Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo

Koti ja hyvä olo -osiosta löydät hyödyllistä tietoa, käteviä vinkkejä sekä inspiraatiota kotiin ja vapaa-aikaan sekä terveyteen ja hyvinvointiin.

Lisääntyvä valo ja lämpenevät illat innostavat nyt ulkoilemaan, harrastamaan ja laittamaan kotia! Kevään juhlakausi on alkanut ja grillejäkin laitetaan jo tulille.

Iso Omena
Tänään7 - 22
Huomenna ti 21.05.7 - 22
ke 22.05.7 - 22
to 23.05.7 - 22
pe 24.05.7 - 22
la 25.05.7 - 22
su 26.05.10 - 22
Tulevat poikkeusaukiolot
to 30.05. Helatorstai7 - 22

Pue koti rennosti kesään

Kesäinen makuuhuone on kuin unelmien loma-asuntolasta. Keittiöön on katettu aurinkoinen aamiainen, ja nämä kattaustarvikkeet uskaltaa ottaa myös terassille tai piknikille. Olohuoneessa on seesteisiä veden sävyjä, kepeää messinkiä ja korimateriaaleja.

Lue artikkeli ›

Pioni hurmaa kaikki - tee kevään ihanimmat pionikimput

Kun haluat todella näyttävän juhlakimpun helposti, valitse pioni. Katso hurmaavat ideat ja korista kevään ja kesän juhlapöytä upealla pioniasetelmalla!

Lue artikkeli ›
Olitpa sitten käytännöllinen pikagrillaaja, ajan kanssa hifistelijä tai ihan mitä vaan siltä väliltä, K-Citymarketista löydät tarpeisiisi oikeat grillit ja tarvikkeet.
Kauden 2019 grillivalikoima ›
Ryhdy inkivääriviljelijäksi! Saat ihastuttavan huonekasvin ja monikäyttöisen mausteen, joka tekee hyvää myös terveydelle. Inkiväärin kasvatus vaatii tilaa vain yhden kukkaruukun verran.
Lue artikkeli ›

Koko perhe pyöräilee

Pyöräily on paitsi hauskaa, myös hyödyllistä liikuntaa. Paikasta toiseen siirtyminen ja maisemien ihailu sujuu kätevästi pyörän selässä, mutta samalla kasvaa myös kunto. Hyvä polkupyörä ja kunnon varusteet takaavat ajonautinnon.

Kevään 2019 pyörävalikoima ›
    Jos et ole vielä keksinyt, miksi tilaisit ruokaostoksesi K-Ruoka-verkkokaupasta kotiovelle tai kaupalta valmiina noudettavaksi, katso 10 erinomaista syytä!
    Lue artikkeli ›