Koti ja hyvä olo
Pue koti rennosti kesään

Pue koti rennosti kesään

Kesän 2019 Hemtex 24h -mallisto tuo aurinkoisen lomatunnelman mökille ja kotiin. K-Citymarketin valikoimissa on iloisia etelän värejä, eksoottisia kasvikuoseja ja huolettomia materiaaleja.

Kesäinen makuuhuone on kuin unelmien loma-asuntolasta. Keittiöön on katettu aurinkoinen aamiainen, ja nämä kattaustarvikkeet uskaltaa ottaa myös terassille tai piknikille. Olohuoneessa on seesteisiä veden sävyjä, kepeää messinkiä ja korimateriaaleja. Löydät lomatyylin K-Citymarketista.

K-Citymarketin Hemtex 24 h -mallisto on vanginnut kesän sävyt muun muassa vuodevaatteisiin, tyynyihin, viltteihin, koreihin, maljakoihin ja kattaustarvikkeisiin. Inspiroidu hehkuvasta tunnelmasta ja rakenna oma lomaparatiisisi.

Lomatyyli valtaa makuuhuoneen

Päivitä kesäkodin sisustus vaikka mökkimatkalla ruokaostosten lomassa. Makuuhuoneen tunnelma siirtyy monta leveysastetta etelään, kun yhdistät trooppisia kasvikuoseja trendikkääseen rottinkiin, juuttiin tai heiniin. Petaus on nyt kuin täydellinen kesäpäivä: rento ja huoleton. K-Citymarketin Hemtex 24h -malliston tekstiileissä hehkuvat trooppiset värit ja kuosit. Olivia-korissa viltit kulkevat sinne, missä tarvitaan.

Hemtex kesa lomatyyli valtaa makuuhuoneen 680

Pue koti ikuiseen kesään

Kesän heleät veden sävyt vievät ajatukset Kuubaan, Miamiin ja kotimaan vanhoihin kesähuviloihin. Rento tyyli syntyy yhdistämällä pastellisävyjä luonnonmateriaaleihin, kuten rottinkiin ja juuttiin. Eksoottiset kukkakuosit viimeistelevät tyylin. Nappaa vielä suurilehtisestä huonekasvista leikko-oksa maljakkoon. K-Citymarketin Hemtex 24h -malliston Isabella-koristetyynyt ja muhkea torkkupeitto toimivat yhdessä ja erikseen.

Hemtex kesa pue koti kesaan 680

Tuo luonto sisälle

Luonnollisuus ja luonnonmateriaalit ovat nyt pinnalla, myös kesän sommitelmissa. Napsi maljakkoon oman pihan kukkia tai pitkäkestoinen huonekasvin leikkolehti. Ajopuun pala, kauniit kivet ja heinät sopivat täydellisesti osaksi kodin piensisustusta. K-Citymarketin Hemtex 24h -malliston maljakossa yhdistyvät ajankohtainen puristelasi ja lämpimät metallisävyt. Kynttilässä tuoksuu raikas sitruuna.

Hemtex kesa tuo luonto sisalle 680

Ajattomat suven sävyt

Vanhan ajan sävyt eivät mene koskaan muodista. Yhdistä murrettuja ja pastellisia sinisen ja vihreän sävyjä luonnonmateriaaleihin ja lehtivihreään, ja hillitty kesätyyli on valmis. Muutama messinginsävyinen yksityiskohta viimeistelee kokonaisuuden. Suomen kesäiltoihin on hyvä varata riittävästi huopia, joihin kääriytyä. K-Citymarketin Hemtex 24h -malliston huovissa ja torkkupeitteissä on kauniit pastellisävyt.

Hemtex kesa ajattomat suven savyt 680

Trendivärejä keittiöön ja piknikille

Huomenta Hanko, huomenta Hawaiji! Satoi tai paistoi, iloinen kesäaamiainen katetaan kesän rohkeilla hedelmäkuoseilla ja Miami-henkisillä sinisen ja keltaisen sävyillä. 1980-luvun värit ovat jälleen muodissa. Yhdistä niitä maanläheiseen korkkiin, puuhun ja rottinkiin. K-Citymarketin Hemtex 24h -malliston tuotteilla katat kesän sisälle ja ulos. Sitruskuviot toistuvat servieteissä, tarjottimessa, keittiötekstiileissä ja pikniktarvikkeissa. Koristeellisen muovikannun uskaltaa ottaa huoletta mukaan vaikka laiturinnokkaan.

Hemtex kesa trendivareja keittioon 680

Rento kattaus

Kesällä ei pingoteta, ei myöskään kattauksessa. Tämän hetken sisustus saa olla rento ja suurpiirteinen, aivan kuten kesällä kuuluukin olla. Lämmin keltainen, trooppiset kuosit ja luonnonmateriaalit vievät ajatukset kuin itsestään kaukomaille. Hedelmät ovat nyt trendikkäitä sellaisenaan ja kuvioina.

Hemtex kesa rento kattaus 680

K-Citymarketin Hemtex 24 h -malliston keittiötarvikkeet sopivat niin kaupunkikotiin kuin maalle. Puisissa ottimissa on kauniit messinginsävyiset varret.