Leivonta
Mökkikakku x 5

Mökkikakku x 5

Mökkikakku syntyy helposti ja tuoreita marjoja säästelemättä. Nappaa ideat kakkuihin, joissa maistuu kunnolla kesä.

Helppo täytekakku mutakakusta

Helpon täytekakun saa aikaiseksi valmiista kakkupohjista, mutta myös kokonaiset mutakakut käyvät kakkupohjista. Mutakakkupohjista rakennetussa kakussa ei ole pelkoa kuivuudesta, varsinkin kun kakun täytteeksi levitetään kermaista mangorahkaa.

Helppo täytekakku mutakakusta 680

Kääretorttukakku

Kääretortusta tehdään hauska kakku leikkaamalla valmis torttu tasaisiksi viipaleiksi ja päällystämällä se kermavaahdolla ja tuoreilla marjoilla. Käytä erivärisiä marjoja kauneimman lopputuloksen saavuttamiseksi.

Kääretorttukakku 680

Mansikkakakku

Ainakin kerran kesässä on mökillä saatava perinteistä mansikkakakkua! Tässä reseptissä kakkupohja on gluteeniton, mutta voit vaihtaa sen halutessasi pehmeään sokerikakkupohjaan. Mökkiolosuhteissa on täysin hyväksyttyä myös oikaista valmiilla Pirkka kakkupohjilla.

Mansikkakakku 680

Raparperijuustokakku

Kasvaako mökin pihan nurkassa komea puska raparperia? Hyödynnä pihamaan satoa raparperipiirakan sijaan tämän kesän hittireseptiin raparperijuustokakkuun.

Raparperijuustokakku 680

Limejuustokakku purkissa

Jos mökkikeittiöstäsi puuttuu uuni tai haluat muuten päästä vikkelästi juustokakun mukaan, on purkkiin rakennettava limejuustokakku valintasi. Ei hyydyttelyä, ei paistamista, vaan pelkkää hyvää suoraan purkista lusikoituna. Purkin pohjalle paineltava digestivekeksiseos tuo jälkiruokaan juustokakusta tuttuja makuja.

Limejuustokakut purkissa 680