Koti ja hyvä olo
Uusi meikkisivellinsarja Miia & Ibero

Uusi meikkisivellinsarja Miia & Ibero

Meikkitaiteilija Miia Ollula ja Ibero loivat uuden yhdeksän tuotteen meikkisivellinsarjan. Uutuussiveltimet löydät K-Citymarketin kauneusosastolta.

Korosta tai häivytä – kaunein meikki syntyy laadukkailla työvälineillä

Onnistunut meikki loihditaan parhailla työvälineillä huolimatta siitä, meikkaatko ammattimaisesti vai omaksi iloksesi. Meikkitaiteilija Miia Ollula ja Ibero yhdistivät monipuolisen osaamisensa, asiantuntijuutensa ja rakkautensa kaikkea kaunista kohtaan. Inspiroivasta yhteistyöstä syntyi uusi meikkisivellinsarja, Miia & Ibero. Kaikki sarjan siveltimet ovat vegaanisia ja laadukasta synteettistä karvaa. Sivellinsarjasta löydät yhteensä yhdeksän erilaista sivellintä.

Peitevoidesivellin

Siveltimen litteällä päällä voit levittää pohjustusvärin, kun haluat vahvempaa peittoa esimerkiksi yksittäisten näppyjen peittoon tai silmäluomille. Siveltimen toisella päällä, jossa on kahta erimittaista karvaa, saat kevyemmin peittävän lopputuloksen ja voit levittää vaikkapa valovoiteen juonteen pohjalle.

Luomivärisivellin

Siveltimen suuremmalla päällä voit levittää luomivärin yläluomelle kevyesti painellen. Pienellä päällä levität luomivärin helposti alaluomelle ripsirajaan tai teet luomivärillä rajauksen yläluomelle.

Häivytyssivellin

Siveltimen suuremmalla päällä voit häivyttää luomivärin pehmeän utuisen lopputuloksen saamiseksi. Pienempi pää sopii alaluomen luomivärin häivytykseen.

Rajaussivellin

Viistopäisellä rajaussiveltimen päällä rajaus muodostuu helpommin. Terävämmällä päällä saat tarkemman rajauksen. Sivellin on erityisen hyvä silmän kulman kissamaiseen rajaukseen. Sivellin sopii niin geelimäisille kuin kakkumaisille rajauksille ja siveltimen viisto pää myös puuterimaisille rajauksille.

Meikkivoidesivellin

Annostele meikkivoide kämmenselälle. Ota voidetta siveltimeen ja painellen ja lyhyin vedon tasaisesti ja ohuelti koko kasvoille. Siveltimellä pääset tarkasti myös nenänpieliin ja silmänurkkaan ja muihin tarkkuutta vaativiin kohtiin. Tällä siveltimellä voit tehdä myös voidemaiset varjostukset.

Puuterisivellin

Levitä ohuelti kevyesti painellen puuteria kasvoille. Soveltuu kivi- ja irtopuuterille. Tällä siveltimellä voit tehdä puuterimaisella tuotteella varjostukset kasvoille ja leuan alle. Sivellin sopii poskipunan levitykseen poskipäille erityisen hyvin kokonsa vuoksi – saat kerralla utuisen lopputuloksen.

Korostussivellin

Tämä sopii hyvin puuterimaisten korostus/valo -tuotteiden levitykseen. Korostusvärejä voit lisätä kevyesti poskipäille, nenän korkeimmalle kohdalle, otsan keskiosaan ja leukaan tuomaan valoa kasvoille. Tällä siveltimellä voit tehdä myös varjostukset.

Kulmakarvasivellin

Harjaa kulmakarvat ensin kierreharjalla ylöspäin suuntautuvin vedoin, sen jälkeen viistolla päällä saat muotoiltua puuterimaisten ja voidemaisten kulmavärien avulla kulmasi. Muotoile kulmat pienin, lyhyin karvansuuntaisin vedoin, täydentäen omaa kulmakarvaa.

Huulipunasivellin

Siveltimen avulla saat levitettyä huulipunan tarkasti ja tasaisesti.

Miia & Ibero -sarjan meikkisiveltimet innostavat kokeilemaan ja löytämään oman ilmeen. Korosta parhaita puoliasi tai häivytä pienet virheet. Anna persoonallisuutesi loistaa ja kauneutesi näkyä myös ulospäin.

Puhdistusvinkki!

Meikkivoiteen ja muiden nestemäisten tuotteiden levitykseen käytettävät siveltimet tulee puhdistaa jokaisen käyttökerran jälkeen. Muiden siveltimien suositeltava puhdistusväli on 2-4 viikkoa käytöstä riippuen.