Juustokakulla täytetyt mansikat

Juustokakulla täytetyt mansikat

Julkaistu 19.1.2018

Juustokakku sujahti mansikkaan! Pienet juustokakkumansikat sopivat kesäjuhlien pikkumakeaksi jälkiruoaksi tai pieniksi suupaloiksi kuohuvan kera.

Näin onnistut:

Juustokakku mansikat 1 Kokoa ainekset valmiiksi.

Leikkaa mansikasta pieni pala pois, jotta saat ne pysymään pystyssä.

Juustokakku mansikka 3Poista mansikoista kannat ja koverra mansikat kuorimaveitsellä. Suuret mansikat voit kovertaa myös pienellä palloraudalla.Mansikka juustokakku 4Notkista mascarpone kermalla ja mausta sokerilla. Pursota juustokakkumassa mansikoiden sisään.JuustokakkumansikatMurusta keksit ja ripottele keksimurua mansikoiden päälle.Juustokakkumansikat ja mustikkaKoristele mansikat mustikoilla tai esimerkiksi mintunlehdillä.

Juustokakulla täytetyt mansikat

500 g Pirkka mansikoita
125 g Pirkka mascarponea
1 rkl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
1–2 Pirkka digestivekeksiä

koristeluun
tuoreita mustikoita tai mintunlehtiä

Leikkaa mansikoista pieni siivu pois, jotta ne pysyvät pystyssä tarjoilulautasella. Poista mansikoista kannat ja koverra ne kuorimaveitsellä tai pienellä palloraudalla. Notkista mascarponejuusto kermalla ja mausta vaniljasokerilla.

Murusta keksit. Pursota juustokakkumassa mansikoiden sisään. Ripottele päälle keksimurua. Koristele halutessasi tuoreilla mustikoilla tai mintunlehdillä.