Lasten makusatu: Retiisien rokkikeikka ja kultajuhlat

Lasten makusatu: Retiisien rokkikeikka ja kultajuhlat

Julkaistu 20.8.2019

Haloo! Onko yleisö valmis rokkaamaan? Käsiä yhteen! Tästä lähtee meidän eka biisi: Ootko mun Retiisi-beibi?

Kaikki alkoi Lapin Tunturi-rockista, jossa Retiisi-kaksikon show sai porotkin tanssimaan villisti. Nyt Rampe ja Riikka ovat tehneet jo 50 keikkaa! Hirmuinen tahti, mutta Rampe jaksaa edelleen paukuttaa rumpuja valtavan nopealla tahdilla.

Riikan laulu hurmaa yleisön:

Oot ihana ja pyöree,
Saat mun jalat pyörii,
Ootko mun Retiisi-beibi?

Koko yleisö taputtaa käsiään yhteen. Tänään Rampe- ja Riikka-Retiisi ovat elämänsä vedossa. Yhtä juttua he eivät kuitenkaan osaa aavistaa. Keikan jälkeen heitä odottaa suuri yllätys.

Bert Bataatin yllätys

50 paikkakunnan kiertue ei ole sujunut Rampelta ja Riikalta suinkaan yksin. Rokkaavien retiisien tärkein ystävä keikoilla on ollut Bert Bataatti.

Bert on roudari. Roudarin tehtävänä on kantaa keikkapaikalle kaikki painava, kuten valtavat kaiuttimet. Tänään Bertillä on kuitenkin kunnia kantaa lavalle jotain muuta. Nimittäin kunnianarvoinen palkinto!

Retiisien palkinto on kultalevy, jonka he ovat kovalla työllään ansainneet. Se on merkki siitä, että yli 10 000 ihmistä on hankkinut Ootko mun Retiisi-beibi –levyn itselleen. Mikä menestys!

Ollaan tässä nyt,
Ollaan tässä aina,
Oot mun Retiisi-beibi!

Kun biisi loppuu, Bert Bataatti virnistää yleisölle ja kaappaa shown haltuunsa. On aika palkita retiisit, koko kansan rock-retiisit.

”Minulla on teille kerrottavaa”, Bert aloittaa ja yleisö haukkoo henkeään…