Brit Premium -täysravinnot lemmikille

Brit Premium -täysravinnot lemmikille

Päivitetty 5.2.2021

Huolella valituista ja puhtaista raaka-aineista valmistetut Brit Premium -täysravinnot sisältävät laadukasta energiaa, jonka avulla lemmikkisi jaksaa puuhata kanssasi. Runsaasta valikoimasta löytyy kuiva- ja märkäruokia sekä kissoille että koirille.

Lihaisat ja herkulliset täysravinnot tukevat koirasi hyvinvointia

Brit Premium by Nature koiran kuivaruoat sisältävät runsaasti luutonta ja kuivattua kanaa, kalkkunaa tai lammasta, jotka ovat luontaista ja helposti sulavaa proteiinia koiran lihasten hyvinvoinnin tueksi. Kuivaruokien sisältämät kollageeni, äyriäisten kuoret ja vihersimpukat sisältävät luonnostaan paljon rustoa suojaavia aineita, jotka tukevat nivelten ja rustojen terveyttä. Maistuvat ja erinomaisesti sulavat Brit Premium by Nature -lihapateet sisältävät valikoitua lihaa ja yrttejä tai hedelmiä. Kuivaruoat ja lihapateet on rikastettu lohiöljyllä, joka auttaa pitämään koiran turkin paksuna, kiiltävänä ja terveenä. Valikoimasta löytyy tuotteita kaikenkokoisille koirille ja niiden jokaiseen elämänvaiheeseen.

Brit_kuvituskuva_verkkosivut_lev680px_koira

Hemmottele kissaasi vastustamattomilla täysravinnoilla

Lihasta saatavat proteiinit ja rasvat muodostavat kissojen ruokavalion perustan. Ne ravitsevat lihaksia ja kudoksia sekä antavat kissalle energiaa aktiiviseen arkeen. Kissojen rakastamista raaka-aineista valmistetut Brit Premium -täysravinnot on suunniteltu tukemaan kissasi kokonaisvaltaista hyvinvointia. Maukkaat tuotteet sisältävät runsaasti proteiineja korkealaatuisesta kanasta, ankasta, kalkkunasta ja kalasta. Ruokien vitamiinit, kivennäisaineet ja prebiootit pitävät kissan luuston, lihakset, hampaat, turkin ja suoliston erinomaisessa kunnossa. Brit Premium -märkäruokien maukas kastike tuo esille lihanpalojen luonnollisen maun ja tarjoaa kissallesi sen tarvitseman nesteen. Löydät täysravinnoista monta herkullista makuvaihtoehtoa!

Brit_kuvituskuva_verkkosivut_lev680px_kissa