Kutsuva keittiö syksyllä 2018

Kutsuva keittiö syksyllä 2018

Keittiön ilme on juuri nyt helppo päivittää syksyyn – riittää, että heität pöydän päälle ison liinan, ripustat ikkunaan verhot ja jätät kauniin keittiöpyyhkeen ja patalaput esille.

Pehmennä keittiön tunnelmaa tekstiileillä, jotka luovat kontrastin koville, kiiltäville ja äänekkäille pinnoille ja laitteille. Keittiöpyyhkeet voi huoletta pitää näkyvillä, ja pitkästä aikaa trendikkäimmätkin ripustavat keittiöönsä verhot. Hemtex 24h -malliston yksivärisistä Camilla-verhoista löydät sopivat omaankin ikkunaasi.

Tekstiilien murretut pastellit sekä syksyn lämpimän tummat ja syvät sävyt ovat nekin kiillon ja kovuuden vastakohtia. Väripaletti löytyy maustekaapista: curry, kurkuma, juustokumina, paahdettu paprika, laakerinlehti, kuivattu salvia sekä musta- ja valkopippuri ovat trendikkäitä värivalintoja. Pienikin piristää, esimerkiksi Hemtex 24h -malliston valkopippurin väriset Nilla-tabletit tai tumma Mona-keittiöpyyhe.

hemtex keittiotuotteet syksy18 680x234 Mona-keittiöpyyhkeet myydään 2 kpl setteinä (4,90€), Nilla-punostabletti toimii kattauksessa pöytäliinan päällä (1,90€) ja Bea-pannunalunen on kaunis koriste keittiön hyllyllä silloin, kun se ei ole käytössä (11,90€).

Yksiväristen kankaiden ohella perinteiset ja luonnonläheiset kuosit istuvat syksyiseen keittiöön. Kasviaiheet tai kasveja mukailevat muodot sekä ruudut ja raidat koristavat keittiötekstiilejä ja astioita. Hemtex 24h -malliston astioista, patalapuista ja patakintaista sekä istuintyynyistä löytyy syksyllä paljon luontoaiheisia kuoseja, esimerkiksi köynnöskuvioinen Alva, ja syviä sävyjä punaviinistä harmaaseen petrooliin.

Pöytäliina saa olla ylisuuri ja laskeutua pitkälle pöydän reunan yli, vaikka lattialle asti. Liina voi olla silittämätön ja poimuilla, ja pöydälle voi heittää yksivärisen alusliinan ja sen päälle kuviollisen koristeliinan tai toisin päin. Koristeliinan ei tarvitse peittää alusliinaa kokonaan, vaan vaikka vain yhden kulman. Pöytäliinana voi hyvin käyttää myös kookasta verhoa.

Liinan päälle sopii mietitty kattaus. Hemtex 24h -malliston syksyn tunnelmaan sopivat Alva-servietit, värilliset Sonja-lasituikkulyhdyt ja kimppu pihlajan tai vaahteran oksia nostaa arki-illallisenkin arvokkaaksi.

Tekstiilien lisäksi kontrasteja luodaan käsintehdyn oloisilla keraamisilla astioilla, puisilla leikuulaudoilla ja korkkisilla yksityiskohdilla. Hemtex 24h -malliston korkkisiin Filippa-lasin- ja -pannunalusiin on painettu valkoiselle keittiöaiheisia mietelauseita. Ne sopivat paitsi astioiden alle myös pieniksi sisustustauluiksi keittiön seinälle tai avohyllylle.

Tutustu syksyn 2018 Hemtex 24h -mallistoon täällä >>

Sinua saattaisi kiinnostaa