Best Friend Lost Buddies -lelut

Best Friend Lost Buddies -lelut

Julkaistu 9.9.2021

Best Friend haluaa Lost Buddies -lelusarjalla tukea kestävää kehitystä. Sarjassa on erilaisia, persoonallisia leluhahmoja niin koirille kuin kissoille. Kutakin lelua varten erikseen valitut luonnolliset tai kierrätetyt materiaalit antavat leluille yksilöllisen luonteen. Siksipä jokaisella lelulla onkin oma tarinansa kerrottavana nimilapussaan.

Valmistuksessa on käytetty erilaisia ympäristöä säästäviä materiaaleja. 100% kierrätetystä materiaalista tuotetun, GRS-sertifioidun PET-kankaan valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä PET-pulloja. GOTS-sertifioitu luomupuuvilla on ympäristöä säästävä ja kestävä materiaali. Uusiovillassa käytetään pois heitettyjä villavaatteita, jotka on ensin muutettu langaksi ja sitten kudottu uudelleen kankaaksi. Mokkanahka on elintarviketeollisuuden luonnollinen sivutuote, jota hyödyntämällä voidaan kunnioittaa eläinten elämää ja välttää tuhlausta. Materiaaleissa käytetyt väriaineet ovat täysin myrkyttömiä ja lelujen täyte on kierrätettyä polyesteria. Pakkaukset ovat kierrätettyä pahvia.

Persoonalliset ja viehättävät Lost Buddies -lemmikkiystävät etsivätkin nyt seuraa ja uutta omistajaa, uutta parasta kaveriaan! Tutustu tarkemmin lemmikkisi uusiin, parhaisiin kavereihin K-Ruoka-verkkokaupassa tai Best Friendin sivulla.