L'Oréal hiustenhoito

L'Oréal hiustenhoito

Päivitetty 3.9.2018

Oikeilla hiustenhoitorutiineilla ja sopivilla tehohoidoilla hyvinvoivat ja kauniit hiukset. Nappaa vinkit hiusten päivittäiseen hoitoon. Tuotteet löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.

Pese shampoolla

Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Hiero kevyesti, vaahdota ja huuhtele. Jos kaipaat hellävaraisempaa puhdistusta, kokeile vaahtoamatonta Low Shampoota.

Hoida ja suojaa hoitotuotteilla

Levitä hoitoaine pestyjen, pyyhekuivien hiusten pituuksiin. Anna vaikuttaa ja huuhtele.

Kun hiuksesi kaipaavat intensiivisempää hoitoa ja hemmottelua, korvaa hoitoaine hiusnaamiolla. Levitä naamio shampoopesun jälkeen kauttaaltaan pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 2–10 minuuttia tuotteesta riippuen. Huuhtele.

Täydennä tarpeisiisi sopivilla tehohoidoilla

Hiuksiin jätettävä hoitosuihke

Nestemäinen hoitoainesuihke on täydellinen apu hiusten nopeaan elvytykseen ja selvitykseen. Suihkuta kuiviin tai kosteisiin hiuksiin pakkauksen ohjeen mukaan, älä huuhtele.

Hiuksiin jätettävä hoitoaine

Kun hiuksesi kaipaavat intensiivisempää hoitoa ja ravitsemista, kokeile voidemaista, hiuksiin jätettävää hoitoainetta. Levitä kuivien tai kosteiden hiusten pituuksiin pakkauksen ohjeen mukaan, älä huuhtele. Tuote antaa hiuksille lämpösuojan.

Hiusöljy

Kun haluat kiiltoa ja pehmeyttä, levitä hiusöljyä kosteiden hiusten pituuksiin. Lämpösuojaa saat levittämällä öljyn pyyhekuiviin hiuksiin ennen muotoilua. Voit käyttää hiusöljyä myös viimeistelyyn – levitä kuiviin hiuksiin silottamaan irtohiuksia ja antamaan kiiltoa.

Low Shampoo

Kokeile hellävaraisempaan hiustenpesuun puhdistavaa Low Shampoota. Vaahtoamaton koostumus yhdistää shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion. Levitä kauttaaltaan kosteisiin hiuksiin, anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele. Korvaa tavallinen hiustenpesurutiinisi Low Shampoolla 1–2 kertaa viikossa. Katso jutun alta vinkkivideo Low-shampoon käytöstä.

Kuivashampoo

Kuivashampoo tekee hiuksista välittömästi raikkaat ja kevyen tuntuiset tyvestä alkaen ilman, että hiuksia tarvitsee kastella. Käyttämällä kuivashampoota voit helposti pidentää shampoopesujen väliä. Ravista pulloa ennen käyttöä ja suihkuta 30 cm etäisyydeltä hiuksiin, erityisesti tyveen. Anna vaikuttaa 2 minuuttia ja harjaa hiukset huolellisesti.

Kokeile rohkeasti, niin löydät juuri omiin hiuksiisi ja mieltymyksiisi sopivat tehohoidot. Vaikka niiden käyttö on helppoa, muistathan aina lukea käyttöohjeet pakkauksesta.

Tutustu Elvital, Respons ja Botanicals Fresh Care -sarjojen tuotteisiin osoitteissa www.lorealparis.fi ja www.garnier.fi