Koti ja hyvä olo
Sisusta joulukoti raikkailla Hemtex 24h -tekstiileillä ja astioilla

Sisusta joulukoti raikkailla Hemtex 24h -tekstiileillä ja astioilla

Joulun 2019 trendikkäin tunnelma syntyy Hemtex 24h -sisustustuotteilla. Harmaa, punainen ja valkoinen raikastavat jouluiset kuosit.

K-Citymarketin Hemtex 24h -tuotteet nostavat joulun perinteet ihanan raikkaalla tavalla esiin. Trendikäs havukuosi tuo joulun tunnelmaa kodin tekstiileihin. Valitse väriksi kauniin joulunpunainen tai moderni harmaa, molemmat ovat kauden suosikkeja. Joulun Hemtex 24h-uutuustuotteet löydät K-Citymarketin laajasta valikoimasta.

Hemtex24h joulu 2019 essu 680

Kiedo eteesi kotoisa havukuosinen Joanna-essu, ja olet valmis viimeistelemään jouluruoat. Joanna-essu on saatavilla myös lasten koossa. Voit yhdistellä samaa kuosia ja kahta väriä keittiön tekstiileissä.

Hemtex 24 joulu 19 keittio

Hemtex 24h Joanna -pöytäliina on saatavilla modernin harmaana, Joanna-patakinnas on saatavilla myös kauniin joulunpunaisena. Joulun Hemtex 24h -uutuustuotteet löydät K-Citymarketin laajasta valikoimasta.

Hemtex24h joulu 2019 kaulin 680

Joulukausi alkaa askartelulla ja leipomisen suunnittelulla. Suloiseen puuhasteluun tarvitaan esimerkiksi joulunpunaiset Bonnie-keksileimasimet ja Bonnie-silikonikaulin. Tuoksukynttilä ja havukuosiset patalaput inspiroivat leipomaan ja touhuamaan joulun alla yhdessä läheisten kanssa. Havukuosinen Hemtex 24h Joanna -patalappu suojaa leipurin näppejä kuuman uunipellin käsittelyssä.

Hemtex 24 joulu 19 tyynyt

Sisustajalle joulu näyttäytyy ihastuttavan kotoisana ja samalla tyylikkäänä. Muhkeissa Malou-koristetyynyssä on nyt trendikkäät tupsut ja vahvat värit, joilla kodin tunnelma syttyy lämpimän kutsuvaksi.

Hemtex 24 joulu 19 kynttilat

Röpelöpintaiset Sonja-lämpökynttilälyhdyt tuikkivat pehmeää valoa ja toimivat myös pieninä tarjoilukippoina vaikka glögimausteille. Muista, että jouluna ei voi olla liikaa kynttilöitä!

Hemtex 24 joulu 19 paketointi

Maanläheiset, luonnolliset Julia-tuoksukynttilät levittävät ihastuttavaa tuoksumaailmaansa oman kodin joka huoneeseen. Anna tuoksun luoda tunnelmaa, kun paketoit joululahjat. Luonnonmateriaalit ovat nyt pinnalla. Kääri lahjasi ruskeaan paperiin ja solmi juuttinarulla. Askartele itse mieleisesi pakettikortti.

Hemtex 24 joulu 19 mukit Kun kaikki on valmista, kuumenna glögi! Poimi kattaukseen joulunpunaisia, valkoisia ja harmaita astioita. Joanna-mukin värit ja kuviot kestävät aikaa. Kerää rinnalle käpyjä ja havuja, ja nauti luonnollisesta väriloistosta.

Tervetuloa, ihanin joulu ikinä!