Kevään 2022 sisustus Hemtex 24h -tuotteilla

Kevään 2022 sisustus Hemtex 24h -tuotteilla

Kevään Hemtex 24h -mallistolla voit päivittää kotisi sisustuksen uusiin trendisävyihin ja -materiaaleihin.

Pastellisävyjä keittiössä

KCM 2022 Hemtex24h keittio 680

Keväiset sävyt tuovat auringon keittiöön. Keittiön voit sisustaa leikkisästi runsailla väreillä tai valita jotain uutta piristystä vaaleiden sävyjen rinnalle.

Myös keittiössä luonto ja kukat inspiroivat sisustamista, ja pienet, kauniit yksityiskohdat piristävät arkea ja kiireettömämpiä viikonloppujen kokkailuhetkiä. Maljakoissa näkyy trendikästä ribbilasia ja geometrisiä kuviota.

Laajan Lillis-malliston raikkaita kukkakuoseja voi yhdistää saman sarjan maanläheisten sävyjen, kuten beigen, ja vaaleankeltaisen ja -punaisen kanssa. Mallistoon kuuluu tarjotin, patakinnas ja -lappu, istuintyyny, keittiöpyyhe, tabletit, esiliina sekä kaitaliina. Lillis-keittiötekstiilit ovat sataprosenttista puuvillaa.

Täydennä keväistä tunnelmaa tulppaaniaiheisen Tulip-malliston koristetyynyllä, keittiöpyyhkeellä sekä patakintaalla ja -lapulla, jotka ovat sataprosenttista puuvillaa. Lasinen Tulip-ribbimaljakko on suunniteltu niin, että kukat asettuvat kauniisti.

Beige pöytäliina ja keittiöpyyhe ovat Linsey-mallistosta.

KCM Maaliskuu Koti SOME maljakko680x420

Kevät on kukkien aikaa. Valitse ihana uusi maljakko ja lempparikukkasi helposti kauppareissun yhteydessä.

Harmoninen olohuone

Hemtex24h Koristetyynyt kuvitus k2022

Hemtex 24h -olohuonemallistossa korostuvat neutraalit, maanläheiset sävyt sekä erottuvat yksityiskohdat. Täydennä sisustusta koristetyynyillä, joilla saat tuotua olohuoneen sisustukseen pehmeyttä ja keväisen hempeää tunnelmaa. Yhdistele erilaisia koristetyynyjä, joiden kuviot, kosketeltavat struktuuripinnat ja materiaalit luovat yhdessä harmonisen kokonaisuuden.

Tulppaanikuvioinen Tulip-koristetyyny toimii sohvaryhmän katseenvangitsijana, ja sen kanssa kauniisti yhdessä toimivat pinkki Stella-koristetyyny ja struktuuripintainen, luonnonvalkoinen Lotten-koristetyyny. Sävyihin on helposti yhdistettävissä harmaa Thea-koristetyyny ja pinkki Embla-samettityynynpäällinen.

Kukkakuoseja makuuhuoneeseen

KCM 2022 Hemtex24h makuuhuone 680

Hempeän keväisen tunnelman saat käyttämällä lempeitä, luonnosta löytyviä pastellivärejä vaaleanpunaista ja vihreää. Kukkakuosisen Felicia-satiinipussilakanasetin ilme toistuu saman sarjan koristetyynyssä ja verhossa, jonka pariksi sopii vihreä Cinna-verho.

Viimeistele petaus ylellisen pehmeällä, vaaleanpunaisella Chumpy-huovalla sekä yksivärisellä, struktuuripintaisella Lotten-koristetyynyllä. Kauniina yksityiskohtana vihreä Flow-maljakko, Circle-minikastelukannu sekä ribbikuosinen Tulip-maljakko.

Raikas ja luonnonläheinen kylpyhuone

KCM 2022 Hemtex24h kylpyhuone 680

Hemtex 24h -sarjan pyyhkeitä on helppo yhdistellä keskenään. Keväisen raikkaan valopilkun saat, kun valitset kylpyhuoneeseen Nahid-vohvelipyyhkeen uutuusväreissä keltainen ja pinkki. Nahid-vohvelipyyhkeet ovat sataprosenttista puuvillaa. Täydennä tyyli kukkaiskuosisella Himla-kosmetiikkalaukulla, joka kulkee myös kätevästi mukana.

Hemtex 24h -tuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi sekä K-Ruoka-verkkokaupasta.