K-Ruoka sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Kiss-irtoripsillä tehoa katseeseen

Kiss-irtoripsillä tehoa katseeseen

Kiss Haute Couture -irtoripsillä saat enemmän tehoa katseeseen, kun pelkkä ripsiväri ei riitä. Lue vinkit ripsien valintaan ja käyttöön! Tuotteet löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.

Kiss-ripsissä on läpikuultava, pehmeä ja taipuisa nauha joka takaa täydellisen istuvuuden. Ripsien materiaali on luonnollinen, 100-prosenttinen premium-luokan hius – ripset sekä näyttävät että tuntuvat luonnollisilta.

Irtoripsillä saa helposti kauniin lopputuloksen. Usein arkipäivään riittää pikameikiksi pelkkä kevyt meikki ja luonnollisen näköiset tekoripset. Juhlavampaan lookiin löytyy ripsivaihtoehtoja niin pituuden kuin tuuheudenkin suhteen. Kiss Haute Couture -irtoripsiä löydät ripsinauhoina, yksittäisinä ripsiviuhkoina (paketissa 3 eri kokoa) sekä ripsitupsuina joissa on kolme ripsiviuhkaa yhdessä.

Miten valitsen sopivat irtoripset itselleni?

Irtoripsinauhoja on saatavana eri pituuksissa ja tuuheuksissa. Haluatko ripset, jotka tarjoavat lisäpituutta ja/tai tuuheutta? Haluatko katseellesi dramatiikkaa tai luonnollista näyttävyyttä? Valitse ripsimalli haluamasi lopputuloksen mukaan. Runsaat ripset pukevat hyvin myös jos omaat raskaat silmäluomet.

Mikäli haluat korostusta katseeseesi, kiinnitä yksittäisiä ripsitupsuja silmäkulman ulkonurkkaan tekemään katseestasi kissamaisen. Tämä antaa myös raskaille luomille lisänostetta ja kirkastaa katseen. Mikäli omat ripsesi näyttävät tarvitsevan väleihin lisätuuheutta, voi tupsuilla täydentää välit. Valitse tällöin pituudeltaan lyhyemmät tupsut kuin mitä omat ripsesi ovat, niin täyttö näyttää luonnolliselta.

Ripsiviuhkat ovat kuten tavalliset ripsitupsut, mutta kolme kertaa nopeammat! Jos tuntuu, että yksittäisten ripsitupsujen kiinnittämisessä menee liikaa aikaa, kokeile Kiss Trio tupsuja. Ripsialustalla käyttöä helpottava liimatasku. Tupsuilla saat tuuheutta, runsautta ja näyttävyyttä helposti ja nopeasti.

Irtoripsien käyttö

Ripsinauha: Levitä pieni määrä ripsiväriä omille ripsillesi, se tekee ripsistä vankemmat ja irtoripsien kiinnittämisestä helpompaa. Mikäli haluat tehdä silmänrajauksen, tee se ennen ripsien kiinnittämistä. Tarkista ripsinauhan pituus ennen liiman levittämistä ja leikkaa nauha sopivan pituiseksi mikäli se on liian pitkä. Levitä ripsiliimaa tasaisesti nauhaan ja anna kuivahtaa hetki. Kiinnitä ripsinauha ripsien tyveen luomelle ulkonurkasta alkaen käyttäen ripsiasetinta ja painele ripset kiinni sormillasi. Mikäli haluat lopuksi tehostaa katsetta, lisää ripsiväriä omien ja irtoripsien päälle. Tämä yhdistää ripset toisiinsa – voit myös käyttää ripsentaivuttajaa antamaan ripsille lisäkaarevuutta.

Ripsitupsut: Levitä pieni määrä ripsiväriä omille ripsillesi ja tee rajaus ennen ripsitupsujen kiinnittämistä. Nosta tupsu alustalta pinsettien avulla ja dippaa tupsun pää ripsiliimaan. Anna liiman kuivahtaa hetki ja aseta tupsu haluttuun kohtaan ripsien tyveen. Voit lopuksi lisätä ripsiväriä omien ja irtoripsien päälle sekä käyttää ripsentaivuttajaa.

Lisää vinkkejä

  • Älä unohda alaripsiä – myös niille saat ripsitupsuilla lisätuuheutta.
  • Huomaa, että vedenkestävä ripsiväri sisältää vahaa, joka pitää ripset kauemmin kaarevina taivutuksen jälkeen.
  • Tee silmien rajaus kynällä, tussilla tai voidemaisella rajausvärillä. Koska silmämeikki saa uuden ulottuvuuden irtoripsillä luomalla yläluomelle lisänäyttävyyttä, voit nyt huoletta käyttää rajausta ilman pelkoa siitä, että meikki näyttää luonnottomalta.