4+1 vinkkiä säteilevän hehkuvaan ihoon

4+1 vinkkiä säteilevän hehkuvaan ihoon

Kun ihosi kaipaa ekstraheleyttä ja hehkua, ota käyttöön C-vitamiinipitoiset, kosteuttavat ihonhoitotuotteet. Näillä vinkeillä paljastat ihosi hehkumaan!

1. Panosta kirkastavaan puhdistukseen

Kaikki alkaa puhdistuksesta - puhdas iho on ensimmäinen askel säteilevään ihoon. Aloita aamuinen ihonhoitorituaalisi puhdistamalla kasvot kirkastavalla puhdistusbalsamilla, joka poistaa yön aikana kertyneet epäpuhtaudet kasvoilta.

Tuotevinkki: Uusi Lumene VALO Kirkastava Puhdistusbalsami sulaa iholle poistaen pitkäkestoisenkin kasvo- ja silmämeikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Miellyttävä koostumus huuhtoutuu iholta helposti ilman rasvaista tunnetta, jättäen ihon miellyttävän tuntuiseksi ja säteilevän näköiseksi. Hiero kostealle iholle. Huuhtele lämpimällä vedellä tai pyyhi pois kostealla pyyhkeellä.

2. Kuori iho kirkkaaksi

Kaipaako ihosi välitöntä kirkastusta? Ihon viikoittainen kuorinta on loistava tapa pitää huolta siitä, että iho pysyy kirkkaana ja virkistyneenä. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja näin ollen paljastaa hetkessä säteilevän ja nuorekkaan hehkun.

Tuotevinkki: Uudella Lumene VALO Kirkastavalla & kuorivalla naamiolla saat näkyvästi kirkkaamman ihon joka näyttää energiseltä ja virkistyneeltä sekä hyvinvoivan säteilevältä. Tämä AHA-happoja ja C-vitamiinia sisältävä heleyttävä naamio auttaa kirkastamaan väsynyttä ja sameaa ihoa paljastaen hetkessä säteilevän, tasaisen ja nuorekkaan hehkun.

3. Tehosta ihon kirkkautta hyaluronitiivisteellä

Seerumi on yksi tärkeimpiä täsmätuotteita ihonhoitorituaalin täydentämisessä. Seerumit ovat nopea lisä päivittäiseen ihonhoitorituaaliin ja voit valita omasi riippuen ihon tarpeesta. Seerumi antaa tehokosteutta ja valmistelee ihon vastaanottamaan ihotyyppisi mukaisen kosteusvoiteen tehoaineet.

Tuotevinkki: Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & Silottava hyaluronitiiviste sisältää antioksidanttipitoisen lakan marjauutetta ja heleyttävää C-vitamiinia, jotka elvyttävät välittömästi väsynyttä ja sameaa ihoa. Levitä muutama tippa Lumene VALO Kirkastavaa & Silottavaa Hyaluronitiivistettä sormenpäihisi ja hiero se puhtaalle iholle kevyin, pyörivin liikkein. Hyaluronitiivisteen antioksidanttirikas koostumus virkistää ja kirkastaa ihoa sekä parantaa sen kosteustasapainoa.

4. Valitse C-vitamiinipitoinen kosteusvoide

Viimeistele ihonhoitorituaalisi annoksella kirkastavaa kosteutusta. Kosteusvoide pitää ihostasi huolen koko päivän ajan. Halutessasi ihostasi raikkaan säteilevän, valitse C-vitamiinipitoinen koostumus.

Tuotevinkki: Lumene VALO Päivävoide SK15 kosteuttaa ihoasi tehokkaasti ja suojaa ihoasi UVA- ja UVB-säteiden haitalliselta vaikutukselta. Käsin poimituista, runsaasti antioksidantteja sisältävistä pohjoisista lakoista valmistettu lakkauute sekä C-vitamiini virkistävät ihoasi palauttaen ihollesi sen luonnollisen hehkun. Puhdas pohjoinen lähdevesi kosteuttaa tehokkaasti ja yhdessä vallankumouksellisen, kirkastavan teknologian kanssa antaa täyteläisen, sileämmältä näyttävän ihon.

4+1 Bonusvinkki: C-vitamiini ihonhoidossa

Jos ihosi kaipaa heleytystä ja kirkastusta pitkin vuotta, pidä huoli C-vitamiinin saannista myös ulkoisesti! C-vitamiinipitoiset, kosteuttavat ihonhoito- ja meikkituotteet ovat avain kirkkaampaan, heleään ihoon. C-vitamiinia hyödynnetään ihonhoitotuotteissa sen lukuisten positiivisten vaikutuksien vuoksi. C-vitamiini kirkastaa ihoa, ehkäisten esimerkiksi melaniinin muodostumista iholla ja auttaen ennaltaehkäisemään pigmenttiläiskien syntymistä. C-vitamiini on antioksidantti, joka neutraloi reaktiivisia happiradikaaleja ja toimii ikään kuin vastavoimana niille, jolloin niiden haitalliset vaikutukset eivät pääse vaikuttamaan iholle.

Lumene Valo-sarjan yksi pääraaka-aineista on pohjoinen lakka, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia. Sarjan tuotteissa käytetty lakan mehu spraykuivataan, eli siitä poistetaan vesi jolloin lopputuloksena saadaan lakkajauhe, joka on yksi avain raaka-aineista useissa Lumene VALO -ihonhoitotuotteissa. tämän lisäksi VALO-tuotteissa käytetään C-vitamiinin neljää eri muotoa tuotteesta riippuen parhaan lopputuloksen saamiseksi.