämökki käyttöösi osoitteessa TUC-KESÄ.FI

Onnea arvontaan!

Säännöt
Rekisteriseloste