Parhaat mansikkareseptit x 8

Parhaat mansikkareseptit x 8

Ei ole suomalaisen mansikan voittanutta! Katso kahdeksan hurmaavaa mansikkareseptiä, joista löytyy useampi kuin yksi suosikki jokaiselle!

1. Helppo mansikkakakku

Helppo mansikkakakku kuvitus

Kesän helpoin mansikkakakku valmistuu parilla pyöräytyksellä sekoitettavasta taikinasta. Ihanan mehevä kakku kuorrutetaan kermalla, vaniljatuorejuustolla ja reilulla kasalla tuoreita mansikoita.

KATSO RESEPTI

2. Mansikka-jäätelökakku

Mansikka-jaatelokakku680x300

Raikas mansikka-jäätelökakku päätyy varmasti jokaisen jäätelöfanin kokeilulistalle lämpimänä kesäpäivänä! Sitruunainen jäätelö ja tuhti mascarpone tasapainottavat toisiaan. Kakun voi valmistaa helposti pakastimeen etukäteen ja nostaa esille jäätelökakulle oivan tilanteen tullen.

KATSO RESEPTI

3. Mansikkapiirakka

mansikkapiirakka 680x300 Tämä todella helppo mansikkapiirakka valmistuu kädenkäänteessä viidestä raaka-aineesta! Valmis murotaikinapohja, vaniljainen täyte ja viipaloidut mansikat - muuta ei tarvita. Tämä onnistuu helposti missä vaan paikassa, jossa piirakkapohjan saa hetkeksi uuniin.

KATSO RESEPTI

4. Mansikkajuustokakku

mansikkajuustokakku 680x300 Jääkaapissa hyydytetty mansikkajuustokakku on rakenteeltaan ihana pehmeä ja maultaan runsaan mansikkainen. Parhaimmillaan mansikkajuustokakku on leivonnasta seuraavana päivänä.

KATSO RESEPTI

5. Mansikkatiramisu

mansikkatiramisu 680x300 Italialaisen keittiön ylpeys, tiramisu, kohtaa suomalaiset makeat mansikat! Mascarponen pehmeys ja kermaisuus sekä kahvin ja konjakin maut toimivat erinomaisesti yhdistettynä näyttäviin mansikoihin.

KATSO RESEPTI

6. Mansikkakakku

mansikkakakku 680x300

Mansikkakakku on klassikko, jonka maku tuo monelle iloisia muistoja mieleen! Mansikkatäytekakun rakentaa helposti joko perinteisestä sokerikakkupohjasta tai gluteenittomasta kakkupohjasta. Mansikkakakulla ei voi mennä vikaan - varsinkaan, jos valitset suomalaiset kesämansikat!

KATSO RESEPTI

7. Britakakku Romanovin tapaan

britakakku 680x300

Kesäpöydän keskipiste on väistämättäkin kaunis britakakku, jossa sitrus-marinoituja Romanovin mansikoita ei ole säästelty. Kermatäyte, rapsakka marenki ja mansikat ovat taivaallinen yhdistelmä.

KATSO RESEPTI

8. Helppo mansikkajuustokakku

helppo-mansikkajuustokakku 680x300

Tästä paistetutsta juustokakusta helpon tekee se, ettei kakulla ole pohjaa ollenkaan. Ainekset pyöräytetään sekaisin, kaadetaan vuokaan ja isketään uuniin. Parhaimmillaan helppo mansikkajuustokakku on yön yli jääkaapissa viilennyttyään!

KATSO RESEPTI