Koti ja hyvä olo
Uusi Muumilaakso-animaatio inspiroi Arabian Moominvalley-mukeja

Uusi Muumilaakso-animaatio inspiroi Arabian Moominvalley-mukeja

Viimeinen lohikäärme, Kultainen häntä, Yksin kotona sekä Taikatalvi -mukit ovat kunnianosoitus uudelle Muumilaakso-animaatiosarjalle.

Keväällä 2019 ensi-iltansa saanut uusi Muumilaakso-animaatio tuo rakastetut hahmot nykypäivään 3D-animaatioina. Gutsy Animationsin luomassa sarjassa Tove Janssonin alkuperäiset Muumi-tarinat ovat saaneet uuden muodon, joka sarjan tekijöiden mukaan vastaa siihen, mitä maailma juuri nyt tarvitsee - lempeyttä, ystävyyttä ja lämmintä yhdessäoloa.

Mukit tulevat myyntiin K-Citymarketeihin 14.6.2019.

Muumipeikko tähdittää animaatiota

Animaatioiden ja siten myös Arabian kuvitusten päätähtenä nähdään Muumipeikko, joka on utelias ja kiinnostuu aivan kaikesta. Hän seuraa outoja jälkiä synkässä metsässä ja kohtaa Mörön sekä kummastelee lumen peittoon kadonnutta Muumilaaksoa. Muumipeikon uteliaisuus johdattaa seikkailuihin, joissa koetaan ystävyyttä, rohkeutta ja suvaitsevaisuutta.

moominvalley kuvitus 680x680

Animaatiokuvien siirto vaatii työtä

Arabia vie rakastetut Muumi-mukit animaatioiden maailmaan tuomalla myyntiin Moominvalley-sarjan yhteistyössä Moomin Charactersin kanssa. Animaatiosarjan ensimmäisen kauden neljä konseptikuvitusta toistuvat nyt Arabian astioissa ja niissä seikkailee tuttuun tapaan Muumipeikko. Animaatiosarjan kuvitukset eivät suoraan sovellu keraamiselle pinnalle, joten kuvien toistaminen vaatii paljon erityisosaamista, esivalmistelua, materiaalin tuntemusta ja värien hallintaa.

Kauniit mukit toistavat sarjan visuaalisuutta

Viimeinen lohikäärme 0,3 l

moominvalley viimeinenlohikaarme 680x300

Muumipeikko odottaa Nuuskamuikkusen paluuta yhdessä lemmikkinsä, lohikäärmeen kanssa. Pettymys on valtava, kun lohikäärme pitääkin enemmän Nuuskamuikkusesta.

Kultainen häntä 0,3 l

moominvalley kultainenhanta 680x300

Muumit pelastautuvat tulvan keskeltä kelluvaan teatteriin ja Muumipappa kirjoittaa näytelmän. Muumipeikko ahdistuu niin, että menettää karvat hännästään.

Yksin kotona 0,3 l

moominvalley yksinkotona 680x300

Eräänä yönä Muumipeikko päättää lähteä etsimään Nuuskamuikkusta ja Niiskuneitiä. Muumipeikon rohkeus on koetuksella, kun hän kohtaa metsässä Mörön.

Taikatalvi 0,3 l

moominvalley taikatalvi 680x300

Muumipeikko herää kesken talviunien ja tutustuu lumeen ja talveen ensimmäistä kertaa. Uimahuoneella hän tapaa kummallisesti käyttäytyvän esi-isän.