Koti ja hyvä olo
Ihana joulukoti Hemtex 24h -uutuuksilla

Ihana joulukoti Hemtex 24h -uutuuksilla

Joulun 2020 sisustus huokuu lämpöä - viritä kotisi juhlatunnelmaan.

K-Citymarketin Hemtex 24h -joulumalliston lähtökohtana on perinteinen, skandinaavinen joulu. Mallisto henkii lapsuuden mommolajoulujen tunnelmaa, mutta mausteena on trendikkäitä yksityiskohtia kuten messinkiä, tupsuja ja katseet vangitsevia lasiesineitä.

Värimaailma puhuttelee jokaista klassisen jouluisen väripaletin ystävää. Mukana on syvää punaista, tummansinistä, vihreänharmaata ja hiekan sävyjä. Sävyt pääsevät oikeuksiinsa pehmeissä ja houkuttelevissa materiaaleissa kuten flanellikankaissa. Löydät joulun Hemtex 24h -uutuudet K-Citymarketin laajasta valikoimasta.

Sesongin kauneimmat keittiötekstiilit

Keittiösarjan pääkuosi on Solveig, jonka juju ovat jäätyneet oksat ja talviset marjat. Saatavana on tummanpunainen ja vihreänharmaa värivaihtoehto, joka on mainio sisustusväri koko talvisesongiksi. Yhdistä Solveig-kuosiin raidallisia tekstiilejä, jotka tuovat kokonaisuuteen runsaan säväyksen. Pienet yksityiskohdat, kuten kynttilät ja maljakkoon kootut jouluiset kukka-asetelmat viimeistelevät tunnelman. Vinkki! Kuivakukat ovat nyt nosteessa, ja niistä on iloa pitkäksi aikaa.

Hemtex_24h_joulu_2020_keittio_juttukuva_680

Flanellia makuuuoneeseen

Flanelliset pussilakanat ja koristetyynyt ovat sesongin uutuus, jotka tekevät sängystä houkuttelevan pesän. Puuvillaflanelli tuntuu iholla pehmoiselta ja lämpimältä. Perinteikäs, näyttävä ruutukuosi on samaan aikaan klassinen ja muodikas. Punaiset yksityiskohdat tuovat petaukseen lämpöä, ja sävy toistuu myös koriste-esineissä. Muhkeat tyynyröykkiöt ja torkkupeitot houkuttelevat pienille päiväunille tai heittäytymään petiin kirjan kera.

Hemtex_24h_joulu_2020_makuuhuone_juttukuva_680

Punatulkkujen parvi

Söötti Isak-punatulkkukuosi on takuuvarma joulumielen nostattaja. Tekstiilien ja tarjottimen lisäksi sarjaan kuuluu Frosty Winter -kynttilä, joka tuoksuu rauhoittavan metsäiseltä.