Koti ja hyvä olo
Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo -osiosta löydät hyödyllistä tietoa, käteviä vinkkejä sekä inspiraatiota kotiin ja vapaa-aikaan sekä kauneuteen, terveyteen ja hyvinvointiin.

Joulu lähestyy! Kaunista kotia nyt ihanilla tekstiileillä, kynttilöillä sekä jouluisilla koristeilla ja inspiroidu parhaista joululahjavinkeistä.

Joululahjat koko perheelle

Etsitkö täydellistä joululahjaa äidille, isälle, lapsille, isovanhemmille tai vaikka ystävälle? Kokosimme yhteen joulun 2019 parhaat lahjaideat!

Lue artikkeli ›
Älä ota joulusta stressiä - kaikki kyllä hoituu! Tilaamalla joulun isoimmat ruokaostokset verkkokaupasta omalta sohvaltasi ilman ruuhkia, voit keskittyä odottamaan joulua aivan eri tavalla kuin ennen. Muista tehdä tilauksesi ajoissa!
Lue lisää ›

Sisusta joulukoti raikkailla Hemtex 24h -tekstiileillä ja astioilla

Joulun 2019 trendikkäin tunnelma syntyy Hemtex 24h -sisustustuotteilla. Harmaa, punainen ja valkoinen raikastavat jouluiset kuosit.

Lue artikkeli ›

Joulutrendit 2019

Jouluna pöydät notkuvat herkkuja, ja perinteisten jouluruokien vieressä on tilaa uusillekin tulokkaille. Tältä näyttää trendikkäin joulupöytä vuonna 2019!

Lue artikkeli ›

Joulukukka ilahduttaa

Kukat kuuluvat jouluun siinä missä kynttilät ja joulukuusikin. Joulukukka onkin kuin vastaisku talven viimaa vastaan. Koristele koti joulukukin ja nauti tunnelmallisesta joulusta.

Lue artikkeli ›