Herkulliset rahkajälkiruoat

Herkulliset rahkajälkiruoat

Päivitetty 24.1.2024

Pohditko, miten käyttää rahkaa jälkiruoissa? Rahka on suomalaisten suosikki, joka tuo raikkautta, makua ja pehmeyttä moniin leivonnaisiin sekä jälkiruokiin. Rahkapiirakka maistuu niin pääsiäisenä kuin muinakin ajankohtina. Nappaa parhaat ideat rahkan hyödyntämiseen ja nautit varmasti herkullisesta lopputuloksesta!

Pääsiäisen rahkaherkut

Maitorahka on merkittävä osa perinteisimpiin pääsiäisen jälkiruokiin lukeutuvassa pashassa. Vaniljarahkatäytteiset töhnämunat ovat trendikkäitä ja suosittuja rahkaherkkuja kaiken ikäisten keskuudessa. Leivo pääsiäisen kunniaksi jokin ihanan keltainen jälkiruoka ja saat keväistä pääsiäisfiilistä.

Persikka-rahkapiirakka kuvitus Kuvassa: Persikka-rahkapiirakka

Rahkapullat ja rahkapiirakat

Rahkan raikastamat munkit maistuvat aina hyviltä ja ne ovat nopeita myös valmistaa - kunhan muistaa olla varovainen kuuman öljyn kanssa. Pullantuoksu kotona saa aina hyvälle mielelle ja perinteiset rahkapullat piristävät varmasti.

Pullataikinasta saat helposti pyöräytettyä myös isommallekin porukalle riittävän rahkapiirakan. Pellillinen rahkapiirakkaa on ihanan pehmeä herkku ja saat sen aikaan myös gluteenittomana!

Rahkamustikkapiirakka 2023 (680x300) Kuvassa: Rahkamustikkapiirakka

Maustetut rahkat

K-ruokakaupoista löytyy monia valmiiksi maustettuja rahkoja, mutta niiden valmistaminen itse on lähes yhtä helppoa kuin purkin avaaminen! Voit muokata rahkajälkiruokaa myös helposti oman fiiliksen ja jääkaapin tilanteen mukaan.

Mangorahka 2021 (680 x 298) Kuvassa: Mangorahka

Nappaa jälkiruokiin ainekset kätevästi verkkokaupasta!