Herkullisen kahvikupillisen salaisuus
Kolottaako kahvihammastasi? Onko sisäinen baristasi teillä tietämättömillä? Ei hätää! Tässä viisi vinkkiä, joiden avulla loihdit varmasti herkullisen kahvikupposen.
Näin keität kahvia
-
Valitse valmistusmenetelmään sopiva kahvin jauhatus, kuten pannu-, suodatin- tai espressojauhatus, ja annostele se oikein.
-
Käytä hyvälaatuista, tuoretta kahvia sekä kylmää, raikasta vettä.
-
Muista aina puhtaat laitteet sekä astiat. Mittaa vesi suodatinkeittimeen erillisellä kannulla, älä kahvinkeittimen omalla kannulla.
-
Säilytä kahvijauhe tai -pavut omassa, tiiviisti suljetussa pakkauksessaan. Oikea säilytyspaikka kahvijauheelle on lämmöltä ja valolta suojattu kuiva paikka.
-
Sekoita valmis kahvijuoma ennen tarjoilua, jotta pannussa olevat kahvikerrokset sekoittuvat.