K-Ruoan vinkit ensimmäiseen työviikkoon Terveystalolla

K-Ruoan vinkit ensimmäiseen työviikkoon Terveystalolla

Ensimmäiset päivät Terveystalossa ratkaisevat sen, miten tulet menestymään uudessa työssäsi. Ota tästä vinkit haltuun ja häikäise uudet työkaverisi. Näillä et mokaa!

1) Pukeudu näyttävästi

Ensimmäisenä päivänä on hyvä pistää parasta seppälää päälle, jotta jäät heti uusien työkavereidesi mieleen. Nyt on siis korkea aika kaivaa värikkäimmät jakut ja eläinkuvioiset syystakit esiin.

Temen alakuva kolme mallia

Anna myös oikeutta upeille hiuksillesi ja päästä kultakutrisi kerrankin valloilleen. Asun kuin asun kruunaa tietenkin syksyn trendikkäin asuste, kasvomaski!

2) Lahjo uusia työkavereita herkuilla

Leipaise vaikkapa alla oleva K-Ruoan herkullinen gluteeniton täytekakku! Tämä kakku ei jätä tiimin keliaakikkoakaan kylmäksi.

Gluteeniton täytekakku fiilis

Haluaisitko yllättää uudet tiimikaverisi myös suolaisella herkulla? Kokoa tämä näyttävä voileipäpyramidi.

3) Pidä puhelin lähettyvillä ja värinällä

Uuden työn hurmoksessa tauot unohtuu helposti. Onneksesi sinulla on K-Ruoka-sovellus, jonka päivittäisillä push-ilmoituksilla saat kaivattua taukoa työpäivääsi. Haluathan myös jatkossa jännittää, ohjautuuko push-viesti oikeaan näkymään vai error-sivulle?

Jos olet jo poistanut K-Ruoka-sovelluksen, pääset lataamaan sen uudelleen täältä. Muistathan ottaa kaikki push-ilmoitukset käyttöön ja sallia joka ikisen evästeen!

4) Ole utelias ja kysy kysymyksiä

Kolmen (!) sisällöntuottajan kouluttamisen ja kysymyksiin vastaamisen sijaan saat kerrankin kysellä itse kysymyksiä. Muista, että tyhmiä kysymyksiä ei olekaan. Vai onko?

5) Muista vapaa-aika

Uusi työ voi viedä mennessään. Muista jatkossakin urheilla ja käydä uusien työkavereiden kanssa aftereilla. Vaikka K-Kampuksen kuntosalin ovet on nyt sinulta suljettu, eivät futis- ja futsal-treenisi katoa minnekään. Myös Teerenpelissä uuden työkaverin kanssa juotu kylmä huurteinen olut tekee varmasti terää!

Temen alakuva futis

6) Keep going with the Go(o)d work

Ole jatkossakin oma itsesi. Myös Terveystalo ansaitsee joukkoonsa Jeesuksen.

Temen alakuva jumala

Kiitos Teemu kaikesta ja tsemppiä uusiin duuneihin! <3: K-Ruoka markkinointi