Koti ja hyvä olo
Arabia Muumi-mukit kotiin ja lahjaksi

Arabia Muumi-mukit kotiin ja lahjaksi

Muumi-mukit ovat yksi suosituimmista lahjoista ja keräilykohteista kautta aikojen. Osta Muumi-mukit itselle tai lahjaksi K-Citymarketista tai tilaa ne helposti K-Ruoka-verkkokaupasta.

Muumilaaksossa tapahtuu aina kaikkea jännittävää. Muumien lisäksi siellä asuvat mymmelit, hemulit, vilijonkat ja kaikenlaiset pikku nyytit ja homssut. Kotilaakson ulkopuolella koetaan vaaroja, seikkailuja ja jopa katastrofeja, mutta myös hauskoja retkiä ja mehukestejä. Muumitalossa on aina avoimet ovet kotiin palaaville Muumeille, kulkureille ja muille vieraille.

Muumi-mukit sopivat lahjaksi niin lapsille kuin aikuisille, parhaalle ystävälle kuin sukulaisillekin. Arabian Muumi-mukit löydät omasta K-Citymarketistasi tai K-Ruoka-verkkokaupasta. Valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

VerkkokauppaanButton

Muumi-muki Lumituisku 0,3l

Muumipeikko on herännyt talviuniltaan ja sää on ankara. Joukko erilaisia hahmoja on hakeutunut suojaan Muumilaaksoon. He ovat kokoontuneet uimahuoneeseen ja ovat huolissaan lumituiskuun kadonneesta Muumipeikosta ja ötökkä Salomesta.

Osta verkkokaupasta

muumimuki_lumituisku_680x150

Muumi-muki Niiskuneiti 0,3l

Niiskuneiti nauttii huomion keskipisteenä olemisesta. Hän hurmaa ja rakastaa tulla hurmatuksi. Hän on paitsi naisellinen ja turhamainen myös reipas ja neuvokas. Tällä kertaa hän on päättänyt sovittaa ylleen bikinejä, mutta peilikuva ei imartele. Huulipunaakaan hän ei ole aiemmin käyttänyt, eikä se tunnu löytävän sopivaa kohtaa hänen kuonossaan. Ailahteleva Niiskuneiti näyttää tunteensa muuttamalla väriään.

Osta verkkokaupasta

muumi muki niiskuneiti 680x150

Muumi-muki Miisa 0,3l

Miisa eli Miska on Muumimamman kotiapulainen, joka käyttäytyy vainoharhaisesti etenkin siivotessaan. Miisa omistaa alakuloisen Surku-koiran ja heillä on yhteisiä salaisuuksia. Niiskuneiti saa selville salaisuudet ja auttaa Miisaa tämän ongelmiin kanssa. Lopulta Miisa ja Surku oppivat leikkimään ja iloitsemaan samalla tavalla kuin Muumiperhe.

Osta verkkokaupasta

muumi muki miisa 680x150

Muumi-muki Ninni 0,3l

Ninni, Muumitarinoiden näkymätön lapsi, on muuttunut huomaamattomaksi huonon kohtelun takia. Äänettömän Ninnin liikkeistä kertoo ainoastaan pieni hopeinen kello, joka on ripustettu hänen kaulaansa. Muumiperheen ystävällisessä ja suvaitsevassa kohtelussa Ninni saa itsetuntonsa takaisin ja muuttuu näkyväksi.

Osta verkkokaupasta

muumimuki ninni 680x150

Muumi-muki Muumipeikko 0,3l

Muumipeikko on hyväntuulinen ja utelias. Hän haluaa tutustua uusiin asioihin ja auttaa aina muita. Maailmassa on paljon jännittävää tutkittavaa, mutta erityisesti Muumipeikko pitää kivien ja näkinkenkien keräämisestä. Hän rakastaa merta kuten koko muumiperhe.

Osta verkkokaupasta

muumimuki muumipeikko vihrea 680x150

Muumi-muki Taikuri 0,3l

Taikuri ratsastaa mustalla pantterillaan etsien maailman suurinta rubiinia. Hänen kotinsa on maailman laidalla talossa, jossa ei ole ikkunoita tai ovia. Taikurin intohimo on kerätä jalokiviä, isoja ja pieniä. Yhtä rubiinia hän ei ole kuitenkaan löytänyt eli kaikista suurinta ja kauneinta – Kuningasrubiinia.

Osta verkkokaupasta

taikuri muumimuki 680x150

Muumi-muki Ystävyys 0,3l

Ujo ja yksinäinen Nyyti pelkää pimeää, eikä tunnu löytävän itselleen sopivaa seuraa. Hän ihastuu merenrantaan ja löytää sieltä pullopostia. Kirjeessä yksinäinen ja pelokas Tuikku pyytää apua. Lopulta Nyyti rohkaistuu ja lähtee etsimään tuota tyttöä. Hän voittaa vaikeuksien kautta omat pelkonsa.

Osta verkkokaupasta

ystavyys muumimuki 680x150

Muumi-muki Alkuperää kunnioittaen 0,3l

On muutoksen aika ja Muumipappa vie Muumiperheen majakkasaareen asumaan. Kaksi toisiinsa kietoutunutta tarinaa, Muumipappa ja meri sekä Muumilaakson marraskuu kertovat lämpimän viisauden Tove Janssonin surusta ja kaipuusta hänen menetettyään äitinsä.

Osta verkkokaupasta

alkuperaa kunnioittaen 680x150

Muumi-muki Tuutikki 0,3l

Muumiperheen rakas ystävä on viisas ajattelija, joka auttaa Muumeja pitämään asiat järjestyksessä. Toisin kuin Muumit, Tuutikki ei nuku talviunta, vaan viettää talvet muumiperheen uimahuoneella. Kevään tullen hän herättää Muumilaakson talviunesta soittamalla positiivia.

Osta verkkokaupasta

tuutikki muumimuki 680x150

Muumi-muki Esi-isä 0,3l

Kiehtova ja mystinen Muumien Esi-isä on pieni ja karvainen, joka liikkuu vain öiseen aikaan, eikä puhu lainkaan. Hän asuu Muumitalon salongissa kaakeliuunin takana ja sisustaa Muumitaloa oman makunsa mukaan mm. kääntelemällä tauluja ylösalaisin.

Osta verkkokaupasta

esi-isa muumimuki 680x150

Muumi-muki Muumitalo 0,3l

Muumitalo on Muumipapan ylpeyden aihe, sillä hän on rakentanut sen itse omin käsin. Vieraat ovat aina tervetulleita taloon, jonka ovia ei lukita edes yöksi. Muumitalossa asuvat vakituisesti Muumipappa, Muumimamma sekä Muumipeikko. Muut asukkaat ja vieraat tulevat ja menevät tilanteen mukaan.

Osta verkkokaupasta

muumitalo muumimuki 680x150

Muumi-muki Nuuskamuikkunen 0,3l

Huuliharppua soittava Nuuskamuikkunen on lempeä ja huoleton kulkuri, joka pitää kalastamisesta. Muumipeikko on hänen paras ystävänsä ja Pikku Myy hänen sisarpuolensa. Nuuskamuikkusella on vihreä lierihattu päässään ja hän kulkee omia teitään.

Osta verkkokaupasta

nuuskamuikkunen muumimuki 680x150

Muumi-muki Muumimamma 0,3l

Muumimamma on lempeä äiti, joka huolehtii muista. Hän ei koskaan paljasta hänelle kerrottuja salaisuuksia. Hän huolehtii, että Muumitalossa on aina turvallinen ja rakastava ilmapiiri – niin perheenjäsenillä kuin talossa käyvillä vierailla.

Osta verkkokaupasta

muumimamma muumimuki 680x150

Muumi-muki Muumipappa 0,3l

Muumipappa on poikamainen ja seikkailunhaluinen, mutta varsin ylpeä siitä, että hän on perheenpää. Hän nauttii syvällisestä pohtimisesta ja haluaa olla paikalla, kun Muumilaaksossa sattuu jotakin yllättävää. Kirjoittaminen on myös Muumipapalle erittäin tärkeää.

Osta verkkokaupasta

muumipappa muumimuki 680x150

Muumi-muki Mymmelin äiti 0,3l

Vanhempi Mymmeli on äiti Mymmelille, Pikku Myylle ja Nuuskanmuikkuselle sekä heidän suurelle sisarusparvelleen. Hän on hieman itserakas, mutta myös erittäin hyväntuulinen ja lämminhenkinen äitihahmo.

Osta verkkokaupasta

mymmelinaiti 680x150

Muumi-muki Poliisimestari 0,3l

Poliimestari valvoo Muumilaaksoa ja sen asukkaita. Muumilaakso on hyvin rauhallinen paikka, joten poliisimestarin työt ovat varsin vähäiset. Eniten poliisimestaria työllistää Haisuli, joka jää aina kiinni varkauksistaan.

Osta verkkokaupasta

poliisimestari muumimuki 680x150

Muumi-muki Mymmeli 0,3l

Mymmeli unelmoi elämänsä rakkauden löytämisestä. Hän ihastuu usein ja haaveilee erityisesti Poliisimestarista. Hän on ystävällinen ja avulias ja hän otti vastuun nuoremmista sisaruksistaan jo hyvin varhain. Mymmeli on Pikku Myyn isosisko, mutta paljon rauhallisempi kuin pikkusiskonsa.

Osta verkkokaupasta

mymmeli muumimuki 680x150

Muumi-muki Nipsu 0,3l

Hosulin ja Sosulin poika sekä Muumipeikon rakas ystävä Nipsu asuu Muumitalossa ja osallistuu mielellään kaikkiin Muumien puuhiin, muttei mihinkään vaaralliseen. Luonteeltaan kiltti ja hieman pelokaskin Nipsu rakastaa kallisarvoisia, kiiltäviä ja kimaltavia esineitä.

Osta verkkokaupasta

nipsu muumimuki 680x150

Muumi-muki Pikku Myy 0,3l

Pikku Myy on yksi Mymmelin lukuisista lapsista. Hän on kaikista pienin ja pippurisin. Pikku Myy haluaa aina päättää itse mitä tekee. Sotkuisuus ja epäjärjestys eivät kiusaa häntä lainkaan ja pienikokoisena hän mahtuu piiloon maitokannuun tai keittiön laatikkoon kauhojen ja vispilöiden sekaan.

Osta verkkokaupasta

pikkumyy muumimuki 680x150

Muumi-muki Hattivatit 0,3l

Hattivatit elävät laumoissa ja vaeltavat kohti taivaanrantaa. Kokoontuessaan yhteen ne seisovat paikoillaan tiiviisti toistensa vieressä ja värisevät. Ukonilmalla Hattivatit muuttuvat rätisevän sähköisiksi.

Osta verkkokaupasta

hattivatit muumimuki 680x150

Muumi-muki Mörkö 0,3l

Muumit pelkäävät Mörköä, joka ei pidä kenestäkään, eikä hänestäkään oikein kukaan pidä. Hän ilmestyy paikalle kutsumatta ja puhuu harvoin mitään. Mörkö huokuu ympärillään kylmyyttä ja maa jäätyy hänen allaan.

Osta verkkokaupasta

morko muumimuki 680x150

Muumi-muki Tiuhti ja Viuhti 0,3l

Tiuhti ja Viuhti ovat kaksi pientä hahmoa, jotka piilottelevat suurta Kuningasrubiinia matkalaukussaan. He ovat kehittäneet oman kielen, jota muiden on vaikea ymmärtää. Piilotellessaan rubiinia, he pakenevat Muumilaaksoon turvaan, jossa Muumimamma ottaa heidät avosylin vastaan.

Osta verkkokaupasta

tiuhtijaviuhti muumimuki 680x150

Muumi-muki Haisuli 0,3l

Haisuli tekee jatkuvasti erilaisia kepposia, ei ilkeyttään vaan koska hän nauttii huijaamisesta ja näpistelystä. Hän myös ajattelee vain itseään. Muita Haisulin harrastuksia ovat tihutyöt, salakuuntelu ja poliisin jujuttaminen. Haisulin tekoset saadaan kuitenkin aina selville.

Osta verkkokaupasta

haisuli muumimuki 680x150

Muumi-muki Rakkaus 0,3l

Niiskuneiti hurmaa Muumipeikon yhä uudelleen, vaikka molemmat ihastuvatkin välillä myös muihin. Niiskuneiti haluaa tulla pelastetuksi milloin mistäkin ja Muumipeikko puolestaan auttaa miellään. Yhteiset seikkailut päättyvät aina romanttisesti.

Osta verkkokaupasta

rakkaus muumimuki 680x150

Muotoilija Tove Slotte muuttaa muumitarinoita Arabian Muumi-astioiden kuvituksiksi. Hän on piirtänyt Muumeja Arabian astioihin 1990-luvun alusta asti. Slotte saa innoituksensa Janssonin alkuperäiskuvituksista, joita hän sovittaa astioiden muotoon. Muumit ovat aina olleet Tove Slotten sydäntä lähellä. Hän tiivistää Muumien merkityksen yhteen lauseeseen: ”Minusta jokaisen pitäisi nauttia ripaus muumifilosofiaa joka päivä.”