Koti ja hyvä olo
Koululaisen vaatekaappi syksyllä 2020

Koululaisen vaatekaappi syksyllä 2020

Koululaisen yltä löytyy tänä syksynä monikäyttöisiä vaatteita lämpimissä värisävyissä. Katso kauden uudet suosikit!

Lasten malliston vaatteet ovat monikäyttöisiä, helposti yhdistettäviä sekä käytännöllisiä. Siinä missä pienempien lasten vaatteiden tärkeimpiä ominaisuuksia ovat mukavuus ja kestävyys, vaikuttavat koululaisten vaatevalintoihin vahvasti trendit.

Eläinystäviä ja kukkasia

Päiväkoti-ikäisten ja pienten koululaisten vaatteissa lähdetään tänä syksynä metsäretkelle, jonka aikana voi nähdä toinen toistaan jännittävämpiä eläimiä. Karhut, ketut, suloiset kauriit sekä yksisarviset seikkailevat näissä vaatteissa. Myös erilaiset kukkakuosit ovat vahvasti edustettuina niin isommilla kuin pienemmillä lapsilla.

Sporttista ja rentoa

Mukavuus on toki valttia myös koululaisten vaatteissa, ja esimerkiksi hyvin joustavissa knit denim -farkuissa koulupäivä sujuu rennommin. Isompien koululaisten mallistossa vahvoina teemoina ovat pelimaailma sekä sporttisuus.

Kapealinjaiset verkkarit ovat tulleet jäädäkseen ja vaihtoehtoja löytyy lapsille Adidas Tiro19 -verkkareista tai Karhun kapealinjaisista verkkareista. Adidaksen 3-raitaiset leggingsit ovat erityisen suosittuja. Collegevaatteet sopivat hyvin kouluun sekä vapaa-ajalle esimerkiksi Pumalta, Umbrolta, Adidakselta sekä Championilta. Avian mallistosta löytyy myös jumppa- ja treenivaatteita lapsille.

Syksyn ulkoiluun valikoimassa on tuulitakkeja Umbrolta ja syyssateilta suojaa softshelltakki Icepeakilta. Takin yksityiskohdat ja suojaavat materiaalit tekevät tuotteesta toimivan tilanteessa kuin tilanteessa säästä riippumatta.

Valikoimat voivat vaihdella kaupoittain.