Koti ja hyvä olo
Löydä oma yksilöllinen meikkilookisi syksyyn

Löydä oma yksilöllinen meikkilookisi syksyyn

K-Citymarketin kauneusosastolta löydät nyt upeat IsaDora Find Your Perfect Look -syysmeikkikokoelman uutuudet.

Tutustu Find Your Perfect Look -syysmeikkikokoelman tuotteisiin ja opi luomaan erilaisia lookeja aina luonnollisesta meikistä rohkeaan ja näyttävään meikkiin.

Look 1: Bare Beauty

Luonnollisen virheetön Bare Beauty -meikki on klassisen kaunis ja se syntyy pehmeillä nude-sävyillä. Meikin pääpaino on silmissä ja raikkaan heleässä meikkipohjassa. Neutraalit, ruskeat sävyt luovat harmonisen ja tasapainoisen näköisen silmämeikin. Tarkka nestemäinen rajaus tuo katseeseen syvyyttä ja intensiivisyyttä. Huulet punataan hempeän roosan sävyisillä huulituotteilla. Bare Beauty -meikkilookin viimeistelee kätevään puikkopakkaukseen pakattu, hennon pinkin sävyinen poskipuna. Poskipunapuikko antaa kasvoille raikkaan värin ja hehkun tehden ihosta luonnollisen ja huolitellun näköisen. Korosta luonnollista kauneuttasi ja anna ihosi hehkua.

IsaDora BareBeauty 680

Look 2: Bohemian

Trendikkään boheemi meikki luonnistuu maanläheisillä sävyillä. Ruosteisen ruskea, kullanhohtoinen silmämeikki yhdistettynä näyttäviin, siipimäisiin rajauksiin on boheemin meikkilookin ydin. Syvän rusehtavanpunaiset huulet ja heleän rusehtavat posket täydentävät tyylin. Tummien huulten pariksi sopivat samaan sävyyn sointuvat tummanpuhuvat kynnet. Rento, mutta harkittu look ottaa vaikutteita 60- ja 70-luvuilta. Täydellinen meikkilook syksyyn!

IsaDora Bohemian 680

Look 3: Rock Chic

Mystinen musta ja harmaan sävyt lumoavat intensiivisyydellään. Asennetta tyyliin tuovat tummat ja pehmeät smokey eye -silmät, syvänmustat rajaukset ja tuuheat ripset. Tummien silmien rinnalla kontrastia meikkiin tuovat lämpimän sävyinen poskipuna ja pehmeät nude-huulet. Tumma rock chic -look sopii jokaiselle, kaiken muotoisille ja värisille silmille. Smokey eye -sumusilmät ovat juhlien klassikko!

IsaDora RockChic 680

Valitse suosikkityylisi tai sekoittele eri tyylejä rohkeasti.

Find Your Perfect Look -syyskokoelman tuotteet:

UUTUUS! Blush Stick 'N Brush -poskipunapuikko 7,2 g

Blush Stick ’n Brush on voidemainen poskipunapuikko, jolla saat nopeasti ja helposti raikasta väriä ja hehkua poskillesi. Pakkauksen toisessa päässä on häivyttämiseen sopiva synteettinen sivellin. Kierrettävä stick-pakkaus on kätevä ottaa mukaan. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

UUTUUS! Flex Tip Eyeliner -tussirajauskynä 1 ml

Flex Tip Eyeliner on nestemäinen silmänrajaustussi, jonka joustava kärki sopii hyvin niin ohuempaan kuin paksumpaankin rajaukseen. Intensiivisen mustat pigmentit takaavat peittävän ja pitkäkestoisen lopputuloksen. Nopeasti kuivuva koostumus. Hajusteeton. Silmälääkärien testaama.

Liquid Lip Cream -nestemäinen huulipuna 3,5 ml

Liquid Lip Cream on nestemäinen huulipuna, joka yhdistää huulikiillon keveyden ja huulipunan värikylläisyyden. Miellyttävän tuntuinen, täyteläinen koostumus sisältää glyseriiniä ja E-vitamiinia, jotka hoitavat ja kosteuttavat huulia. Levitä huulipuna erikoismuotoillulla applikaattorilla, joka helpottaa myös huulien muotoilua. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Lip Desire Sculpting Lipstick -huulipuna 3,3 g

Lip Desire Sculpting Lipstick on huulia täyteläistävä ja muotoileva huulipuna. Miellyttävän pehmeä koostumus sisältää hoitavia aineita, jotka kosteuttavat, täyteläistävät ja kiinteyttävät huulia saaden huulet näyttämään pulleammilta ja sileämmiltä. Erikoismuotoiltu kärki mahdollistaa huulipunan erittäin helpon käytön. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Sculpting Lipliner Waterproof -huultenrajauskynä 0,3 g

Sculpting Lipliner Waterproof -huultenrajauskynällä on kolme toimintoa: rajaus, huulipunan kiinnittäjä tai mattahuulipuna. Helposti levittyvä, vettä hylkivä koostumus sisältää runsaasti pigmenttejä ja estää huulipunan karkailun. Kätevä kierrepakkaus mahdollistaa sen, ettei kynää tarvitse teroittaa. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Wonder Nail -kynsilakka 6 ml

Erittäin pitkäkestoinen ja nopeasti kuivuva kynsilakka tekee kynsistä upeat ja kauniit useiden päivien ajaksi. Kestää 4 – 5 päivää normaalissa käytössä. Peittävä koostumus on helppo levittää ja se tasoittaa hyvin kynnen pinnan.

Eye Shadow Quartet -luomiväripaletti 5 g

Silkkimäisen pehmeä Eye Shadow Quartet luomivärikvartetti levittyy tasaisesti luomelle. Pitkäkestoisessa koostumuksessa on intensiivinen väri, joka sulautuu kauniisti ihoon. Hajusteeton. Kliinisesti testattu.

Grand Volume Lash Curler -ripsiväri 9 ml

Grand Volume Lash Curler on ripsiä taivuttava ja tuuheuttava ripsiväri. Erikoismuotoiltu harja antaa ripsille kaarevuutta, pituutta ja runsautta ilman paakkuja. Kaarevan harjan sisäpuolen harjakset työntävät ripsiä ylöspäin. Ripsiväriharjan toisen puolen jäykemmät harjakset erottelevat ripsiä. Pitkäkestoinen ja kerrostettava koostumus. Hajusteeton. Silmälääkärien testaama.

Volume Lash Styler -ripsiväri 9 ml

Volume Lash Styler on ripsiä tuuheuttava ja pidentävä ripsiväri. Lopputuloksena on viuhkamaisesti levittyvät ripset. Muotoiltu harja käsittelee ripset juuresta latvaan ja taivuttaa niitä ulos- ja ylöspäin. Harjaan varastoituu runsaasti ripsivärimassaa, mikä antaa tuuheutta joka harjanvedolla. Eripituiset harjakset erottelevat ripset sisänurkasta ulkonurkkaan. Kosteutta kestävä koostumus sopii joka säähän. Hajusteeton. Silmälääkärien testaama.

Grand Volume Lash Styler -ripsiväri 9 ml

Grand Volume Lash Styler on erittöin tuuheuttava ripsiväri, jonka notkea ja kevyt koostumus luo tuuheat viuhkamaisesti levittyvät ripset. Silmäluomen muotoinen, kaksipuolinen ripsiväriharja tavoittaa ripset hyvin jo tyvestä saakka. Toisen sivun pitkät ja pehmeät harjakset levittävät ripsivärimassan ripsiin. Toisen sivun lyhyet, kovemmat harjakset erottelevat ja muotoilevat ripset. Hajusteeton. Silmälääkärien testaama.