Tuunaa arkilasi juhlakuntoon!

Tuunaa arkilasi juhlakuntoon!

Jokapäiväiset arkilasit voi tuunata juhlakuntoon näppärästi kotikonstein. Kokeile koristeluun hempeää pitsiä, suosittuja kuvioteippejä, värikkäitä nauhoja tai pesussa irtoavaa tussia!

Herkät pitsilasit

Herkät pitsilasit
Hempeän pitsinauhan ja rustiikkisen juuttinarun yhdistelmästä syntyvät juhlien herkimmät pitsilasit. Kiinnitä pitsi tukevasti lasiin vahvalla, kaksipuolisella teipillä. Viimeistele kietomalla haluamaasi kohtaan kontrastia tuovaa juuttinarua. Herkät pitsilasit sopivat kesähäihin tai vaikkapa romanttiselle kynttiläillalliselle.

Trendikästä teippitaidetta

Trendikästä teippitaidetta
Värikkäät ja kuvioidut teipit ovat tyylitietoisen valinta juomalasienkin koristelussa. Liimaa laseihin hempeitä värejä, graafisia linjoja tai kannustavia voimasanoja. Kokeile vaakaraitoja, viiruta pystysuunnassa tai luo erilaisia rasteja ja ruudukoita. Teippitaiteillut lasit toimivat niin piknikillä, valmistujaisjuhlissa kuin kavereiden illanistujaisissakin.

Värikkäät pillipidikkeet

Värikkäät pillipidikkeet
Värikkäät nauhat tuovat arkilaseihin helppoakin helpommin juhlan tuntua. Soinnuta sävyt kattaukseen sopiviksi tai hae kontrastia vastavärien avulla. Kietaise lopuksi pilli lasin sivuun, ja näyttävä koristelu on valmis. Nauhoin somistetut lasit ilahduttavat esimerkiksi lastenkutsuilla tai pihajuhlissa.

Piirretyt lasien piristäjät

Piirretyt lasien piristäjät

Unohda mitä äitisi sanoi – kyllä laseihin saa piirtää! Vaikka permanenttitussi lähteekin laseista astianpesuaineella, kannattaa kristalliset perintömaljat jättää rauhaan. Kirjoita lasin kylkeen vieraiden nimet tai nimikirjaimet, piirrä lasin reunoille pulikoivia kaloja tai kuvioi koko lasi täyteen koukeroita. Nämä lasit ilahduttavat sunnuntaiaamiaisella!