Koti ja hyvä olo
Koululaisen tekniikka syksyllä 2019

Koululaisen tekniikka syksyllä 2019

Näppärä kannettava ja laadukkaat kuulokkeet tekevät opiskelusta ja vapaa-ajasta kivempaa. Katso syksyn suosikkituotteet!

Kannettavat kouluun ja vapaa-aikaan

Tietokonetta hankkiessa on hyvä miettiä millaiseen käyttötarkoitukseen kone on tulossa. K-Citymarketista löydät hyvän hinta-laatusuhteen omaavia edullisia tietokoneita.

Kevyt ja kätevä HP Notebook 14-dk0007no on hyvä valinta ensimmäiseksi kannettavaksi tietokoneeksi. Ohuiden reunusten ansiosta tietokoneen näyttö on suuri ja runkoa on saatu pienennettyä entistä pienemmäksi ja helpommaksi kantaa mukana.

Vaativampaan opiskelijakäyttöön sopivasta Lenovon 15,6” S145-IWL tietokoneesta löytyy nopea i5-suoritin ja 8Gt keskusmuistia, jotka pitävät huolen siitä ettei nopeus hyydy. Myös tässä tietokonessa on hyvin ohut runko ja keveytensä ansiosta se kulkee mukana missä vain!

Perinteisen pöytäkoneen korvaajaksi sopii mainiosti Lenovon 330-17AST 17,3” näytöllä varustettu kannettava. Isolta näytöltä on mukava hoitaa arjen askareet kuten pankkiasiat ja muu surffailu.

Pelaaminen eli gaming on suosittua myös syksyllä 2019. K-Citymarketista saat pelaamiseen niin pelinäppäimistöt, pelihiiret ja pelikuulokkeet kuin hyviä eriä pelituoleja ja pelinäyttöjäkin. Lenovon L340-15IRH pelikannettava uudella GTX1650-näytönohjaimella sopii pelaamiseen ja kulkee kätevästi mukana.

Tutustu valikoimiin:

koululaisen tekniikka tietotekniikka 680x680 Kuva: BenQ Zowie XL2411P 24” pelinäyttö, Lenovo S145-IWL 15,6” kannettava tietokone, HP Notebook 14-dk0007no kannettava tietokone ja L33T Elite v3 pelituoli.

Musiikki mukana kaikkialla

Tällä hetkellä halutuin ominaisuus kuulokkeissa on langattomuus. Myös ympäristön äänet tehokkaasti suodattava vastamelutoiminto on suosittu etenkin kodin ulkopuolella käytettävissä kuulokkeissa. Langattomat kuulokkeet yhdistetään puhelimeen tai muuhun laitteeseen bluetooth-yhteyden avulla ja niissä voi olla joko kuulokkeet keskenään yhdistävä johto tai ne voivat olla niin kutsutut True Wireless eli täysin johdottomat kuulokkeet. Langalliset kuulokkeet säilyttävät äänen laadun parhaiten, joten ne ovat hyvä valinta kotiin musiikin kuunteluun tai pelaamiseen.

Tutustu valikoimiin:

koululaisen tekniikka kuulokkeet 680x680 Kuva: Valkoiset JBL Free True Wireless bluetooth-nappikuulokkeet, mustat JBL T600BTNC bluetooth-vastamelukuulokkeet, valkoiset Sony WI-C200W bluetooth-nappikuulokkeet ja pinkit JBL T500BT bluetooth-kuulokkeet.