Koti ja hyvä olo
Maaliskuun Pirkka: Matkalla vahvaksi

Maaliskuun Pirkka: Matkalla vahvaksi

Maaliskuun 2019 Pirkka-lehdessä tavataan muusikko Ellinoora, puhutaan itsensä arvostamisesta, ekoautoilusta sekä rullaillaan muun muassa herkullisia tortilloja.

Pitkä tie minuksi

Ellinooran polku poptähdeksi ei ole ollut nopea tai kivuton. Silti suosikkiartistin oma matka oli juuri oikean näköinen. Nuorille faneilleen Ellinoora haluaa kertoa, että itsensä rakastaminen on tärkeää, ja sitä kannattaa opetella.

Lue juttu täältä

Vielä vähän puhtaammin

Auton käyttö on usein välttämätöntä, mutta se kuluttaa energiaa. Omilla valinnoillaan voi vaikuttaa paljon autoilun ekologisuuteen. Jutussa pohditaan esimerkiksi, miten omalla ajokäytöksellä voi vaikuttaa ympäristökuormaan.

Lue juttu täältä

Terveellinen täysjyvä

Täysjyvävilja on terveysruokaa, jolla on suotuisa vaikutus esimerkiksi kehon sokeriaineenvaihdunnalle, maksalle ja suolistomikrobeille. Mistä se johtuu?

Lue juttu täältä

Kieltolaista viini-iltoihin

Me suomalaiset olemme innostuneet oluesta ja oppineet nauttimaan viinistä ruoan kanssa, juoneet alkoholia ensin enemmän ja sitten vähemmän. Mitä suomalaisessa alkoholikulttuurissa tapahtuu seuraavaksi?

Lue juttu täältä

Taco, taco - ja paljon muuta

Maaliskuun Pirkka-lehden ruokaosiossa herkutellaan tex mex -ruoalla, tehdään arkiruokaseikkailuja maailmalle ja ihastutaan uutuuksiin.

Kokeile ainakin näitä:

Lue koko maaliskuun Pirkka digilehtenä täältä