Lavera - luonnollinen, tehokas, kaunis

Lavera - luonnollinen, tehokas, kaunis

Lavera-luonnonkosmetiikkasarja on yksi pioneereista luonnonkosmetiikan saralla ja sen tuotteita on valmistettu jo yli 25 vuoden ajan. Löydät Lavera-tuotteet K-Citymarketin kauneusosastolta.

Aina kun mahdollista, Laveran tuotteissa käytetään kasviperäisiä luomuraaka-aineita. Yli 300 luomuraaka-aineesta yli 200 kasvatetaan Laveran omilla viljelmillä Hannoverissa, Saksassa, missä tuotteet myös valmistetaan. Kaikki tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja, mikä takaa tuotteiden korkean laadun lisäksi myös ympäristöystävällisen tuotannon ja eläinkokeettomuuden. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy kosmetiikkatuotteet koko perheelle, päästä varpaisiin. Innovatiivisten tuotteiden kehittelyssä on aina otettu huomioon niiden sopivuus myös herkälle iholle.

Laveran 10 laatulupausta

Lavera takaa asiakkailleen korkealaatuista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tästä kertoo myös Laveran kymmenen laatulupausta:

  • 100 % sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on valmistettu korkealaatuisista, itse tuotetuista luomukasviraaka-aineista.
  • 100 % Laveran omilla tehtailla Saksassa ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kehitettyjä tuotteita
  • 100 % ilman synteettisiä hajusteita, väriaineita, pehmittimiä, stabilisaattoreita sekä kemiallisia UV filttereitä
  • 100 % ilman synteettisiä säilöntäaineita sekä parabeeneja
  • 100 % ilman silikoneja, parafineja, mineraaliöljyjä sekä PEG-yhdisteitä
  • 100 % ilman synteettisiä hormonihäiritsijöitä
  • 100 % ilman geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO)
  • 100 % laktoositon
  • 100 % alumiinisuolaton (ACH)
  • 100 % ilman ftalaatteja ja mikromuovihelmiä

Ihonhoitotuotteet on dermatologisesti testattu ja tuotteiden toimivuus on varmistettu riippumattomin testein. Lavera vastustaa eläinkokeita.

Laveran värikosmetiikka

Innovatiiviset Lavera Trend Sensitiv -tuotteet on kehitetty myös herkälle iholle sopiviksi. Niiden koostumus on erittäin ihoystävällinen, koska niissä ei ole käytetty talkkia eikä synteettisiä haju-, väri- tai säilöntäaineita. Luonnon omat mineraalit takaavat hehkuvat värit ja korkealaatuiset luomuraaka-aineet hellivät ihoa.

Laveran ihonhoitotuotteet

Korkealaatuiset raaka-aineet, kuten luomulaatuiset kasviuutteet ja -öljyt takaavat täydellisen ihonhoidon jokaiselle ihotyypille. Valikoimasta löytyy mm. Cosmopolitan Beauty Awards 2016 -kilpailussa vuoden luonnonkosmetiikkatuotteeksi valittu lavera Illuminating Eye Cream -silmänympärysvoide, joka häivyttää tummat silmänaluset, tasoittaa pieniä juonteita ja tekee silmistä välittömästi säteilevämmät.

Laveran vartalonhoitotuotteet

Lavera Body & Wellness Care -tuotteet hellivät herkkääkin ihoa. Suihkugeelien miedot koostumukset puhdistavat ihon hellävaraisesti samalla, kun tarkoin valikoidut tuoksut hemmottelevat aisteja. Ihanasti tuoksuvat vartalo- ja käsivoiteet imeytyvät nopeasti ja kosteuttavat ihoa pitkään. Alumiinisuolattomat sekä luomukasviuutteita sisältävät miedot ja tehokkaan deodorantit antavat 24 tunnin luotettavan suojan tuoksuja vastaan.

Laveran hiustenhoitotuotteet

Hellävarainen puhdistus ja tehokas hoito muodostavat pohjan päivittäisille kauneusrituaaleille. Lavera-tuotteista löydät myös räätälöidyt hoitotuotteet jokaisen hiustyypin tarpeisiin - niin värjätyille, vaurioituneille kuin hennoillekin hiuksille. Hiustuotteiden sisältämät kasviproteiiniyhdisteet on kehitelty Laverin omissa laboratorioissa vahvistamaan ja hoitamaan hiuksia ja tekemään niistä pehmeät, kiiltävät ja helposti kammattavat. Hellävaraiset tuotteet sisältävät korkealaatuisia luomuraaka-aineita. Luontoa kunnioittaen, tuotteissa käytetyt miedot tensidit ovat hellävaraisia niin hiuksille kuin ympäristöllekin.