Kerää leimoilla muotoilun helmiä

Kerää leimoilla muotoilun helmiä

K-Citymarketin syksyn keräilykampanjassa Iittala- ja Hackman-klassikkotuotteita

KCM logo 680px

Keräilyleimoja jaetaan 27.8.-31.12.2018 välisenä aikana. Kampanjahintaisten tuotteiden viimeinen lunastuspäivä on 13.1.2019. Hyödynnä myös syksyn upeat Osta heti -edut ilman leimoja.

Ultima Thule -kilpailu on päättynyt 31.10.

Keräilytuotteet

Kastehelmi-rakastettu klassikko

Oiva Toikan rakastettu Kastehelmi-sarja syntyi, kun Toikka halusi peittää puristelasiin väistämättä jäävät saumakohdat. Syntyi lasipisaroilla koristava pinta, joka korostaa lasin elävyyttä ja valon heijastumia.

Iittala Kastehelmi kulho 23 cl 4 kpl/pkt, kirkas
Iittala Kastehelmi kulho 1,4 l, kirkas

iittala-keraily s2018 kuvitus kulhot

Iittala Kastehelmi lautanen 315 mm, kirkas
Iittala Kastehelmi juomalasi 30 cl, 4 kpl/pkt, kirkas

iittala-keraily s2018 kuvitus lasit lautanen

Käytännöllinen ja kaunis Sarpaneva-pata

Sarpanevan ajaton, muotoilultaan nerokas pata on yhtä käytännöllinen keittiössä kuin kaunis ruokapöydässä. Sisäpuolelta emaloidun valurauta-padan kypsennysominaisuudet ovat vertaansa vailla, ruoka kypsyy tasaisesti ja ruskistustulos on hyvä. Emaloidun pinnan ansiosta astiaan ei tartu makuja ruoka-aineista, joten samaa pataa voi käyttää esimerkiksi sekä lihan että kalan valmistamiseen. Padassa on irrotettava puinen kahva, jonka avulla voi nostaa koko padan tai pelkän kannen sormia polttamatta. Pata soveltuu käytettäväksi kaikilla liesillä sekä ilman puukahvaa myös uunissa.

Iittala Sarpaneva pata puukahvalla 3 l

iittala-keraily s2018 kuvitus pata

Maailman myydyin Savonia ja hienostunut Carelia -aterinsarjat

Savonia - suomalaisten klassikkosarja jo vuodesta 1967 - näyttää, kuinka hyvä muotoilu kestää aikaa. Saksalaisen Adolf Babelin suunnittelemasta, maailman myydyimmästä aterinsarjasta on jo muodostunut alansa standardi. Aterinsarjan nimeksi Babel ehdotti yksinkertaista Savo-nimeä, koska aterimet valmistettiin Sorsakoskella, syvällä Savon sydämessä. Lopulta nimeksi tuli kuitenkin Savon latinankielisen nimen mukaan Savonia.

Hienostuneen Carelia -aterinsarjan ympärillä tuntuu leijuvan ripaus juhlatunnelmaa, mutta se sopii mainiosti kaunistamaan myös tavallista arkea. Carelia on varsinainen klassikko - yhtä moderni ja miellyttävä kuin 1963, jolloin se ensi kerran esiteltiin.

Hackman Carelia 24-osainen aterinsetti
Hackman Savonia 24-osainen aterinsetti

iittala-keraily s2018 kuvitus Savonia Carelia

Osta heti ilman keräilyleimoja

Voit ostaa alla olevat tarjoustuotteet ilman keräilyleimoja. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä.

Tuotteet myynnissä 27.8. alkaen

Iittala Senta valkoviinilasi 29 cl, 4 kpl/pkt
Iittala Senta punaviinilasi 38 cl, 4 kpl/pkt

iittala-keraily s2018 kuvitus viinilasit

Tuotteet myynnissä 1.10. alkaen

Hackman Carelia salaattisetti
Hackman Carelia tarjoilusetti

iittala-keraily s2018 kuvitus Carelia ottimet

Tuote myynnissä 1.11. alkaen

Iittala Mariskooli malja 155 mm, Karpalo

iittala-keraily s2018 kuvitus Mariskooli

Tuote myynnissä 1.12. alkaen

Iittala Ultima Thule tarjoiluastia 370 mm, kirkas

iittala-keraily s2018 kuvitus Mariskooli Ultima Thule

Keräilykampanjan tuotteet sekä Osta heti -tuotteet löydät kaikista K-Citymarketeista.

Ohjeet leimojen keräämiseen

10 € = 1 leima. Saat jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden keräilyleiman, esim. 20 €:n ostoksesta saat kaksi leimaa. Ensimmäisen keräilyhintaisen tuotteen ostaminen edellyttää 10 €:n ostoksia, tarjoamme kaksi ensimmäistä leimaa sinulle. Seuraavat keräilyhintaiset tuotteet voit ostaa kolmella leimalla. Keräilyesitteen täytyttyä, voit jatkaa leimojen keräämistä uuteen keräilyesitteeseen.

Keräilyleimoja jaetaan ostosten yhteydessä 27.8.–31.12.2018. Kampanjahintaisia tuotteita voi ostaa 13.1.2019 asti. Voit ostaa keräilytuotteita myös ilman keräilyleimoja normaalihintaan. Keräilyhintaisista tuotteista ja Osta heti -tuotteista ei saa muita lisäalennuksia. Leimat saa alennusten jälkeen kuitin loppusummasta. Keräilyleimoja ei jaeta Veikkauksen, Postin eikä K-Citymarketien yhteydessä sijaitsevien Starbucks-kahviloiden tuotteista.

Keräily nyt myös mobiilissa!

Voit kerätä leimoja nyt myös K-Ruoka-mobiilisovelluksessa. Leimat kertyvät automaattisesti passiisi aikaisintaan ostopäivän jälkeisenä päivänä, kun olet näyttänyt Plussa-korttia ostostesi yhteydessä. Rinnakkaiskortin käyttäjät keräävät ostoksillaan leimoja samaan passiin. Kun keräilypassissa on kolme leimaa, voit ostaa ensimmäisen keräilyhintaisen tuotteen. Keräilyedun saat näyttämällä Plussa-korttia kassalla.

Näin keräät leimoja mobiilissa:

  1. Lataa K-Ruoka-mobiilisovellus puhelimeesi
  2. Kirjaudu sovellukseen
  3. Avaa keräilypassi
  4. Klikkaa aloita keräily ja olet mukana!

Sinua saattaisi kiinnostaa