Juustokakulla täytetyt mansikat
Julkaistu 19.1.2018Juustokakku sujahti mansikkaan! Pienet juustokakkumansikat sopivat kesäjuhlien pikkumakeaksi jälkiruoaksi tai pieniksi suupaloiksi kuohuvan kera.
Näin onnistut:
Kokoa ainekset valmiiksi.
Leikkaa mansikasta pieni pala pois, jotta saat ne pysymään pystyssä.
Poista mansikoista kannat ja koverra mansikat kuorimaveitsellä. Suuret mansikat voit kovertaa myös pienellä palloraudalla.Notkista mascarpone kermalla ja mausta sokerilla. Pursota juustokakkumassa mansikoiden sisään.Murusta keksit ja ripottele keksimurua mansikoiden päälle.Koristele mansikat mustikoilla tai esimerkiksi mintunlehdillä.
Juustokakulla täytetyt mansikat
500 g Pirkka mansikoita
125 g Pirkka mascarponea
1 rkl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
1–2 Pirkka digestivekeksiä
koristeluun
tuoreita mustikoita tai mintunlehtiä
Leikkaa mansikoista pieni siivu pois, jotta ne pysyvät pystyssä tarjoilulautasella. Poista mansikoista kannat ja koverra ne kuorimaveitsellä tai pienellä palloraudalla. Notkista mascarponejuusto kermalla ja mausta vaniljasokerilla.
Murusta keksit. Pursota juustokakkumassa mansikoiden sisään. Ripottele päälle keksimurua. Koristele halutessasi tuoreilla mustikoilla tai mintunlehdillä.