Tunnelmallinen makuuhuone syksyllä 2018

Tunnelmallinen makuuhuone syksyllä 2018

Syksyinen makuuhuone hemmottelee tuntoaistia. Pehmeä puuvilla, sileä puuvillasatiini, ilmavat tyynykasat ja turvallisen lämpimät peitteet takaavat täydellisen levon.

Vuoraa sänky pehmeillä vuodevaatteilla ja muhkeilla tyynykasoilla. Tärkeintä on lempeä, pesämäinen tuntu ja tunnelma. Liinavaatteissa kannattaa suosia luonnonmateriaaleja, kuten perinteistä, pehmeää puuvillaa, joka on miellyttävää, helppohoitoista sekä kestävää ja vain pehmenee pesu pesulta.

Syksyllä syvät sävyt yhdistyvät aavistuksen murrettuihin pastelleihin. Suosikkipareja ovat muun muassa luumu ja haalea harmaanvihreä sekä viini ja vaniljalla taitettu vanha roosa, ruskea ja sinapinkeltainen yhdessä vaaleansinisen kanssa sekä tummanruskea ja deniminsininen yhdistettynä kalpeaan vaaleanpunaiseen.

Rohkeita ja näyttäviä kuoseja voi yhdistää ennakkoluulottomasti hillittyihin väreihin ja kuoseihin, jolloin ne virkistävät muuten rauhallista tilaa. Rohkea ja tummapohjainen Hemtex 24h –malliston Belinda-kukkakuosi tuo vaaleaan makuuhuoneeseen hetkessä syksyn lämpöisen tunnelman. Värikäs, valkopohjainen Unni-kuosi puolestaan piristää vaalean tilan. Molemmat ovat saatavana pussilakanasetteinä.

Petaus saa olla päivisinkin kutsuvan rento, eikä näyttäviä liinavaatteita tarvitse piilottaa päiväpeiton alle, ainakaan kokonaan. Runsaat peitteet saavat roikkua lähes lattialla.

Heitä jalkopäähän huolettomasti taiteltu päiväpeitto, iso torkkupeitto tai molemmat. Kruunaa asettelemalla koristetyynyt muhkeaksi kokonaisuudeksi tavallisten tyynyjen lomaan.

hemtex makuuhuone syksy18 680x680 Hemtex 24h -torkkuhuovat tasolla alhaalta ylös: Axel (10,90€), Doris (16,90€) ja Belinda (16,90€). Belinda-tuoksukynttilä (3,90€) ja tason alla Belinda-koristetyynyt (14,90€).

Tekstiilien lisäksi saat säädettyä makuuhuoneen tunnelmaa helposti valaistuksella. Makuuhuoneen yleisvalon olisi hyvä olla neutraalin valkoista tai viileän sävyistä. Sitä kannattaa käyttää vain aamuisin ja päivisin, koska sillä on aavistuksen piristävä vaikutus. Sytytä iltaisin valo vain luku-, lattia- ja pöytävalaisimiin ja valitse niihin tunnelmallisen lämmintä ja rauhoittavaa valoa toistavat lamput. Värilämpötilan tunnistat lampun kelvinarvosta. Mitä korkeampi lampun kelvinarvo on, sitä viileämpää valoa se tuottaa. Vanhan ajan hehkulampputyyppisen tunnelmavalon lämpötila on 2700 kelviniä, puhtaan valkoisen valon 4000 kelviniä ja päivänvalon kaltaisen valon 5500 kelviniä.

Tutustu syksyn 2018 Hemtex 24h -mallistoon täällä >>

Sinua saattaisi kiinnostaa