Näin taittelet lumihiutalejoulutortun
Miten onnistuu ihanien lumihiutalejoulutorttujen taittelu? Katso kuvalliset ohjeet
-
Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Leikkaa taikinalevyt puoliksi.
-
Annostele neliöiden keskelle ruokalusikallinen hilloa.
-
Nosta taikinaneliön kulmat ylös ja nipistä ne yhteen. Painele kolot kiinni sormin, niin että neliöstä muodostuu tiivis nyytti. Jos taikina tuntuu kuivalta, voit tarvittaessa kostuttaa neliön reunoja vedellä.
-
Käännä nyytti ympäri, sileä puoli ylöspäin.
-
Leikkaa terävällä veitsellä tai saksilla taikinaan ensin neljä viiltoa ja niiden väleihin toiset neljä.
-
Nipistele syntyneiden sakaroiden päät sormenpäillä ja paina vielä tortun keskelle sormella keskusta. Tee loput tortut samoin.
-
Paista lumihiutaletorttuja 225-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia. Anna niiden jäähtyä hetki.
-
Sihtaa lumihiutaletorttujen pinnalle tomusokeria ennen tarjoilua.