Koti ja hyvä olo
Kevään 2020 sisustustrendit Hemtex 24h-tuotteilla

Kevään 2020 sisustustrendit Hemtex 24h-tuotteilla

Hemtex 24h yhdistää pastellisävyt ja raikkaat kukkakuosit kevään sisustustyyleihin.

Hemtex 24h tuo Välimeren raikkautta kevään sisustustrendeihin

Kevät 2020 sisustus tulvii lempeitä sävyjä ja ja romanttisia kukkakuoseja. Herkkä tyyli ryhdistyy kullanhohtoisilla yksityiskohdilla.

Keittiössä tuulahdus Välimereltä

Herkulliset persikan ja salvian sävyt sekä K-Citymarketin Hemtex 24h Giovanna-keittiötekstiilien kukka- ja hedelmäkuosit tuovat tuulahduksen Italiaa keittiöön. Yhdistä ne vaaleisiin pastellinsävyisiin astioihin. Värimaailma toistuu herkullisen raikkaissa patakintaissa ja pannulapuissa.

Kuva1 Hemtex24 Giovanna

Lisää ripaus kultaa, ja olet astetta tyylikkäämpi. Somat lehdenmuotoiset metallilautaset sopivat tarjoiluastioiksi. Kulta hohtaa möys elegantin pienen maljakon kanssa.

Kuva 2 Hemtex24 Giovanna

Hemtex 24h Leira-keittiötekstiilien raikas sinivalkoinen ornamenttikuvio on varma ja ajaton valinta keittiöön. Värit ja selkeä tyyli tuovat mieleen kreikkalaiset lomamuistot. Yhdistä sinivalkoiset tekstiilit valkoiseen ja puun sävyihin. Raikas kesäkeittiösi henkii minimalistista levollisuutta.

Kuva 3 Hemtex24 Leira

Makuuhuone kietoutuu romantiikkaan

Hemtex 24h Camille-sarjan lempeän sävyiset, romanttiset kukkakuosit luovat tunnelmaa makuuhuoneeseen. Kevään trendiväreinä hohtavat vedenvihreä, vaaleanpunainen, utuinen lila ja nude. Yhdistä toisiinsa erityyppisiä pintamateriaaleja. Satiinin sileys ja sametin pehmeys täydentävät toisiaan. Perusvalikoimasta löytyvät myös päiväpeitot, verhot ja helmalakanat.

Kuva 4 Hemtex24 Camille

Vihreä valtaa olohuoneen

Raikas vihreä on nyt olohuoneen tekstiilien valtaväri. Poimi voimaväriksi sähäkkä violetti ja pehmennä kokonaisuutta harmaan sävyillä. Takuutyylikäs vihreä toimii myös yhdistettynä skarppiin mustavalkoiseen sisustukseen.

Näyttävä Hemtex 24h kuosi Lupiini saa sisutuksen elämään. Yhdistä rohkeasti erilaisia kuoseja ja materiaaleja. Sametti- ja satiinityynyt sekä tupsulliset koristetyynyt tuovat kodikkuutta tyylikkääseen kokonaisuuteen. Tehosta sisustusta kullanvärisilla piensisustusesineillä. Älä unohda viimeistellä olohuonettasi maljakoilla, tuoksukynttilöillä ja tuikkukipoilla.

Kuva 5 Olohuone vihreä

Kylpyhuone tyylikkääksi väriyhdistelmillä

Yhdistele kylpyhuonetekstiilien pastellisävyjä harmaaseen ja viimeistele kokonaisuus kultaisilla yksityiskohdilla. Uudet tekstiilit tekevät kylpyhuoneestasi tyylikkään romanttisen. Hemtex 24h Elliot-pyyhesarjan siksak-kuosi tuo ihanaa raikkautta.

Kuva 6 Hemtex24 Elliot kylpyhuone

Herkkä kukkakuosinen Hemtex 24h Camille-pyyhesarja vie ajatukset kesäunelmien pariin. Ruusukultaisilla yksityiskohdilla viimeistelty saippua-annostelija, kannellinen säilytysrasia ja kultasomisteinen hammasharjamuki tekevät kylpyhuoneen tunnelmasta ylellisen.

Kuva 7 Hemtex24 Camille kylpyhuone

Osta Hemtex 24h -tuotteet omasta K-Citymarketistasi tai K-Ruoka-verkkokaupasta!

VerkkokauppaanButton