MISSHA - aitoa korealaista ihonhoitoa

MISSHA - aitoa korealaista ihonhoitoa

MISSHA on maailman tunnetuimpia korealaisia kosmetiikkabrändejä, jonka suosio perustuu brändin filosofiaan, jonka mukaan laadun pitää olla kaikkien ulottuvilla. MISSHA-tuotteet ovat saatavilla kaikkien K-Citymarketien kauneusosastoilta.

Tutustu MISSHA-uutuuksiin

MISSHA Super Seed Cleansing Foam

Puhdistusvaahto sopii erityisesti herkälle iholle ja ikäsuositus sen käyttöön on teini-iästä lähtien. Tuote on helposti vaahtoutuva ja se sisältää luonnonkasvien uutteita. Valikoimasta löydät kaksi eri vaihtoehtoa:

  • Vihreä tee: rauhoittaa, sopii hilseilevälle ja kuivalle iholle
  • Mustikka: ravitsee ihoa, kiinteyttää ja tekee ihon elastisemmaksi

Käyttö: Kostuta kädet ja kaada puhdistusvaahtoa käsiin. Hiero käsiä kunnes aine vaahtoutuu. Hiero vaahto kasvoihin. Huuhtele lopuksi kasvot vedellä.

Missha-Super-Seed-1200x1200

Time Revolution Vitality -ihonhoitosarja

Sarjan ravitsee ja hoitaa ikääntyvää ihoa, silottaa ryppyjä ja tasoittaa ihon väriä. Tuotteiden ainesosat sisältävät karpalo-, granaattiomena- ja hibiskus-uutteita. Tuotteet tekevät ihosta silkkisen pehmeän ja hohtavan. Sarja sopii kaikille ihotyypeille ja ikäsuositus sarjan käyttöön on 35+.

Missha-Revolution-1200x1200

Super Aqua Cell Renew Snail Hydro Gel Mask ja Super Aqua Cell Renew Snail Cream

Etanasarjan tuotteet sisältävät 70 % etanan limaa, joka edesauttaa ihosolukon uusiutumista ja tasoittaa ihon väriä. Tuotteet soveltuvat myös aknen hoitoon ja ne sopivat kaikille ihotyypeille. Ikäsuositus tuotesarjan käyttöön on 25+.

  • Naamio: Stressin vastainen, rauhoittava, solujen uusiutumista edistävä sekä ravitseva naamio imeytyy ihoon vaivattomasti kaksiosaisen hydrogeelinaamion ansiosta. Käyttö: Levitetään puhdistetuille kasvoille ja annetaan vaikuttaa 20-40 min.
  • Cream: Voide hoitaa aknea, pienentää ihohuokosia, tasoittaa ihon väriä ja vaalentaa pigmentoitunutta ihoa. Käyttö: Levitä voide puhdistetuille kasvoille.

Missha-Snail-1200x1200

Laaja tuotevalikoima

MISSHA tarjoaa korkealaatuisia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Tämä filosofia on viittoittanut brändin tietä lähes kaksi vuosikymmentä ja tehnyt siitä yhden K-beauty-osaamisen parhaista esimerkeistä. MISSHAn erittäin laajaan tuotevalikoimaan kuuluu muun muassa kasvo- ja ihonhoitotuotteita, värikosmetiikkaa sekä hiustenhoitotuotteita.

Tuotteiden kehityksen taustalla korealaisen ihonhoidon pitkät perinteet

Tuotteiden tehokkuus ja laatu ovat laajalti tunnettuja, mikä näkyy erityisesti asiakastyytyväisyydessä ja brändin suosion kasvuna. Tuotteiden kehityksen takana on kuitenkin perusteellinen tuotetutkimus, joka perustuu ihon moninaisuuden ja vaatimusten syvälliseen ymmärtämiseen. MISSHAn panostus tuotetutkimukseen ja tuotteiden testaukseen tekee tuotteista käyttäjäystävällisiä, turvallisia ja ennen kaikkea tehokkaita. 

Vaikka MISSHAn tuotteet valmistetaan Koreassa huippumoderneilla tuotantolinjoilla, niiden kehittäminen nojaa korealaisen ihonhoidon pitkään perinteeseen. Tuotteiden tärkeimmät ominaisuudet perustuvat luonnon omien vaikuttavien aineiden käyttöön. Tuotekehityksessä kiinnitetään erityisesti huomioita tuotteiden allergisoivien vaikutusten minimoimiseen.

Tänä päivänä MISSHAn myymälöitä on maailmanlaajuisesti yli 300, ja Korean lisäksi brändi on kasvattanut suosiotaan erityisesti Yhdysvalloissa, Australiassa, Kiinassa ja Japanissa.

Sinua saattaisi kiinnostaa