Viljattomat Racinel-täysravinnot

Viljattomat Racinel-täysravinnot

Päivitetty 9.9.2021

Me Racinelilla olemme paitsi lemmikinomistajia ja luonnonystäviä, myös alan ammattilaisia, ja olemme valmistaneet terveellisempää ruokaa lemmikeille jo vuodesta 1984. Jokaisen tuotteen koostumus on laadittu lemmikkien ja luonnon parasta ajatellen. Maukkaat ja terveelliset Racinel-täysravinnot sisältävät kaikki koirien päivittäin tarvitsemat ravintoaineet, edistäen ruoansulatuksen toimintaa ja yleistä terveyttä. Ainesosat ovat maatiloilla kasvatettuja, ja ruoka on valmistettu korkeita ravitsemuksellisia ja elintarviketuotannon standardeja noudattaen. Ruoat eivät sisällä mitään tarpeetonta, kuten viljaa, viljagluteeneja, soijaa, naudanlihaa tai maitotuotteita.

Keskitymme siihen, mikä on tärkeintä – läheinen suhde lemmikkeihimme – ja se auttaa meitä luomaan premium-tuotteita, joita uskolliset asiakkaamme ja karvaiset ystävämme rakastavat.

Adult Dog Food with lamb - Aikuisille koirille

Viljaton täysravinto, joka tukee aikuisen koirasi terveyttä. Sisältää maatilalla kasvatettua kanaa ja maittavuutta lisäävää lammasta. Runsaasti proteiinia sisältävä koostumus auttaa pitämään ihon ja turkin terveenä ja edistää yleistä terveyttä. Sinkki, A-vitamiini, omega-3- ja omega-6-rasvahapot ravitsevat ihoa ja turkkia, ja E-vitamiini ja rosmariini antioksidantteina tukevat yleistä terveyttä.

Racinel Nordic lammasruoka aikuisille koirille 3 kg - kuva

Racinel Nordic lammasruoka aikuisille koirille 3 kg

Katso lisää ›

Adult Dog Food - Aikuisille koirille

Viljaton, runsaasti proteiinia sisältävä täysravinto kaikenikäisille koirille. Sisältää tuoretta, maatilalla kasvatettua kanaa ja muita huippulaadukkaita ainesosia, jotka auttavat koiria saamaan enemmän elintärkeitä ravintoaineita. Sinkki, A-vitamiini, omega-3- ja omega- 6-rasvahapot ravitsevat ihoa ja turkkia, ja E-vitamiini ja rosmariini antioksidantteina tukevat yleistä terveyttä.

Racinel Nordic kanaruoka aikuisille koirille 3 kg - kuva

Racinel Nordic kanaruoka aikuisille koirille 3 kg

Katso lisää ›

Puppy Dog Food - Kasvaville pennuille

Ravinto, joka tukee koiranpentusi terveyttä. Viljaton täysravinto sisältää maatilalla kasvatettua kanaa ja muita huippulaadukkaita ainesosia, jotka auttavat kasvavia pentuja saamaan enemmän elintärkeitä ravintoaineita. Terveellinen resepti tukee ruoansulatuskanavan toimintaa ja edistää vahvan luuston kehitystä. Se tarjoaa myös riittävästi antioksidantteja immuunijärjestelmän terveen kehityksen tueksi.

Racinel Nordic Puppy kuivaruoka pennuille 3 kg - kuva

Racinel Nordic Puppy kuivaruoka pennuille 3 kg

Katso lisää ›

Senior Dog Food - Ikääntyville koirille

Ravinto, joka tukee seniori-ikäisen koirasi terveyttä. Viljaton, huippulaadukas täysravinto auttaa seniori-ikäisiä koiria saamaan enemmän elintärkeitä ravintoaineita. Sisältää vähemmän kaloreita, sillä ikääntyvän koiran aktiivisuustaso laskee ja aineenvaihdunta hidastuu. Sisältää myös vähemmän fosforia, mikä vähentää munuaisten rasitusta. Glukosamiini, kondroitiini ja omega-3-rasvahapot tukevat nivelten terveyttä.

Racinel Nordic kuivaruoka seniorikoirille 3 kg - kuva

Racinel Nordic kuivaruoka seniorikoirille 3 kg

Katso lisää ›

Sport & Agility Dog Food - Urheileville koirille

Viljaton, helposti sulava täysravinto sisältää Pohjoismaista peräisin olevaa maatilalla kasvatettua kanaa ja muita huippulaadukkaita ainesosia, jotka auttavat koiria saamaan enemmän elintärkeitä ravintoaineita. Sisältää myös erittäin aktiivisten koirien tarvitsemaa lisäenergiaa auttamaan koiria parhaisiin suorituksiin. Sinkki ja A-vitamiini ravitsevat ihoa ja turkkia, ja glukosamiini, kondroitiini ja lohiöljyn omega-3-rasvahapot edistävät nivelten terveyttä.

Racinel Nordic ruoka aktiivisille koirille 3 kg - kuva

Racinel Nordic ruoka aktiivisille koirille 3 kg

Katso lisää ›