Koti ja hyvä olo
Juhlameikki Lavera-luonnonkosmetiikalla

Juhlameikki Lavera-luonnonkosmetiikalla

Pinnalla juuri nyt: kuulas iho, jota ei peitetä paksulla meikkivoide- ja puuterikerroksella.  Miia Ezen loihti upean juhlameikin Laveran luonnonkosmetiikkatuotteilla.

Meikkipohja

Tällä hetkellä iho saa olla kuulas ja puuterin käyttö on hyvin vähäistä. Tässä meikissä käytetään kiinteää Lavera 2 in 1 Compact powder Ivory 01 meikkivoidetta, joka on pigmenttinen tuote ja peittää ihon virheet jo ohuella kerroksella. Meikkivoide levitetään siveltimellä ohueksi kerrokseksi ja se sopii myös kuivalle iholle. Tämä tuote yllätti meikkaajan erittäin positiivisesti.

Vinkki! Kuivalla iholla meikkivoiteen voi viimeistellä paikoilleen painelemalla sitä lopuksi iholle sormella. Rasvoittuvalle iholle voi lisätä kriittisiin kohtiin pienellä siveltimellä irtopuuteria. Iho saa kuultaa meikkivoiteen läpi, lopputulos on kuulas ja kaunis.

Vinkki! Puuteria kannattaa laittaa pienellä siveltimellä, jotta sitä ei laita liikaa ja tee ihosta liian mattaa. Varsinkin aikuisen naisen kannattaa käyttää puuteria minimaalisen vähän, koska liiallinen puuteri korostaa juonteita. Tummiin silmänalusiin sopii Lavera Concealer Ivory 01 kirkastamaan ilmettä.

Aurinkoa iholle: Aurinkopuuterilla saat kauniin kevyen päivetyksen kasvoillesi laittamalla aurinkopuuteria niihin kohtiin, mihin aurinkokin päivetystä antaisi. Lavera Mineral Sun Glow powder Sahara 01 käy hyvin myös varjostuksiin. Laveran So Fresh Mineral Rouge Cashmere Brown 03 toimii poskipunana sekä antaa kasvoille kaunista hehkua. Sitä voi käyttää myös aurinkopuuterin tavoin.

Korostusta poskipäille ja kulmaluulle voi tuoda Lavera Beautiful Mineral Eyeshadow Pearly Rose 02 luomivärillä. Luomivärin kaunis hohto heijastaa valoa ja meikki näyttää säteilevältä ja juhlavammalta.

Silmämeikki

Lavera Eyeshadow Base luomivärin pohjustusvoide levitetään luomille ennen luomivärejä. Luomivärin pohjustusvoide kiinnitetään puuterilla, jotta luomivärit häivyttyvät luomelle kauniisti. Pohjustusvoide pitää luomivärin paikoillaan koko päivän ja estää luomivärin menemisen luomivakoon.

Juhlameikin luomiväreinä Lavera Mineral Quattro Cappucino Cream 02 paletilta sävyt vaaleasta tummaan. Silmän sisänurkkaan vaalein (voi levittää koko luomelle) ja tummin sävy ulkonurkkaan, häivytys siveltimellä. Ripsivärinä Lavera Volume Mascara black. Juhlameikissä hieman kissamaiset häivytetyt silmien rajaukset mustalla Lavera Soft Eyeliner black kynällä.

Kulmakarvat

Kulmakarvat kaipasivat kevyttä täyttöä kulmakynällä, sävyksi valikoitui poikkeuksellisesti myös kulmaväriksi sopiva Lavera Soft Eyeliner Grey 03 sekä Eyebrow pencil Blond 02. Kulmakarvat viimeisteltiin läpinäkyvällä geelillä Lavera Style & Care Gel transparent. Geeli sopii sellaisenaan kulmiin, kun ei haluta erityistä väriä.

Huulet

Huulten rajaus on tehty Lavera Soft Lipliner Red 03 huultenrajauskynällä. Huulet saavat jälleen kiiltää: Laveran huulikiillot tekevät huulista pehmeät ja hoidetut. Niiden sisältämät kasviöljyt sekä yhdistelmä vitamiineja ja mineraaleja rauhoittavat ja suojaavat huulien herkkää ihoa. Kiilto on helppo levittää applikaattorin avulla. Lavera Glossy Lips Berry Passion 06 antaa huulille upean sävyn ja tekee huulista kauniin kiiltävät.

Lavera-meikkituotteet ovat NaTrue-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Lavera-tuotteet eivät sisällä synteettisiä hajusteita, väriaineita, pehmittimiä, stabilointiaineita tai kemiallisia UV-suodattimia. Tuotteissa ei ole synteettisiä säilöntäaineita, parabeeneja, silikoneja, parafiineja, mineraaliöljyjä tai pintaemulgointiaineita (PEG)

NaTrue-merkki on kansainvälinen sertifikaatti, josta kuluttajat tunnistavat aidot luonnonkosmetiikkatuotteet yhdellä silmäyksellä. NaTrue ja sen riippumaton lautakunta valvovat laatukriteerejä. Tuotteiden koostumukset tutkii riippumaton sertifiointiyritys. Lavera vastustaa eläinkokeita.