Välimerihenkiset lämpimät leivät
Julkaistu 28.5.2018Pienet, suupaloiksi sopivat lämpimät leivät ovat oiva alkupala tai illanistujaisten herkku. Tässä reseptissä ne saavat makunsa suoraan italialaisesta keittiöstä. Kokeile ja hullaannu!
LÄMPIMÄT LEIPÄSET
- 1 Pirkka kiviuunikierrepatonki
- 1 prk (135 g) Pirkka Arrabiata pestoa tai Pirkka Sitruunapestoa
- 1 pkt (125 g) Pirkka Parhaat Mozzarella di bufala campana
- 1 pkt (250 g) Pirkka kirsikkatomaatteja
- tuoretta basilikaa
1. Lämmitä uuni 180 asteeseen.
2. Siivuta kiviuunikierrepatonki. Sivele patonkisiivuille haluamaasi Pirkka valmistahnaa. Päällystä leivät halkaistuilla kirsikkatomaateilla.
3. Paista leipiä uunin keskitasolla 10 minuuttia.
4. Viimeistele lämpimät leivät mozzarellajuustosiivuilla sekä basilikalla.
Tarjoa pieninä suupaloina tai esimerkiksi keiton tai salaatin lisukkeena.