Koulun alku - mitä kaikkea koululainen tarvitsee?

Koulun alku on jännittävää aikaa koko perheelle. Katso vinkkimme sujuvaan lukuvuoden starttiin!

Uuden lukuvuoden alkaessa pienet ekaluokkalaiset taapertavat opintielle, vanhemmat koululaiset odottavat jo kavereiden näkemistä kesän jälkeen ja opiskelijat palaavat kesätöistä taas monta kokemusta rikkaampina.

Reput, koulutarvikkeet, vaatteet ja kengät vaativat usein päivitystä koulun alkaessa. Lastenvaatteiden valinnassa sinua auttaa lasten kokotaulukko, josta näet helposti minkäkokoisia vaatteita minkäkin ikäinen lapsi tarvitsee. Penaalit ja kynät valitaan huolella omaan tyyliin sopiviksi ja mieluisa kalenteri tai lukujärjestys auttaa ajanhallinnassa ja menojen muistamisessa. Hankintalistalla ovat tietysti myös tarpeelliset tabletit, tietokoneet ja puhelimet sekä harrastusvälineet.

Vanhempia voi mietityttää, miten pyörittää arkea mahdollisimman sujuvasti. Kotona yhdessä ruokaileminen sekä säännöllinen syöminen tuovat hyvinvointia koko perheelle ja ovat osa hyvää arkea. Maukas arkiruoka syntyy tilanteen mukaan joko alusta asti kokkaamalla tai hyödyntämällä esimerkiksi puolivalmiita ruokaratkaisuja. K-Ruoka.fin reseptipankista löytyy yli 6000 herkullista ja inspiroivaa reseptiä arkea helpottamaan.

Sinua saattaisi kiinnostaa