Koti ja hyvä olo
Syksyn 2020 sisustustrendit Hemtex 24h-tuotteilla

Syksyn 2020 sisustustrendit Hemtex 24h-tuotteilla

Syksyn Hemtex 24h -mallisto päivittää kodin uusiin trendeihin.

Kasviaiheiset kuosit, luonnonmateriaalit ja puupinnat tuovat keittiöön kodikasta tunnelmaa. Olohuoneen sisustus henkii lämpöä ja houkuttelee rentoutumaan. Puna-harmaa väripaletti on samaan aikaan näyttävä ja harmoninen.

Syvää tummansinistä, raikasta vihreää vai molempia? Katso miten loihdit syksyn kauneimman makuuhuoneen sisustuksen.

Herkät värit ja kauniit yksityiskohdat tuovat kylpyhuoneeseen ylellisen fiiliksen.

Kodikas keittiö

Syksyn keittiötrendeissä yhdistyvät ylellisyys ja käytännöllisyys. Maanläheiset sävyt ja pienet, harkitut yksityiskohdat luovat puitteet viihtyisään arkeen ja viikonloppujen kiireettömiin kokkailuhetkiin. Tuikut palamaan ja musiikki soimaan, niin porisevien patojen äärellä viihtyy varmasti.

Kasviaiheinen Alma-kuosi tuo mieleen klassiset kasvitaulut. Voimakas, tummapohjainen kuosi istuu täydellisesti muodikkaan tummasävyiseen keittiöön. Sarjaan kuuluu kaitaliinan lisäksi tabletti, keittiöpyyhe, pannulappu ja patakinnas.

Hemtex24h syksy keittio alma 680

Vaaleat tekstiilit, luonnonmateriaalit ja puu rauhoittavat voimakasta Alma-kuosia. Kasviaiheen pariksi sopii mainiosti vaikkapa puuvillavohvelinen Wilma-keittiöpyyhe (pyyherivistössä vasemmalla). Myös ruudullinen Hedda-kuosinen pöytäliina (tarjoiluvaunussa rullalla) on takuuvarma valinta. Muista myös yksityiskohdat: musta hedelmäkori ja reikäkuvioidut lyhdyt viimeistelevät kokonaisuuden.

Hemtex24h syksy keittio alma hedda hugo 680

Syksyn mallistoon kuuluu myös toinen upea kuosi: kukkakuosinen Flora. Yönsininen on yksi syksyn kuumista sisustusväreistä, ja mallistoa täydentävät printtiin sointuvat, sinisävyiset tekstiilit. Flora-sarjaan kuuluu keittiötekstiilien lisäksi myös astioita, vuodevaatteita ja muita kodin tekstiilejä.

Hemtex24h syksy keittio flora 680

Lämpöä olohuoneeseen

Pehmeitä materiaaleja, romanttista kukkakuosia ja punaisen sävyjä. Syksyinen sisustus edustaa Hemtex 24h -tyyliä puhtaimmillaan. Pinoa sohvalle reilusti tyynyjä, sytytä tuoksukynttilä ja vetäydy torkkupeiton alle lukemaan tai katsomaan elokuvaa.

Harmaapohjainen Vendela-kukkakuosi antaa sisustukseen monia mahdollisuuksia. Yhdistä siihen hehkuvaa punaista, harmaata tai puuterista roosaa. Sarjaan kuuluu torkkupeite, samettikoristetyyny ja pikkutavaroita. Saatavana myös makuuhuoneen tekstiilejä.

Hemtex24h syksy olohuone tuoli 680

Hohtavaa satiinia, välkehtivää samettia.. Materiaalit näyttävät ja tuntuvat ylellisiltä. Koristelautasen pinta muistuttaa taottua metallia ja tuo sisustukseen itämaisen säväyksen.

Hemtex24h syksy olohuone tyynyt 680

Kaunis ja harmoninen makuuhuone

Mitä muhkeampaa, sen ihanampaa! Kokoa sänkyyn reilusti tekstiilejä ja täydennä ilme maljakoilla, kynttilöillä ja muilla pienillä yksityiskohdilla. Kuosit tulvivat kukkia, ja väripaletti on harmoninen ja rauhoittava.

Hemtex 24h -malliston syksyn pääkuosi on sini-punasävyinen Flora. Se henkii taianomaista tunnelmaa: hedelmät ja runsaat kukat hehkuvat syvän tummansinisellä pohjalla. Sarjaan kuuluu puuvillasatiinisia vuodevaatteita, samettiverhoja, koristetyynyjä ja -esineitä, keittiötekstiilejä ja astioita.

Viimeistele petaus Hemtex 24h -perusvalikoiman uutuudella: kevyellä puuvillaisella Sibylle-päiväpeitteellä. Saatavana tupla- ja sinkkukoot. Myös harmaa värivaihtoehto.

Hemtex24h syksy makuuhuone flora 680

Huolettomat asetelmat tuovat kodikkuutta ja antavat viimeistellyn vaikutelman.

Hemtex24h syksy makuuhuone yksityiskohta 680

Vihreäpohjaisen Ava-kuosin peikonlehdet, kukkaset ja kolibrit tuovat makuuhuoneeseen tropiikin tunnelmaa. Puuvillasatiinisten vuodevaatteiden lisäksi sarjaan kuuluu myös tuoksukynttilöitä, lasilautasia ja pyyhkeitä. Täydennä tyyli veikeillä, tupsuin somistetuilla koristetyynyillä.

Ripaus metallinhohtoa ja marmorikuvioidut Swirl-petivaatteet tuovat tyyliin ripauksen luksusta.

Hemtex24h syksy makuuhuone ava 680

Vinkki! Löydät Hemtex 24h -valikoimasta nyt myös laadukkaat painopeitteet. Saatavana kolme eri painoa.

Pyyhkeitä ja pieniä yksityiskohtia kylpyhuoneessa

Miksi valita vain yksi kuosi, kun voi ottaa ne kaikki? Hemtex 24h -sarjan pyyhkeitä on helppo yhdistellä keskenään. Kuosit ovat erilaisia, mutta sointuvat kauniisti yhteen. Täydennä tyyli näyttävillä mutta käytännöllisillä saippuapulloilla, rasioilla ja mukeilla.

Muodikas marmorikuosi näyttää upealta vaalean puun ja nudesävyjen parina. Swirl-marmorikuosi koristaa myös syksyn Hemtex 24h -malliston uusia pussilakanoita.

Hemtex24h syksy kylpyhuone marmorit 680

Lämmin roosa ja viileä harmaa ovat mainio väripari. Elliot-pyyhesarjaan kuuluu erikokoisia yksivärisiä ja kuvioituja pyyhkeitä. Saatavana lisäksi uutusväri burgundy. Kukikkaasta Ava-sarjasta löytyy puolestaan käsi-, kylpy- ja vieraspyyhe.

Mukissa, saippuapullossa ja rasiassa on harmoninen yhdistelmä kahta roosan sävyä. Maljakko kuuluu romanttiseen Vendela-sarjaan.

Hemtex24h syksy kylpyhuone hylly 680

Uusi mallisto on kaupoissa heinä-elokuun vaihteessa. Hemtex 24h -tuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi sekä K-Ruoka-verkkokaupasta.

VerkkokauppaanButton