Koti ja hyvä olo
Koulun alku - mitä kaikkea koululainen tarvitsee?

Koulun alku - mitä kaikkea koululainen tarvitsee?

Koulun alku on jännittävää aikaa koko perheelle. Katso vinkkimme sujuvaan lukuvuoden 2019-2020 starttiin!

Uuden lukuvuoden alkaessa pienet ekaluokkalaiset taapertavat opintielle, vanhemmat koululaiset odottavat jo kavereiden näkemistä kesän jälkeen ja opiskelijat palaavat kesätöistä taas monta kokemusta rikkaampina.

Ostoslistalla reput ja koulutarvikkeet

Reput, koulutarvikkeet, vaatteet ja kengät vaativat usein päivitystä koulun alkaessa. Lastenvaatteiden valinnassa sinua auttaa lasten kokotaulukko, josta näet helposti minkä kokoisia vaatteita minkäkin ikäinen lapsi tarvitsee. Penaalit ja kynät valitaan huolella omaan tyyliin sopiviksi ja mieluisa kalenteri tai lukujärjestys auttaa ajanhallinnassa ja menojen muistamisessa. Hankintalistalla ovat tietysti myös tarpeelliset tabletit, tietokoneet ja puhelimet sekä harrastusvälineet.

koulun alku kuvitus1 680x680 Kuva: mywear Jolie T-paita (koot 86/92-134/140 cm), Puma Phase jumppakassi, Fortnite reppu, Spiderman trikoopaita (koot 104-128 cm).

Lue lisää:

koulun alku kuvitus2 680x680 Kuva: mywear Jolie T-paita (koot 86/92-134/140 cm), mywear Jake collegehousut (koot 86/92-134/140 cm), Fatpipe Coldy led-valoreppu, pinkit JBL T500BT bluetooth-kuulokkeet.

Psst! Muista myös päiväkoti-ikäisten hankinnat - katso muistilista päiväkotiin!

(Tuotteiden valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.)

Eväät sujuvaan arkeen

Vanhempia voi koulun ja töiden alkaessa mietityttää, miten pyörittää arkea mahdollisimman sujuvasti. Kotona yhdessä ruokaileminen sekä säännöllinen syöminen tuovat hyvinvointia koko perheelle ja ovat osa hyvää arkea. Maukas arkiruoka syntyy tilanteen mukaan joko alusta asti kokkaamalla tai hyödyntämällä esimerkiksi puolivalmiita ruokaratkaisuja. K-Ruoan resepteistä löytyy lähes 8000 herkullista ja inspiroivaa ideaa arkea helpottamaan.

koulun alku reseptit 680x680 Kuva: Smoothie bowl, BLT-lohivoileipä, nuudeli-kanapelti ja proteiiniletut.

Lue lisää: