K-Ruoka-sovellus uudistuu! Lue lisää täältä.
Osta 5 Libero Touch -vaippapakkausta, saat yhden veloituksetta!

Osta 5 Libero Touch -vaippapakkausta, saat yhden veloituksetta!

Aktivoi keräilypassi K-Ruoka-sovelluksessa ja kerää leimoja vaippaostoksistasi K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa. Keräilyaika on 1.5.-31.7.2021. 

Etkö ole vielä ladannut sovellusta? Tutustu sovellukseen täällä »

Mitä ovat sovelluksen keräilypassit? Lue lisää passin aktivoinnista ja palkintotuotteiden lunastuksesta »

Libero Touch on ihanan joustava ja pehmeä vaippa, joka istuu lapsen päälle täydellisesti ja suojaa vauvan herkkää ihoa hengittävillä materiaaleilla. Pehmeä, laadukkaista materiaaleista valmistettu vaippa sopii lapselle ensi päivästä alkaen.

Libero Touch -vaippoja on saatavilla sekä teippi- että housuvaippana 2-26 kg lapselle ja ne antavat todella tehokkaan suojan kaikissa tilanteissa. Niissä on huippuimukykyinen, ohut ja joustava ydin. Vaippa pysyy myös hyvin paikallaan joustavan ytimen ja sen kanavien ansiosta. Ihanan pehmeät, kaksinkertaiset vuotosuojat myötäilevät lapsen jalkoja ja vähentävät hankausta. Vaippojen joustava vyötärö mahdollistaa räätälöidyn istuvuuden ja vapauden liikkua.

Kaikissa Libero Touch -vaipoissa on kätevä kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Tämä osaltaan auttaa huolehtimaan vauvasi ihosta.

TOUCH KERÄILY 680x300 kuvitus

Asthma Allergy Nordicin suosittelemat Libero Touch -vaipat sopivat herkkäihoisille vauvoille. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, jotta ne olisivat mahdollisimman luonnollisia ja hellävaraisia vauvojen herkkää ihoa vasten.

Libero Touch -vaipoilla on Joutsenmerkki ja ne ovat FSC-sertifioituja. Osana Liberon tavoitetta vähentää ilmastovaikutuksia, yli 50 % pakkauksesta on valmistettu uusiutuvista materiaaleista ja Liberon vaippatehtaissa käytetään vain uusiutuvaa sähköä.

Huom! Valikoimat vaihtelevat kaupoittain.

Libero Touch –vaipat eivät kuulu K-Citymarket Jämsän, Lieksan ja Pieksämäen valikoimiin.