Koti ja hyvä olo
Lavera - luotettavaa luonnonkosmetiikkaa

Lavera - luotettavaa luonnonkosmetiikkaa

Lavera-luonnonkosmetiikkasarja on yksi pioneereista luonnonkosmetiikan saralla ja sen tuotteita on valmistettu jo yli 30 vuoden ajan. Löydät lavera-tuotteet K-Citymarketin kauneusosastolta.

Lavera -luonnonkosmetiikkasarja on yksi luonnonkosmetiikan pioneereista ja sen tuotteita on valmistettu jo yli 30 vuoden ajan. Tänä päivänä lavera on maailmanlaajuisesti suurimpia luonnonkosmetiikan valmistajia ja sarjan tuotteita myydään 40 maassa. Löydät lavera -tuotteet K-Citymarketin kauneusosastolta.

Aina kun mahdollista, laveran tuotteissa käytetään kasviperäisiä luomuraaka-aineita. Laveran omalla tehtaalla Hannoverissa tuotetaan yli 300 luomulaatuista aktiiviainetta, joista suuri osa on yrityksen omilta viljelmiltä. Kaikki tuotteet ovat NaTrue-sertifioituja, mikä takaa tuotteiden korkean laadun lisäksi myös ympäristöystävällisen tuotannon ja eläinkokeettomuuden. Laveran tuotteet ovat biohajoavia ja 95% tuotteista on vegaanisia. Lavera on käyttänyt englantilaisen Vegan Societyn myöntämää Vegan-sertifikaattia jo vuodesta 2004.

Laajasta tuotevalikoimasta löydät kosmetiikkatuotteet koko perheelle, päästä varpaisiin. Innovatiivisten tuotteiden kehittelyssä on aina otettu huomioon niiden sopivuus myös herkälle iholle.

Laveran laatutakuu

Lavera takaa asiakkailleen korkealaatuista, sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tästä kertoo myös laveran kymmenen laatulupausta:

  • 100 % sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on valmistettu korkealaatuisista, itse tuotetuista kasviraaka-aineista.
  • 100 % laveran omilla tehtailla Saksassa ympäristöystävällisesti valmistettuja ja kehitettyjä tuotteita
  • 100 % ilman synteettisiä hajusteita, väriaineita, stabilisaattoreita sekä kemiallisia UV-filttereitä
  • 100 % ilman synteettisiä säilöntäaineita sekä parabeeneja
  • 100 % ilman silikoneja, mineraaliöljyjä sekä PEG-yhdisteitä
  • 100 % ilman synteettisiä hormonihäiritsijöitä
  • 100 % ilman geenimuunneltuja raaka-aineita (GMO)
  • 100 % alumiinisuolaton (ACH)
  • 100 % ilman ftalaatteja ja mikromuovihelmiä

Ihonhoitotuotteet on dermatologisesti testattu ja tuotteiden toimivuus on varmistettu riippumattomin testein. Lavera vastustaa eläinkokeita.

Artikkeli kuva meikit 2

Laveran värikosmetiikka - myös herkälle iholle

Innovatiiviset Trend Sensitiv -tuotteet kulkevat aina meikkitrendien aallonharjalla. Laadukkaat koostumukset tarjoavat luonnollisen vastineen värikosmetiikan viimeisimmille innovaatioille ja laajasta valikoimasta löydät sekä meikkivoiteet, runsaspigmenttiset luomivärit ja hoitavat huulipunat että ripsiä vahvistavan ripsiseerumin. K–Citymarketin valikoimassa on myös yksi suosituimmista meikkituotteista, lavera irtopuuteri. Luonnon mineraalit takaavat kauniit, hehkuvat värit ja korkealaatuiset luomuraaka-aineet hellivät ihoa. Lavera valmistaa itse kaikki meikkituotteet omassa tehtaassaan.

Artikkeli kuva night-1 2

Laveran ihonhoitotuotteet

Laveran valikoimasta löydät ihonhoitotuotteet kaikille ihotyypeille; normaalista kuivaan ja rasvoittuvaan sekä ikääntyneen ihon vaativiin tarpeisiin, myös herkälle iholle.

Tutustu esimerkiksi monivaikutteiseen Re-Energising Sleeping Cream -yövoiteeseen, jonka samettinen 5 in 1 -koostumus tehokosteuttaa, uudistaa ja elvyttää ihoa, häivyttää väsymyksen merkkejä ja tekee ihosta sileän. Arvokkaat raaka-aineet kuten luomumanteli- ja luomuoliiviöljy, hyaluronihappo, luomusakkaridiyhdisteet sekä luomuviinirypäle ja E-vitamiini antavat iholle energiaa ja tekevät ihosta hehkuvan.

ARtikkeli kuva vartalo

Laveran vartalonhoitotuotteet

Laveran Body & Wellness Care -tuotteet hellivät herkkääkin ihoa. Uudistuneissa suihkugeeleissa on kussakin innovatiivinen, yksilöllinen koostumus aisteja hemmottelevilla tuoksuilla; kokeile vaikka appelsiinin ja mintun tuoksuista High Vitality –suihkugeeliä, jonka virkistävä ja elvyttävä Green Vitalisation -raaka-aineseos pohjautuu luomumatchaan.

Virkistävä Smooth Skin Body Scrub kuorii vartalon ihon hellävaraisilla jojobarakeilla ja jättää ihon silkinpehmeäksi.

Ihanan tuoksuiset vartalo- ja käsivoiteet imeytyvät nopeasti, pehmentävät ja kosteuttavat ihoa pitkään. Alumiinisuolattomat, hellävaraiset deodorantit antavat 24 tunnin luotettavan suojan tuoksuja vastaan.

ARtikkeli kuva hiustenhoito

Laveran hiustenhoitotuotteet

Hellävarainen puhdistus ja tehokas hoito muodostavat pohjan päivittäisille kauneusrituaaleille. Laveran innovatiiviset, omassa laboratoriossa kehitetyt hiustuotteet puhdistavat ja hoitavat hiuksia täysin luonnonmukaisilla, silikonittomilla koostumuksilla. Miedot tensidit puhdistavat hiukset hellävaroin ja tarkoin valitut korkealaatuiset kasviöljyt, -proteiinit ja -uutteet tekevät hiuksista pehmeät, sileät ja helposti kammattavat.

Laveran Gloss & Bounce -shampoon ja -hoitoaineen luomumalvaa ja helmiuutetta sisältävä koostumus tuo hiuksiin kiiltoa ja eloisuutta latistamatta hiuksia.