Nyt Benetton tuotteet -40% K-Citymarketeissa

Nyt Benetton tuotteet -40% K-Citymarketeissa

Päivitetty 6.9.2022

Lisää väriä kotiisi yhdistämällä raikkaita Benettonin sisustustekstiilejä makuuhuoneeseen, keittiöön tai pesuhuoneeseen.

Benettonin kodinmallisto on saanut inspiraationsa elämän positiivisista puolista – rakkaus väreihin, kulttuuriin ja ilmaisunvapauteen ovat Benettonin filosofian ydintä. Benetton tietää, että kirkkaat värit toistuvat kauneimmin laadukkaissa materiaaleissa, ja siksi kodintuotevalikoiman materiaaleihin onkin kiinnitetty erityistä huomiota. Benetton elää tässä hetkessä, mutta ajattelee myös tulevaisuutta. Nyt sinulla on mahdollisuus saada syksyn ihanuudet itsellesi 31.10.2022 asti plussa etuna -40%! Hyödynnä etu ja tutustu tuotteisiin myymälöissä tai verkkokaupassa >

Benetton -pyyhkeet

Benetton-pyyhkeet on valmistettu ekologisesti kestävästä materiaalista, 100 % kierrätetystä puuvillasta. Erittäin pehmeä kammattu puuvilla sopii myös herkkäihoisille. Esimerkiksi Benetton-kylpypyyhe on sertifioitu OEKO-TEX STANDARD 100 -tuote. Kylpypyyhkeen paksuus on 450 g/m², minkä johdosta pyyhe soveltuu hyvin päivittäiseen käyttöön - tuote on imukykyinen ja helppo kuivattaa.

Benetton kylpypyyhe 70 x 140 cm sininen - kuva

Benetton kylpypyyhe 70 x 140 cm sininen

Katso lisää ›

Benetton vieraspyyhe 30 x 50 cm punainen - kuva

Benetton vieraspyyhe 30 x 50 cm punainen

Katso lisää ›

Benetton pussilakanat

Benetton-pussilakanasetti on valmistettu kierrätetystä ja kammatusta puuvillasta, joka on erittäin pehmeää materiaalia. Pussilakana on kaksivärinen, joten peittoa kääntämällä saa uuden ilmeen makuuhuoneeseen. Benetton-pussilakanasetti on sertifioitu OEKO-TEX STANDARD 100 -tuote. Setti sisältää pussilakanan 150x210 sekä 50x60 cm tyynyliinan. Näissä lakanoissa on ihana nukkua!

Benetton pussilakanasetti 150 x 210 cm + 50 x 60 cm sininen/vihreä - kuva

Benetton pussilakanasetti 150 x 210 cm + 50 x 60 cm sininen/vihreä

Katso lisää ›

Benetton juomapullo

Raikkaan kauniisti muotoiltu Benetton-vesipullo on valmistettu Borosilikaattilasista. Kätevällä rannelenkillä, kulkee mukana töissä ja treeneissä. Mukana lasia suojaava neopreenisukka. Borosilikaattilasi sietää hyvin lämmönvaihteluja, joten pullo soveltuu myös kuumille juomille. Käsinpesu suositeltavaa.

Benetton juomapullo 550 ml lasia sininen - kuva

Benetton juomapullo 550 ml lasia sininen

Katso lisää ›