Viihtyisä kylpyhuone syksyllä 2018

Viihtyisä kylpyhuone syksyllä 2018

Kodikkaassa kylppärissä on ihana hemmotella itseään kuin hienoimmassa spassa. Hemtex 24h -malliston pehmeisiin froteepyyhkeisiin kietoutuneena ja tuoksukynttilöiden hehkussa kauneudenhoito tuntuu entistäkin ylellisemmältä.

Kaikkien aistien helliminen ja rauhoittuminen ovat syksyn trendi myös kylpyhuoneessa. Saunomiseen ja peseytymiseen varataan aikaa, ja tunnelman luomiseen nähdään vähän vaivaa. Pesu- ja ihonhoitoaineiden aidot tuoksut, luonnollisten öljyjen silkkinen tuntu, aidon karkeat suolakuorinnat ja sekä lempiaromia ja tunnelmaa huokuvat tuoksukynttilät tekevät kylpemisestä nautinnollista.

Jos kylppärissäsi on ikkuna, tuo tilaan viherkasvi. Jos ei, kokoa kimppu kuivakukista tai heinistä ja aseta se kauniiseen maljakkoon. Ripusta ikkunaan verhot tai pingota mummon vanha pitsivirkkaus ikkunankarmeihin.

Vaikka muualla kodissa suositaan syksyllä tumman tunnelmallisia sävyjä, kylpyhuoneen tekstiileissä luotetaan raikkaisiin pastelleihin sekä puhtaanvalkoiseen ja harmaaseen. Uutta ovat pehmeiden froteepyyhkeiden ja kosteiden tilojen mattojen kohoefektit, joita löytyy Hemtex 24h -malliston Rosie-pyyhkeistä.

hemtex kylpyhuonetuotteet syksy18 680x234 Kohokuvioituja Rosie-pyyhkeitä saa valkoisena ja vaaleanpunaisena (alk. 3,49€), Unni Autumn Breeze -tuoksukynttilässä on syksyn henki (3,90€) ja Mindy-lyhty luo tunnelmaa kylpyhetkeen ja toimii myös vessan lavuaarin reunalla (17,90€).

Puu on muodikas kylpyhuoneessakin. Koska pintojen panelointi ei ole suotavaa kuin saunassa, puun voi tuoda kosteisiin tiloihin lattiaritilöinä, hammasmukeina sekä säilytysrasioina ja laatikoina.

Tee pehmentävä ja kirkastava vartalonkuorinta itse. Täytä parin desin kannellinen lasipurkki karkealla merisuolalla, kaada kookosöljyä merisuolan sekaan niin, että öljyn pinta jää noin pari senttiä purkin suun alapuolelle. Purista joukkoon pienen luomusitruunan mehu. Sulje kansi ja hölskytä ainekset sekaisin. Käytä seosta vartalon-, jalkojen ja käsien kostealle iholle kevyesti pyöritellen ja huuhtele lämpimällä vedellä. Käsittelyn jälkeen iho on niin ihanan pehmeä ja kosteutettu, ettet tarvitse vartalovoidetta.

Tutustu syksyn 2018 Hemtex 24h -mallistoon täällä >>

Sinua saattaisi kiinnostaa