Matkahuolto – Lähetä paketit alk. 4,90 €

Matkahuolto – Lähetä paketit alk. 4,90 €

Matkahuollon kautta lähetät kaikenkokoiset paketit helposti, edullisesti, nopeasti ja turvallisesti kaikkialle Suomeen. Kotimaan lisäksi lähettäminen onnistuu myös mm. Ruotsiin, Tanskaan, Viroon, Saksaan, Ranskaan ja lukuisiin muihin Euroopan maihin.

Paketin lähettäminen on helppoa!

  1. Osta paketti alk. 4,90 € verkosta osoitteessa www.matkahuolto.fi/osta-paketti.

  2. Kirjoita paketin päälle tilausvahvistuksessa saamasi aktivointikoodi sekä lähettäjän ja vastaanottajan nimi, osoite ja puhelinnumero.

  3. Tuo pakettisi seitsemän päivän kuluessa mihin tahansa lähes 2000 Matkahuollon pakettiautomaattiin tai palvelupisteeseen. Lähimmän palvelupisteen löydät palvelupistehausta.

  4. Seuraa pakettisi kulkua lähetystunnuksen avulla lähetysten seurannassa.

Nopea kuljetus lähes 2000 palvelupisteeseen tai suoraan kotiovelle

Matkahuolto kuljettaa pakettisi 1–3 arkipäivän kuluessa kaikkialle Suomeen.

Laajan palveluverkoston ansiosta paketin lähettäminen ja noutaminen onnistuu helposti vaikka kauppareissulla. Matkahuollon palveluverkostoon kuuluu lähes 2000 pakettiautomaattia ja palvelupistettä, joita on mm. useimmissa K-kaupoissa. Halutessasi voit lähettää paketin myös suoraan vastaanottajan ovelle.

Rekisteröidy asiakkaaksi

Rekisteröitymällä Matkahuollon asiakkaaksi saat monenlaisia etuja. Lue lisää osoitteessa www.matkahuolto.fi/rekisteroityneen-asiakkaan-palvelut.

Matkahuolto on tutkitusti Suomen positiivisin paketin kuljettaja, jolla tyytyväisimmät asiakkaat ja korkein suositteluindeksi.