Koti ja hyvä olo
Hyvän arjen materiaalit

Hyvän arjen materiaalit

Myhome-astioissa ja keittiövälineissä on ajankohtaiset, luonnonläheiset sävyt ja materiaalit: puuta, korkkia ja lasia. Tutustu myhome-mallistoon!

Myhome-lasiastioihin säilöt eväät ja ylijäämäruoan. Myös juomapullo on lasia, ja sitä suojaa kätevä ja kaunis, huurteinen silikonipinta. Take away -mukeissa on myhome-malliston iloiset kuosit. Jopa paistinpannussa on trendikäs roiskekuvio – valmiina lettukesteihin!

Uudet myhome-tuotteet on pakattu käyttämällä mahdollisimman vähän muovia ja muuta pakkausmateriaalia.

Hillittyä ja seesteistä

myhome keittiokuvi2 SS2019 680x680

Susanna Hoikkalan suunnittelema Vilja-kuosi koristaa hillitysti valkoista astiasarjaa ja tekee siitä hienostuneen oloisen. Malliston puuesineet tuovat kokonaisuuteen lämpöä ja luonnonläheisyyttä. Myhome-mallistolla on helppo luoda yhtenäisyyttä kotiin, sillä samat kuosit toistuvat niin astioissa, lakanoissa kuin saunatekstiileissäkin.

Ajatonta mustaa

myhome keittiokuvi4 SS2019 680x680

Modernin tyylin ystävä ihastuu varmasti myhome-malliston mattamustiin ruoanvalmistuastioihin. Kannellinen kasari ja trendikkäällä puukahvalla varustettu paistinpannu ilahduttavat kotikokkaajaa joka päivä. Musta on kaunis lisä luonnosta lainattuun materiaali- ja sävypalettiin, se toimii varmasti esimerkiksi puun ja lasin rinnalla.

Kodinkoneet samaan tyyliin

myhome keittiokuvi3 SS2019 680x680

Myhomen keittiömallistossa on kattaustuotteiden ja ruoanvalmistusvälineiden lisäksi myös pieniä kodinkoneita, kuten kahvinkeitin, vedenkeitin ja blenderi. Niissä toistuvat ajankohtaiset, muuta mallistoa tukevat sävyt, jotka sopivat myhome-astioihin ja keittiötekstiileihin.

Myhome-tuotteet löydät omasta K-Citymarketistasi