Koti ja hyvä olo
Parhaat pelit ja lelut kesäiseen hauskanpitoon

Parhaat pelit ja lelut kesäiseen hauskanpitoon

Kun aurinko paistaa, parasta on viettää aikaa ulkona kesäpelien ja ulkoleikkien parissa! Katso kesän 2019 suosikit aikuisille ja lapsille.

Kesällä nautitaan yhteisestä ajasta leikkien ja pelaten. Kotipihalla hypitään jättitrampoliinilla ja mökillä viihdytään rannalla erilaisten vesilelujen kanssa ja kisataan mölkyssä tai tikanheitossa. Aktiivisen päivän päätteeksi herkullinen grilliruoka maistuu koko perheelle.

Keräsimme parhaat palat kesän 2019 kesäleluista ja pihapeleistä - mikä on suosikkisi?

Vesileikkeihin

Bestway Hydro Force Aqua Journey SUP-lauta

bestway hydroforceaqua suplauta 680x300 Supersuositut SUP-laudat valloittavat rannat tänäkin kesänä! Suppailu eli Stand Up Paddling on leppoisaa ajanvietettä, joka kehittää tasapainoa ja koordinaatiota. Ilmatäytteisen Hydro Force Aqua Journey SUP-laudan seisoma-alue on luistamaton, laudan koko täytettynä on 274 x 76 x 15 cm ja kantavuus maksimissaan 110 kg. Laudan mukana tulee säädettävä mela, kätevä pumppu sekä suojapussi.

Bestway Hydro Force Oceana SUP-lauta

bestway hydroforceoceana suplauta 680x300 Ilmatäytteisellä Hydro Force Oceana SUP-laudalla voi meloa sekä seisaaltaan että istualtaan lautaan kiinnitettävän istuimen kanssa - kätevää vaikka pidemmillä suppailuretkillä! Laudan mukana tulevan melan saa tehtyä istuntamelomiseen sopivaksi vaihtamalla osaa. Laudan koko täytettynä on 305 x 84 x 15 cm ja kantavuus maksimissaan 130 kg. Laudan mukana tulee istuin ja jalkatuki, säädettävä mela lisäosineen, kätevä pumppu sekä suojapussi.

Röhnö Float kelluva matto

rohno kelluva matto 680x300 Hauska kelluva matto sopii niin vesileikkeihin kuin auringonottoonkin! Maton koko on 100 x 200 cm ja kantavuus maksimissaan 80 kg. Upeat värit lime/oranssin ja fuksia/pinkin saat vain K-Citymarketista.

Bestway Deep Dive puhallettava uima-allas

bestway deepdive uimaallas 680x300 Puhallettava uima-allas sopii niin kotipihalle kuin mökillekin. Pirteän värikäs allas on kooltaan 152 x 30 cm.

Bestway Pegasus puhallettava uimalelu

bestway pegasus uimalelu 680x300 Tyylikkään Pegasus-hevosen kanssa kelpaa nauttia auringosta! Puhallettavan hahmon mitat ovat 159 x 109 cm ja kantavuus maksimissaan 45 kg.

Bestway Hedelmä puhallettava uimapatja

bestway ananas patja 680x300 Värikkäät ja raikkaat hedelmät sopivat kesäpäivään, myös vesileikeissä. Ananas- ja vesimelonikuvioisten uimapatjojen pituus on 174 cm ja niiden kantavuus on maksimissaan 90 kg.

Pihalle, mökkitielle tai rantahiekalle

Keppihevosen estesetti

keppihevosen estesetti 680x300 Kesä on parasta aikaa keppareiden ratsastuskilpailuille! Estesetti sisältää kartiot sekä puomit kolmen matalan harjoitusesteen rakentamiseen.

Mölkky

molkky 680x300 Kesäpelien kuningas Mölkky on jokaisen kesämökin vakiovaruste. Mölkky-pelin säännöt ovat yksinkertaiset:

  • heittopisteet kaatuneista keiloista: 1 keila = kaatuneen keilan numero, 2 tai useampia keiloja = kaatuneiden keilojen määrä
  • jos pelaaja ei kolmella heittokerralla osu keiloihin, hän tippuu pelistä
  • peli loppuu, kun ensimmäinen pelaaja saavuttaa tasan 50 pistettä
  • jos pelaajan pisteet menevät yli 50, ne tippuvat 25:een ja peli jatkuu

King of the Hill - Aarrejahti ulkopeli

kingofthehill 680x300 King of the Hill on hauska ja viihdyttävä pihapeli, joka vaatii niin taitoa kuin taktiikkaakin. Rakenna linna, aseta kuningas ja aloita hyökkäys! Peliä voi muuntaa rajattomasti rakentamalla erilaisia linnoja.

Mailapelisetti

mailapelisetti 680x300 Klassiset mailapelit sopivat minne vaan! Mailapelisetti sisältää mailat, sulkapallon sekä muovisen pallon.

Kukkien tai kaverin kasteluun

Water Warriors Steady Stream X vesitykki

waterwarriors vesitykki 680x300 Steady Stream X -vesitykki heittää vesisuihkun parhaimmillaan jopa yli 10 metrin päähän! Vesisäiliöön mahtuu 0,9 litraa vettä. Ikäsuositus 4+

Water Warriors Kwik Grip XL vesipyssypakkaus

waterwarriors vesipyssypakkaus 680x300 Tehokkaat, pienet vesipyssyt vaikka kaveriporukan leikkimieliseen vesitaisteluun! Kwik Grip -vesipyssyjen vesisuihku lentää jopa 7,5 metrin päähän. Ikäsuositus 4+

Water Warriors Shark vesitykki

waterwarriors shark vesitykki 680x300 Upea Shark-vesitykki ampuu vettä jopa 10 metriin ja säiliöön mahtuu 0,9 litraa vettä.

Pro Bounce voimistelualusta

probounce voimistelualusta 680x300 Opettele kesälomalla uusia temppuja ja kehitä koordinaatiota ilmatäytteisellä voimistelualustalla. Alusta sopii niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin ja sen koko on 300 x 100 x 10 cm.

Klondike MP002 metallinpaljastin

klondyke metallinpaljastin2 680x300 Jännitystä aarteenetsijöille! Helppokäyttöisessä ja kevyessä metallinpaljastimessa on LCD-näyttö, joka kertoo kohteen syvyyden ja metallityypin. Säädettävä herkkyys ja kaiutin 5 cm kuulokeliitännällä. Taajuus n 6,6 Hz. Metallinpaljastin toimii kahdella 9V paristolla (eivät sisälly pakkaukseen).

Stiga Weekend sulkapallosetti

stiga sulkapallosetti 680x300 Viritä sulkapalloverkko ja laita peli käyntiin! Stiga Weekend sulkapallosetissä on mukana 4 mailaa, 2 sulkapalloa sekä verkko tukipylväineen. Mukana myös kätevä kantolaukku.

Atom Sports krokettipeli

atom krokettipeli 680x300 Hauska neljän pelaajan krokettipeli sopii monenikäisille. Mailan varren pituus on 80 cm ja pallon halkaisija 75 mm. Setin mukana kangasverkkopakkaus.