Parhaat mansikkareseptit x 8
Ei ole suomalaisen mansikan voittanutta! Katso kahdeksan hurmaavaa mansikkareseptiä, joista löytyy useampi kuin yksi suosikki jokaiselle!
1. Helppo mansikkakakku
Kesän helpoin mansikkakakku valmistuu parilla pyöräytyksellä sekoitettavasta taikinasta. Ihanan mehevä kakku kuorrutetaan kermalla, vaniljatuorejuustolla ja reilulla kasalla tuoreita mansikoita.
2. Mansikka-jäätelökakku
Raikas mansikka-jäätelökakku päätyy varmasti jokaisen jäätelöfanin kokeilulistalle lämpimänä kesäpäivänä! Sitruunainen jäätelö ja tuhti mascarpone tasapainottavat toisiaan. Kakun voi valmistaa helposti pakastimeen etukäteen ja nostaa esille jäätelökakulle oivan tilanteen tullen.
3. Mansikkapiirakka
Tämä todella helppo mansikkapiirakka valmistuu kädenkäänteessä viidestä raaka-aineesta! Valmis murotaikinapohja, vaniljainen täyte ja viipaloidut mansikat - muuta ei tarvita. Tämä onnistuu helposti missä vaan paikassa, jossa piirakkapohjan saa hetkeksi uuniin.
4. Mansikkajuustokakku
Jääkaapissa hyydytetty mansikkajuustokakku on rakenteeltaan ihana pehmeä ja maultaan runsaan mansikkainen. Parhaimmillaan mansikkajuustokakku on leivonnasta seuraavana päivänä.
5. Mansikkatiramisu
Italialaisen keittiön ylpeys, tiramisu, kohtaa suomalaiset makeat mansikat! Mascarponen pehmeys ja kermaisuus sekä kahvin ja konjakin maut toimivat erinomaisesti yhdistettynä näyttäviin mansikoihin.
6. Mansikkakakku
Mansikkakakku on klassikko, jonka maku tuo monelle iloisia muistoja mieleen! Mansikkatäytekakun rakentaa helposti joko perinteisestä sokerikakkupohjasta tai gluteenittomasta kakkupohjasta. Mansikkakakulla ei voi mennä vikaan - varsinkaan, jos valitset suomalaiset kesämansikat!
7. Britakakku Romanovin tapaan
Kesäpöydän keskipiste on väistämättäkin kaunis britakakku, jossa sitrus-marinoituja Romanovin mansikoita ei ole säästelty. Kermatäyte, rapsakka marenki ja mansikat ovat taivaallinen yhdistelmä.
8. Helppo mansikkajuustokakku
Tästä paistetutsta juustokakusta helpon tekee se, ettei kakulla ole pohjaa ollenkaan. Ainekset pyöräytetään sekaisin, kaadetaan vuokaan ja isketään uuniin. Parhaimmillaan helppo mansikkajuustokakku on yön yli jääkaapissa viilennyttyään!