Koti ja hyvä olo
Paras joulu on kotona – sisusta joulukoti myhome-tuotteilla

Paras joulu on kotona – sisusta joulukoti myhome-tuotteilla

Katso ideat kotoiseen joulutunnelmaan. Syvä sininen ja viininpunainen sävyttävät joulukodin.

Joulun odotus alkaa jouluvalojen ripustamisella ja tuikkulyhtyjen sytyttämisellä. K-Citymarketin myhome-tuotteet kietovat sinut ihanaan joulun tunnelmaan.

myhome joulu19 astiat

Jouluaamuna syödään riisipuuroa ja etsitään mantelia. Nauti riisipuuro maidonvalkoisista myhome Alva -astioista ja maista aamukahvin kanssa piparkakkua. Piilota piparkakut söpöihin peltirasioihin. Aseta havunoksa myhome Ajaton -maljakkoon, ja anna sen tuoksua. Tai valitse maljakoksi harmaansävyinen myhome Alva.

myhome joulu19 koristeet

Myhome on sinulle, joka haluat nauttia joulun odotuksesta kotona. Ripusta ikkunoihin valosydämiä ja tähtiä, ja korista koti ihastuttavalla myhome led-lumimarjapuulla ja näyttävillä myhome-lyhdyillä. Vihreä myhome-kuusi saa oksalleen led-valosarjan ja juurelleen pikku tontun.

myhome joulu19 tekstiilit

Nyt on aika lämmittää joulusauna. Pakkaa saunakoriin pehmeät myhome Basic tai Kuusama- -froteepyyhkeet ja aseta tunnelmallinen lyhty saunan ikkunalle. Talven sininen ja täyteläinen viininpunainen värittävät sekä K-Citymarketin myhome petivaatteita että pyyhkeitä.

Pujahda joulusaunan jälkeen puhtaisiin myhome Tähtisade tai Talviyö -lakanoihin. Kaunis koristelu lainaa kuvionsa lumihiutaleilta ja tähtikirkkaalta taivaalta. Uhkeat värit sopivat niin perinteiseen kuin moderniinkin jouluun. Kokoa saman sävyisten värien muhkea kokonaisuus tai yhdistä valkoisen kanssa hillityksi tyyliksi.

myhome joulu19 tontut

Pikku tontut kurkkivat kuusen alla ja ikkunalaudalla. Milloin se joulupukki oikein tulee?

Kodin lämmössä on paras joulu!

Myhome-tuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi.