K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Kun makkaran on paras olla paras

Kun makkaran on paras olla paras

Voimakkaan makuiset ja lihapitoisuudeltaan korkeat, laadukkaat HK Maakarit® -artesaanimakkarat ovat valloittaneet suomalaisten grillit ja ruokapöydät.

HK Maakarit® valmistetaan Vantaan Pakkalassa ja Forssan Makkaramäellä perinteitä ja kädentaitoa kunnioittaen. Inspiraatio kumpuaa maailman ruokaisista klassikoista. Suomalainen liha, aidot mausteet ja lempeä leppäsavu takaavat parhaat maut.

Syksyn Oktoberfestin parhaat tarjottavat syntyvät HK Maakareiden ja artesaanioluiden makupareista

Livornon Luigi & kevyesti humaloitu ja hedelmäinen pale ale

Maakarit Luigi pakeale 680x350

Italialaisuutta henkivän Livornon Luigi raakamakkaran makupariksi kannattaa valita hieman kevyemmin humaloitu ja hedelmäinen pale ale.

Katalonian Carlos & yrttinen American wheat -olut

Maakarit_Carlos_680x350

Katalonialaista mausteisuutta tukemaan sopii mainiosti samea ja hedelmäisen yrttinen American wheat -olut

Krakovan Wojtek & keskiasteisesti humaloitu ja kevyen hedelmäinen pils

Maakarit Wojtek pilsner 680x350

Tšekkiläinen pils on mitä mainioin kumppani puolalaistyyppiselle Karakovan Wojtekille. Keskiasteisesti humaloitu ja kevyen hedelmäinen pils -tyyppinen olut tukee hienosti mustapippurista ja valkosipulista potkua saavaa makkaraa.

Angelan Frakfurter & American wheat tai saison -olut

Maakarit Frankfurter saison 680x350

Mieto ja helposti lähestyttävä frankfurter kaipaa kumppanikseen myös helppoa olutta. American wheat tai saison -tyyppiset oluet ovat kaikessa keveydessään ja hedelmäisyydessään nappiosumia Angelan Frankfurterille.

Vottosen Vihellys & hedelmäiset APA/sitrusmaiset IPA-oluet

Maakarit Vottonen 680x350

Vottosen Vihellys tarjoilee makkaraa uudella tavalla suomalaisesta kananpojasta herkkutatin ja timjamin kanssa aitoon lampaansuoleen valmistettuna. Makkaran resepti on Suomen Bocuse d’Or kilpailija, ravintola Palacen keittiömestarin Eero Vottosen käsialaa. Tähän makkaraan sopivat hyvin hedelmäistä raikkautta tuovat APA -ja sitrusmaisen katkerat IPA-oluet.

Nürnbergin Günther & tumma lager olut

Maakarit Gunther saku 680x350

Güntherin resepti on peräisin Saksasta Nürnbergin kaupungin alueelta. Günther on kooltaan pieni, mutta maultaan voimallinen artesaanimakkara, joka sisältää suomalaista porsaanlihaa aidossa lampaansuolessa mm. meiramilla ryyditettynä. Hyviä vaihtoehtoja Güntherin kanssa nautittavaksi ovat hieman paahteinen tumma lager-olut tai maltaisampi brown ale. Hauska ja erilainen yhdistelmä tulee nauttiessa tätä makkaraa kirsikkaisen lambic kriek -oluen kanssa.