Varmista iloisten yllätysten joulukuu

Varmista iloisten yllätysten joulukuu

Joulukalenteri ei ole vain lasten juttu, vaan kaikenikäisille löytyy omat kalenterinsa. Kiinnostaako suklaa, Barbie-nuket tai kosmetiikka?

Varmista, että pääset yllättymään itse tai yllättämään lähipiirin joka aamu, ja hanki joulukalenterit ajoissa. Osallistu myös Kalevala Korun uniikkien hopeariipusten arvontaan!

Vielä on odoteltava melkein kuukausi, ennen kuin saa alkaa availemaan joulukalenterin luukkuja. Mutta sitten onkin mistä valita. Tämän vuoden joulukalentereiden luukuista löytyy muun muassa suklaata ja leluja.

Valikoiduista K-ruokakaupoista löydät nyt esimerkiksi After Eight -suklaakalenterin, Bailey’s-suklaakalenterin, Fazer-suklaakalenterin ja Barbie-lelukalenterin. After Eight -kalenteri on Lontoosta tutun Big Ben -tornin muotoinen ja sisältää konvehteja niin valkosuklaasta kuin tummasta suklaasta.

PI1121 Joulukalenterit 680

Bailey’sin joulupalloin koristettu suklaakalenteri soveltuu vain aikuisille, sillä se sisältää alkoholipitoisia kermaliköörikonvehteja. Fazerin makeiskalenteriin on pakattu sekoitus eri suklaakonvehteja ja tietenkin Fazerin sinistä. Lisäksi löydät K-ruokakaupoista muun muassa Fazerin patukat -joulukalenterin, Chupa Chups -tikkarijoulukalenterin, Kinder-suklaakalenterin ja Haribo-makeiskalenterin.

Barbie Dreamtopia Fairytale -joulukalenterista saa aidonkokoisen Barbie Dreamtopia -nuken ja 24 yllätystä, kuten merenneitopyrstön nukelle. Kalenteri sopii yli 3-vuotiaille. K-Citymarketeista löydät sopivan lelujoulukalenterin myös muun muassa Pipsa Possun, Ryhmä Haun, Muumien, eri Lego-hahmojen, Hotwheels-autojen ja Minecraft-pelin ystäville.

Kosmetiikkaa ja mahdollisuus voittaa koru

Lumenen joulukalenterin luukkujen kätköissä on tuttuun tapaan laadukasta lakosmetiikkaa: 17 ihonhoitotuotetta ja 7 meikkiä. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, ja kalenterissa on mukana kolme tämän vuoden uutuustuotetta. Vastuullinen joulukalenteri on nyt täysin muoviton ja kierrätettävä. Se on valmistettu FSC-sertifioidusta kartongista. Tyylikkään ulkoasun on tehnyt suomalainen suunnittelija ja kuvittaja Linda Linko.

Kestävään kehitykseen voimakkaasti panostava Lumene kannustaa kalenterin uusiokäyttöön sitten, kun kaikki luukut on avattu. Sitä voi käyttää joulun jälkeen esimerkiksi pienesineiden säilytykseen, tai siitä voi tehdä itse uuden joulukalenterin ensi vuonna täyttämällä pakkauksen uudestaan pienillä aarteilla.

Lisäksi Lumene, Kalevala Koru ja K-Citymarket ovat päättäneet arpoa 50 kappaletta Kalevala Korun hopeariipusta K-Citymarketin 50-vuotisjuhlavuoden kunniaksi. 179 euron arvoiset hopeariipukset ovat uniikkikappaleita, eikä niitä myydä muualla.

Osallistu koruarvontaan >

Alkuperäinen juttu: Pirkka-lehti 11/2021