Osallistu Libero Touch -keräilykampanjaan

Osallistu Libero Touch -keräilykampanjaan

Osta viisi Libero Touch –vaippapakettia ja saat kuudennen seuraavalla ostokerralla veloituksetta! Aktivoi keräilypassi K-Ruoka-sovelluksessa ja kerää leimoja vaippaostoksistasi K-Citymarketeissa ja K-Supermarketeissa.

Libero Touch on ihanan joustava ja pehmeä vaippa, joka istuu lapsen päälle täydellisesti. Pehmeä, laadukkaista materiaaleista valmistettu vaippa sopii lapselle ensi päivistä alkaen. Se suojaa vauvan herkkää ihoa hengittävillä materiaaleilla. Libero Touch -vaippoja on saatavilla sekä teippi- että housuvaippana 2-26 kg lapselle.

kcm libero touch keraily 2020 680x300

 • Tehokasta ja pehmeää suojaa Lapsen koosta ja ikävaiheesta riippumatta Libero Touch -vaipat antavat todella tehokkaan suojan kaikissa tilanteissa. Niissä on huippuimukykyinen, ohut ja joustava ydin. Vaippa pysyy myös hyvin paikallaan joustavan ytimen ja sen kanavien ansiosta. Ihanan pehmeät vuotosuojat myötäilevät lapsen jalkoja ja vähentävät hankausta. Vaippojen joustava vyötärö mahdollistaa räätälöidyn istuvuuden ja vapauden liikkua.
 • Älykäs kosteusindikaattori Kaikissa Libero Touch -vaipoissa on kätevä kosteusindikaattori, joka vaihtaa väriä, kun on vaipanvaihdon aika. Tämä osaltaan auttaa huolehtimaan vauvasi ihosta.
 • Luonnon innoittama muotoilu Vaipoissa on hillityt maanläheiset värit, jotka eivät näy vaaleiden vaatteiden läpi. Kuosit ovat pohjoismaisen luonnon, puiden, kasvien ja marjojen innoittama.
 • Erittäin hellävarainen vauvan herkälle iholle Asthma Allergy Nordicin suosittelemat tuotteet sopivat herkkäihoisille vauvoille. Tuotteet ovat dermatologisesti testattuja, jotta ne olisivat mahdollisimman luonnollisia ja hellävaraisia vauvojen herkkää ihoa vasten.
 • Viisaita valintoja ympäristön tähden Libero Touch-vaipat ovat hyvä valinta myös ympäristön kannalta. Vaipoilla on Joutsenmerkki, joka valvoo kemikaalien käyttöä ja että tuote on ympäristön kannalta kestävä. FSC-sertifiointi tuotteissa merkitsee vastuullista metsänhoitoa kestävän yhteiskunnan edistämiseksi.

Kerää leimoja K-Ruoka-sovelluksessa

Libero-keräilykampanjan keräilyaika K-Ruoka-sovelluksessa on 1.6.2020 – 16.8.2020. Leima tulee oston jälkeen näkyviin keräilypassiin automaattisesti ostopäivänä, kun käytät maksun yhteydessä Plussa-korttiasi. Viiden leiman jälkeen aktivoituu automaattisesti aina uusi keräilypassi ja ostoetu Plussa-kortille. Täydellä passilla voit lunastaa haluamasi Libero Touch –vaippapaketin veloituksetta. Edun näet sovelluksessa Omat edut -osiosta. Keräilypalkinnon viimeinen lunastuspäivä on 31.8.2020.

Huom! Rinnakkaiskortin käyttäjät keräävät ostoksillaan leimoja samaan passiin.

Näin keräät leimoja mobiilissa:

 • Lataa K-Ruoka-sovellus puhelimeesi
 • Kirjaudu sovellukseen K-Tunnuksella
 • Hae passi keräilypassit-osiosta ja aktivoi keräily klikkaamalla "aloita keräily"
 • Suuntaa kohti K-Citymarketin tai K-Supermarketin vaippaosastoa ja osta mieleisesi Libero Touch -vaippapaketit.
 • Viiden leiman jälkeen aktivoituu automaattisesti aina uusi keräilypassi ja etu.
 • Edun näet sovelluksen Omat edut -osiosta
 • Keräilyn voit lopettaa painamalla ”Lopeta keräily”, jolloin leimoja tai uusia passeja ei enää kerry.

Huom! Valikoimat vaihtelevat kaupoittain. K-Citymarket Pieksämäki ja K-Citymarket Lieksa eivät ole mukana keräilyssä.