Rento olohuone syksyllä 2018

Rento olohuone syksyllä 2018

Keitä kuppi tuoksuvaa teetä, sytytä kynttilät ja kääriydy lämpimään torkkupeittoon nauttimaan pimenevien iltojen rauhallisuudesta.

Olohuoneessa otetaan rennosti. Uudista vanha sohva tai lepotuoli heittämällä sen päälle päivä- tai torkkupeitto ja monta mukavaa tyynyä. Hemtex 24h -malliston pehmoiset Doris-torkkupeittouutuudet on saatavana ihanan syvän viininpunaisena ja sinisenä.

Koristetyynyjä ei voi olla liikaa! Ne saavat pudota sohvalta lattialle, ja lapset voivat rakentaa tyynyistä vaikka pesän. Vanhemmat saavat nostaa jalkansa sohvalle ja löhöillä. Löhöilijän ei tarvitse stressata edes siitä, sotkevatko lapset eväillään pesätyynynsä, sillä Hemtex 24h –malliston uudet irtotyynynpäälliset on helppo pestä koneessa.

Koti saa olla rento, mutta sen ei tarvitse olla sotkuinen tai täynnä tavaraa. Trendikäs olohuoneen sisustus on kodikkuudestaan huolimatta harkitun riisuttu. Kokonaisuus pysyy rauhallisena, kun kaikki turha siivotaan pois, ja tarpeelliset tavarat järjestetään koreihin ja kaappeihin. Punoskorit ja -kassit sekä rottinkiset laatikot ja arkut ovat paitsi muodikkaita myös käytännöllisiä säilyttimiä, joiden ansiosta olkkarin ilme ja tunnelma pysyy harmonisena.

hemtex olohuonetuotteet syksy18 680x234 Mindy-lasirasiassa aarteet kivistä käpyihin ovat tallessa ja esillä samaan aikaan (14,90€), Linnea-punoskoreihin saa kerättyä lehdet, käsityöt tai lelut (11,90€) ja Marion-päiväpeitolla sohva saa uuden ilmeen (39,90€).

Tyynyissä ja peitteissä suositaan tänä syksynä pehmeitä materiaaleja sametista upottavan nukkaisiin kankaisiin. Sävyt ovat lempeän murettuja tai syviä ja tummia. Taitetut valkoiset vaniljasta kittiin, maan sävyt hiekasta mutaan sekä savi, olki, kuiva heinä, terrakotta, matta hiilenharmaa, tumma violetti, luumu, viini, syvä konjakki, sinapinkeltainen ja todella tummat vihreät ovat nyt kaikki pinnalla.

Hemtex 24h-malliston samettiset ja isokukkaiset Belinda-koristetyynyt ovat näyttävyyttä ja trendikkyyttä suosivan valinta, harmoniaa ja luonnonsävyjä löytyy yksivärisistä Miranda- ja pilkullisista Doris-irtopäällisistä. Tupsuilla viimeistelty Unni-koristetyyny sopii yksiväristen tyynyjen sekaan.

hemtex olohuone syksy18 680x680 Tyynyt alhaalta ylös: Miranda-koristetyynynpäällinen (10,90€), kelta- ja harmaapohjaiset Doris-tyynynpäälliset (10,90€), Miranda-koristetyynynpäälliset (10,90€) sekä Unni-koristetyyny (14,90€).

Pehmeyden vastakohtana ovat olohuoneen pinnat, kuten höyläämätön puu, kivi, rappaus sekä luonnon koristeet kirkkaissa lasimaljakoissa, jotka korostavat lempeää tunnelmaa. Kerää maljakkoon kuivakukkia tai olkia, kuivaa heinää, käpyjä tai risuja. Viimeistele tunnelma Hemtex 24h –malliston ihanilla tuoksukynttilöillä.

Tutustu syksyn 2018 Hemtex 24h -mallistoon täällä >>

Sinua saattaisi kiinnostaa