Koti ja hyvä olo
Kotoisasti syksyyn Hemtex 24h-tuotteilla

Kotoisasti syksyyn Hemtex 24h-tuotteilla

Syksyn Hemtex 24h -mallisto päivittää kodin uusiin trendeihin.

Tutustu upeaan Hemtex 24h -jouluvalikoimaan >>

K-Citymarketin Hemtex 24h -mallistossa on upea valikoima tyynyjä, verhoja ja tekstiilejä sekä keittiöön, kylpyhuoneeseen että makuuhuoneeseen. Muista myös kivat pienesineet sekä säilytysratkaisut ja luo kotiin tunnelma, jonne on kiva käpertyä tänä syksynä.

Syksyn Hemtex 24h -mallisto hehkuu uusissa väreissä. Valikoimissa on näyttäviä kukkakuoseja, tummia sävyjä ja hempeitä pastelleja. Värimaailmassa on paljon murrettuja värejä, kuten vanhaa roosaa tai harmaan eri sävyjä. Murretut värit terävöityvät metallinhohtoisilla yksityiskohdilla. Pienissä sisustusesineissä, kuten maljakoissa tai lautasissa, voi loistaa kulta tai muu metalli.

Kaunis syyskattaus

Hemtex s2019 kattaus 680

Kauniit kukkakuosit sopivat myös keittiöön. Syksyllä kukkakuoseissa on jo hieman tummempi ja syvempi, trendikäs sävy. Samaa kuviointia löydät myös tyylikkäistä säilytyspurkeista, tarjottimista ja muista keittiön pienesineistä. Voit piristää keittiön sisustusta vaikka yhdellä uudella palasella tai uusia kerralla koko astiaston.

Piristystä kotiin

Hemtex s2019 keittiotekstiilit 680

Hemtex 24h -malliston keittiötekstiileissä on taitetut, maanläheiset sävyt – ja ihanat kukkakuosit. Keittiön ilme uudistuu ihmeesti uudella patakintaalla, keittiöpyyhkeellä tai pöytäliinalla, joissa kaikissa hehkuvat tämän syksyn trendikkäät kuosit. Romanttisten kukkakuosien rinnalla tämän syksyn tyyliin kuuluu pehmeys ja luonnonmukaisuus. Valitse keittiöön luonnonmateriaaleja ja rauhallisia luonnon sävyjä kuten beigeä ja harmaata.

Ylellinen kotikylpylä

Hemtex syksy kylpyhuone 680

Väri on avaintekijä tunnelman luomisessa. Kylpyhuoneen tunnelma syntyy tummilla, taitetun maanläheisillä sävyillä. Viininpunainen, hillitty harmaa tai raikas raitakuosi sopivat vaikkapa pyyhkeiden sävyiksi. Täydennä kylpyhuoneen tunnelma pienillä kauniilla sisustusesineillä ja vaikkapa tuoksukynttilällä. Vaaleanpunainen Hemtex 24h Aida -rasia on suloinen valinta kylpyhuoneeseen ja Hemtex 24h Mia Autumn Leaves -tuoksukynttilä tuo sinne ylellistä tuoksua. Täydennä tunnelma muutamalla luonnosta maljakkoon poimitulla oksalla.

Hyvät unet

Hemtex syksy makuuhuone 680

Rauhalliset, tummat sävyt sopivat hyvin makuuhuoneeseen. Viininpunainen, vanha roosa ja harmaan sävyt sekä rehevät kukkakuosit ovat tänä syksynä erityisen trendikkäitä. Toisaalta myös pehmeät beigen sävyt ovat nyt suosittuja. Romantiikkaan taipuvainen yhdistää yksivärisiin liinavaatteisiin hehkuvat kukkakuosit ja ylelliset, kiiltäväpintaiset sisustustyynyt. Kuosit löytyvät syksyn Hemtex 24h -mallistosta. Tyyli täydentyy pienillä kullanvärisillä yksityiskohdilla sekä selkeälinjaisilla kalusteilla.

Muista makuuhuoneen sisustamisessa myös verhot. Näyttävään tyyliin sopivat verhot, jotka poimuuntuvat nyt muhkeiksi laskoksiksi. Anna verhojen ulottua runsaasti seinän päälle – ne voivat peittää vaikka koko seinän. Näin luot loungemaista hotellitunnelmaa. Esimerkiksi Hemtex 24h Jaana -samettiverhot ovat tähän tyyliin täydellinen valinta.

Runsasta ja rehevää

Hemtex s2019 olohuone tekstiilit 680

Syksyn 2019 tyyli leikittelee modernilla näyttävyydellä ja romanttisuudella. Toisaalta myös luonnonmukaisuus on tärkeä sisustustrendi. Murretut epävärit ovat iso trendi: mudanruskea, ”greige” (harmaanbeige), sinapinruskea sekä murretut vihreät ovat osa syksyn peruspalettia. Myös murrettuja jalokivisävyjä näkyy. K-Citymarketin syksyn Hemtex 24h -malliston värit ja tekstiilit sointuvat hyvin yhteen keskenään. Löydät kodin tekstiilien lisäksi myös värimaailmaan täydellisesti sopivia pieniä sisustusesineitä.

Ne pienet yksityiskohdat

Hemtex s2019 piensisustus2 680

Koko kodin sisustusta ei kannata laittaa kerralla uusiksi. Jo pieni uusi yksityiskohta voi uudistaa ilmettä. K-Citymarketin Hemtex 24h -malliston piensisustusesineet ilmentävät syksyn trendejä. Esineissä on metallisia yksityiskohtia ja kultaa harkitun tyylikkäästi käytettynä. Kauniit, syksyyn sopivat kukkakuosit hehkuvat myös piensisustusesineissä. Esimerkiksi kylpyhuoneen säilytysastiat ja saippuapullot ovat pukeutuneet nyt uusiin, kauniisiin syyskuoseihin. Hemtex 24h Mindy -lasirasia on kaunis ja käytännöllinen.

Samettia ja kukkia

Hemtex s2019 tyynyt 680

Tyynyjä ei ole kotona koskaan liikaa! Ne ovat myös helppo tapa päivittää sisustus aivan uuden näköiseksi, vaikka sohva tai makuuhuone jäisivät muuten ennalleen. Pienissä sisustusesineissä trendeillä voi leikitellä huoletta, vaikka kodin tyyli muuten olisikin ajaton. Tänä syksynä tyynyissä voi olla samettia ja tummia sävyjä. Yksivärisessä kankaassakin voi olla yksityiskohtia, jotka näkyvät vasta lähietäisyydeltä katsottuna. Hemtex 24h -malliston tyynyt ovat trendikkäitä ja yhteen sopivia. Täytä niillä vaikka sohva tai sängyn pääty, tai luo tyynykasasta lokoisa lepäilypaikka.

Tutustu Hemtex 24h -valikoimaan verkkokaupassa