Koulun alku - mitä kaikkea koululainen tarvitsee?

Koulun alku - mitä kaikkea koululainen tarvitsee?

K-Citymarketista löydät kaiken tarpeellisen koulun aloitukseen vaatteista reppuihin ja koulutarvikkeisiin.

Koulun aloittaminen on hauskaa ja helppoa, kun vaatteet, reppu ja muut varusteet ovat mieluisia. K-Citymarketista löytyy monipuolinen tarjonta asuja ja asusteita niin uusille koululaisille kuin konkareille.

Back to school kuvasto 0721

Valmiina kouluun

Kivannäköiset ja päällä joustavat vaatteet innostavat pukeutumaan aamulla – eikä mikään niissä häiritse opiskelua tai vauhdikkaita leikkejä välitunneilla. Jalkaa tukevissa lenkkareissa on helppo kävellä kouluun ja liikkua päivän aikana. Mukavat trikoovaatteet ovat monen ikäisten suosikkeja, joihin tuovat vaihtelua ja hauskuutta värit ja printit. Yhdistele rohkeasti eri värejä ja kuoseja, niin saat persoonallisen tyylin!

KCM pukeutuminen backtoschool potkulauta 680x420 Zebra ST073 potkulauta 89,95€. Bell-kypärä 39,95€.

Potkulaudalla koulumatka sujuu nopeasti ja hauskasti – turvallisesti kypärä päässä tietenkin. Koulun jälkeen skuutilla voi temppuilla kavereiden kanssa ja kiitää harrastuksiin tai kotiin. Mukavan sporttinen asu on myös potkulautailukelpoinen. Potkulaudan ja kypärän löydät nekin K-Citymarketista.

KCM pukeutuminen backtoschool reput 680x420 Nike reppu Elemental 5876 34,95€. Follow the rainbow reppu 29,95€. Koira reppu 24,95€. Hype paljetti reppu 39,95€. Shark Attack reppu 29,95€.

Selkään hyvin istuva, lapselle mieluinen reppu on koulusyksyn tärkein asuste. Hyvässä repussa on riittävästi tilaa sekä kirjoille, koulutarvikkeille että liikuntatunnin vaihtovaatteille – ja jopa harrastusvälineille. Pienet lokerot, verkkotaskut ja vetoketjulliset taskut tuovat reppuun lisää käytännöllisyyttä. Pehmustettu selkämys ja pehmustetut olkaimet helpottavat koululaisen taakkaa. K-Citymarketista löytyy reppuja joka makuun ja tarpeeseen, niin isoille kuin pienille koululaisille. Katso tästä syksyn 2021 reppumallisto >

KCM pukeutuminen backtoschool urheiluvaatteet 680x420 mywear Aino tai Roope trikoopaita 9,99€/kpl. mywear Carita tai Eppu collegetakki 14,99€/kpl

Huppari on trendikäs, monikäyttöinen, helppo ja mukava suosikkivaate kouluvuodesta toiseen. Alkusyksystä se toimii myös takkina. Saatavilla on niin vetoketjullisia kuin pään yli pujotettavia malleja. Huppari on helppo yhdistää niin collegehousuihin, leggingseihin, farkkuihin kuin mekkoon tai hameeseen. Sporttisen hupparin voi yhdistää myös hienompiin vaatteisiin, niin trendikäs katutyyli on valmis.

KCM pukeutuminen backtoschool tarvikkeet 680x420

Penaali, kynät, kumit ja vihkot check! K-Citymarketista löytyvät myös syksyn söpöimmät ja makeimmat koulutarvikkeet. Mieluisilla tarvikkeilla voi kuin voikin olla läksyjentekomotivaatiota parantava vaikutus!