K-Plussan säännöt ja tietosuojaseloste päivittyvät 1.11.2022. Lue lisää täältä.
Koiran hyvinvoinnista huolehtiminen on helppoa PrimaDog-ruoilla

Koiran hyvinvoinnista huolehtiminen on helppoa PrimaDog-ruoilla

PrimaDogin laadukkaat ja lihaisat täysravinnot löydät helposti kauppareissulla koiranruokaosastolta.

Jos koirasi saisi valita kuinka se viettää päivänsä, se luultavasti vaeltelisi pitkin maastoja metsässä kiinnostavien tuoksujen perässä suunnistaen. Omatahtinen juokseminen on koiralle lajityypillistä toimintaa, mutta tiesitkö sen myös olevan erittäin tärkeää sen ruoansulatukselle? Vaikka koirat rakastavatkin seikkailuja, ne rakastavat myös rutiineja. Yksi tärkeimmistä päivittäisistä rutiineista on ruokahetki, joka yhdistää koiran tiiviisti omistajaansa.

Koira tarvitsee lihaa, ei vehnää

Rinnakkaiselo ihmisen kanssa on muokannut koiran perimää jo varhaisista ajoista lähtien. Koiran ravitsemuksen tärkein elementti on liha, joka on aina ensimmäinen raaka-aine myös PrimaDog-täysravinnoissa. Koiran tottuessa elämään ihmisen rinnalla ovat ruokailutottumukset yhtenäistyneet, ja koirat ovat sopeutuneet hyödyntämään tehokkaammin myös kasvitärkkelystä. PrimaDog-täysravintojen hiilihydraatit on valittu tarkkaan koiran ruoansulatusta ajatellen. Ruoan sisältämistä kuiduista ei ole koiralle energiaksi, mutta koira tarvitsee niitä suoliston mikrobien ravinnoksi. Sisäisesti hyvinvoiva koira voi hyvin myös ulkoisesti, ja jaksaa rinnallasi niin ulkoillessa, harrastuksissa kuin yhteisissä lepohetkissäkin.

PD KRuoka-artikkeli Superfood 680x400

Kaikissa PrimaDog-kuivaruoissa käytetään lisänä terveellisiä pohjoisia yrttejä ja marjoja. Puolukka, lakka, tyrni ja tilli ovat luonnollisia vitamiinien, mineraalien, antioksidanttien ja hyvien rasvahappojen lähteitä. PrimaDog-täysravinnot eivät sisällä koiralle tarpeettomia täyteaineita, kuten vehnää tai soijaa, eivätkä keinotekoisia maku- tai väriaineita.

Laadukkaasta valikoimasta sopiva ruoka joka koiralle

Koiran totuttaminen uuteen ruokaan kannattaa aloittaa varovasti, vaikkapa uusia nappuloita treeninamina käyttäen. Uutta ruokaa kannattaa sekoittaa vanhaan jonkin aikaa, jotta koiran suolisto tottuu uudenlaiseen kuivaruokaan. Etenkin nuoren koiran ruoansulatukselle proteiinien vaihtelu tekee välillä hyvää, jotta koiran elimistö sopeutuu jatkossakin monenlaisiin ruoka-aineisiin.

PrimaDog-valikoimasta löytyy useita eri vaihtoehtoja erilaisten koirien tarpeisiin. Esimerkiksi pienille roduille on suunniteltu oma ruoka pienellä nappulakoolla ja herkkävatsaiset koirat on huomioitu täysin viljattomilla vaihtoehdoilla. Omistajaakin on ajateltu - olitpa liikkeellä polkupyörällä tai tila-autolla, löytyy sarjasta sopiva säkkikoko kotiin kuljetettavaksi.

PD KRuoka-artikkeli Kuivaruoat 680x400

Jos sinä saisit valita, kuinka vietät päiväsi, tuskin seisoisit marketin koiranruokahyllyllä eri vaihtoehtoja punniten? PrimaDogin missio on, että jokainen koira saa elää onnellista ja tervettä elämää. Tavoitteen saavuttamiseksi PrimaDog haluaa auttaa koiranomistajia tarjoamaan koirilleen laadukasta, erityisen lihaisaa ruokaa, ja tehdä ruoan hankinnasta samalla helppoa. Siksi PrimaDog-koiranruoat löytyvät erikoisliikkeiden lisäksi nyt myös päivittäistavarakauppojen hyllystä. Lisäksi PrimaDog lahjoittaa vuosittain 1 %:n voitoistaan suoraan hyväntekeväisyyteen.